Кауфланд - тема 18

• 147 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Някой ползвал ли е кафемашина като намалената? Може ли да споделите мнение за нея?

# 256

Билян@, при нас не ги видях, така че ще следя за друга промоция тук или Лидл.

# 257
  • София
Каната за в8да е интересна.
Коша 5л от стомана за 10лв също.

Левзеята е намалена - нп по ТВ съм виждал, че истинската е с печат "Оригинал"?!

Кана Аквафор ползвам отскоро и сякаш водат в нея е по-гадна от чешмяната, има "метален" вкус.

Говорех за стъклената, на ток.
Аквафор ползвам от години и. Пийна ли от чешмата- все едно е от локва.

# 258
Благодаря, Reinа! bouquet

# 259
  • волно калдъръмче
Аз пак не разбрах коя кана не върши работа. Аквафор имат стъклена на ток, а ти до момента си ползвала друга тяхна, от която си доволна? Ако може, пиши ми на лични впечатленията си от техни кани.

# 260
  • София
Аз пак не разбрах коя кана не върши работа. Аквафор имат стъклена на ток, а ти до момента си ползвала друга тяхна, от която си доволна? Ако може, пиши ми на лични впечатленията си от техни кани.
На Зефир, 22лв от утре

# 261
Здравейте,
Следях дискусията за каната на "Аквафор", защото ме интересува, но не ми стана ясно тези, които са я ползвали (или ползвали подобни кани "Аквафор") доволни ли са, или не!? Благодаря!

# 262
Здравейте,
Следях дискусията за каната на "Аквафор", защото ме интересува, но не ми стана ясно тези, които са я ползвали (или ползвали подобни кани "Аквафор") доволни ли са, или не!? Благодаря!
Аз ползвам Аквафор и съм доволна. Ако има значение, нашата е с по-големия филтър.

# 263
Здравейте! Някой да знае дали тостер-сандвичите на МЮЛЕР са заменят при повреда или се отремонтирват ,когато са в гаранция?

Аз пък загледах блендера. От днес има и в Лидл, но там е 55 лв.
Какви са отзивите като цяло за тази марка Muhler? 

# 264
Здравейте,
Аз ползвам Аквафор и съм доволна. Ако има значение, нашата е с по-големия филтър.
Благодаря Ви!

# 265

Какви са отзивите като цяло за тази марка Muhler? 

Лятото имаше противоречиви мнения за техните сокоизстисквачка и блендер, и аз лично се отказах, мисля, че имаше и хора, които харесват марката.

# 266
Благодаря! Чисто визуално и на мен ми изглеждат не дотам добре изпипани.  Peace

# 267
  • Русе
Какво ви е мнението за тавите,които са на промоция? Вчера ги видях и като, че ли много не ми вдъхнаха доверие. Много тънки и леки ми се сториха newsm78

# 268
  • Бургас
Тенджерата под налягане как ви се вижда? Някой има ли наблюдения...Притеснява ме марката Sapir...

# 269
Харесах си много неща аз. Simple Smile Отивам след малко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт