Кауфланд - тема 18

• 147 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Скоро като ходих и като видях какви опашки са на касата, на майтап си пуснах хронометъра. Чаках повече от 5мин, но не съм  ходила за ваучер.

При нас работеха няколко каси само, а беше лудница и реших да ги глобя
И какво точно направи ?

# 241
Скоро като ходих и като видях какви опашки са на касата, на майтап си пуснах хронометъра. Чаках повече от 5мин, но не съм  ходила за ваучер.

И какво точно направи ?

Отидох на информация и им казах, че искам ваучер за гаранция обслужване на каса  Grinning

# 242

И какво точно направи ?

Отидох на информация и им казах, че искам ваучер за гаранция обслужване на каса  Grinning
За коледните и новогодишните празници  newsm78 затогава сигурно ще стане още по зле Shocked

# 243
  • София
Каната за в8да е интересна.
Коша 5л от стомана за 10лв също.

Левзеята е намалена - нп по ТВ съм виждал, че истинската е с печат "Оригинал"?!

# 244
  • На брега на реката
Някой в крайна сметка купи ли си от смесителите за вода, които ще са на промоция другата седмица? Заслужават ли си?

# 245

И какво точно направи ?

За коледните и новогодишните празници  newsm78 затогава сигурно ще стане още по зле Shocked
Условието е да си чакал повече от 5 мин, но не всички каси да са отворени. По Коледа и нова година няма как да стане, защото тогава работят всички каси  Peace
И ние миналата седмица се възползвахме от т.нар. "Гаранция обслужване на каса", чакахме с детето повече от 5мин,така и не отвориха всички каси.

# 246
Някой в крайна сметка купи ли си от смесителите за вода, които ще са на промоция другата седмица? Заслужават ли си?
Този,който сега ще е на промоция не е същия,като тези,които коментирахме скоро.  Rolling Eyes Онези бяха по 60 лв. Сапир,а този е друг някакъв.
Аз ще ида да видя декоративните възглавнички,дано има хубави цветове,както и шалтетата. Мисля и една ел. везна да купя за 10 лв. Чудя се за сгъваемата табуретчица дали ще е читава.  newsm78

# 247
Здравейте, момичета! Какво мислите за прахосмукачката и електрическата четка за зъби от брошурата за другата седмица?

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 13:14 от Bibi85

# 248
Здравейте!Някой има ли,впечатление за тавичките с марка"Zephir"?Благодаря!

# 249

Аз ще ида да видя декоративните възглавнички,дано има хубави цветове,както и шалтетата. Мисля и една ел. везна да купя за 10 лв. Чудя се за сгъваемата табуретчица дали ще е читава.  newsm78

В брошурата какви цветове има? И колко струват?
Не ми се отваря на мен.

# 250
  • София
В брошурата какви цветове има? И колко струват?
Не ми се отваря на мен.

Червена, светло и тъмнокафява. Цената - 1.99 лв.  Peace

# 251
Здравейте! Някой да знае дали тостер-сандвичите на МЮЛЕР са заменят при повреда или се отремонтирват ,когато са в гаранция?

# 252
Каната за в8да е интересна.
Коша 5л от стомана за 10лв също.

Левзеята е намалена - нп по ТВ съм виждал, че истинската е с печат "Оригинал"?!

Кана Аквафор ползвам отскоро и сякаш водат в нея е по-гадна от чешмяната, има "метален" вкус.

# 253
Възглавницата е едно малко бижу.  Heart Eyes Горещо препоръчвам , даже се замислям и за още една, че ММ не иска да се редуваме  Mr. Green
Коя си взе, за гръб ли?

vasq_5, съжалявам, че толкова късно виждам питането ти. Макар и със закъснение, да тази гръб, тя е много функционална. Обаче в четвъртък минах за още една евентуално и нямаше, и шевните машини бяха свършили, и двойните мелнички, и доста от нещата бяха изчерпани.

# 254
  • волно калдъръмче
Цитат
Преди да въведете каната в експлоатация изпълнете следните стъпки:
1. Обезвъздушете филтъра като го потопите за 30 минути в студена вода.
2. Поставете го внимателно в отвора, така че да прилепне плътно.
3. Пропуснете 3 литра питейна вода през филтъра.
Първите две филтрации служат за промивка на филтъра и водата им се излива, след което той е готов за употреба.
източник

Общи условия

Активация на акаунт