Кауфланд - тема 18

• 147 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
При вас има ли от гъбите за моп тип пеперуда, при нас има само от другия вид?  newsm78

# 271
Ходих аз днес рано-рано. Вече беше лудница и носеха по 5-6 броя от възглавниците Тед.  Crazy Аз взех една за проба,че имаме нужда от нови. Също и олекотени грабеха много. Взех шалте,но нямаше бяло 200/210,а такова ми трябваше.Взех и две декоративни възглавнички.Ел.кантар също купих,но ще ида да го сменям,защото не се включва при потупване или като стъпиш леко,трябва от копчето да цъкам всеки път.  Rolling Eyes Надявам се само с бележката да стане,защото не писаха гаранция.Касиерката каза само с касовата.
Така или иначе после видях в брошурата още някои неща,като лазанята например.От 7,99 на 5 и нещо,а е много хубава,ние я купуваме всеки път и си имаме в камерата. Та ще се ходи пак.  Blush

# 272
И аз отидох рано днес, тъй като подозирах, че ще е пълна лудница по-късно Mr. Green Обаче още в 7 часа имаше народ и яко грабеха възглавници, завивки, уреди, кани Аквафор, планини от зеле имаше в доста колички Laughing(явно сега му е време да се слага) и какво ли не...

И аз си взех доста неща - тави, тенджера, тигани, тостер за сандвичи, кантар, кана Аквафор(не че нямам, но реших, че ми трябва още една Mr. Green), чорапи, боксери, заздравител за нокти, боя за коса и не помня какво още Crazy

Влюбих се обаче в едно вълнено одеало на Тед, но нямаше как да нося и него, и сега се чудя дали да не изтичам да го взема - толкова дебеличко, уютно и топло ми се видя Heart Eyes

Пробвах кантара -  работи, ама май ме изкарва по-дебела Mr. Green

T o X i C, този кантар не работи с потупване и леко стъпване, ами направо се качваш и показва

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 17:50 от Bamboo*

# 273
И аз си купих доста неща, доволна съм! Grinning Много хора имаше, колички почти нямаше. Crazy

При вас има ли от гъбите за моп тип пеперуда, при нас има само от другия вид?  newsm78

Само такива, а на мен ми трябваше от другия вид.

# 274
Тенджерата под налягане как ви се вижда? Някой има ли наблюдения...Притеснява ме марката Sapir...

Вижда ми се идеална! От всички херметически  тенджери, които съм имала тази с този завъртащ механизъм ми беше най - добра, и най - удобна. Марката е без значение. Сега съм немска, с друг механизъм - то докато затвориш, пък  отвориш, пък гледаш да не предозираш, все едно в космоса ще летя...
Плюс още един капак за тая цена! Peace

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 19:23 от Билян@

# 275

Само такива, а на мен ми трябваше от другия вид.

Мерси, ще видя и в другия Кауфланд, дано да има

# 276
Не се стърпях аз, отидох и си взех вълненото одеало, че и една тенджера под налягане грабнах в бързината Crazy Направо се разорих  днес в тоя Кауфланд ooooh!

# 277
Тенджерата под налягане как ви се вижда? Някой има ли наблюдения...Притеснява ме марката Sapir...
Хубави са!

# 278
  • Бургас
Благодаря ви, супер сте!

Bamboo*, пиши, като я пробваш bouquet

Това ли е одеялото - http://www.emag.bg/odejalo-ted-100-vylna-50000816/pd/DNFNWYBBM/
и на други места е 50лв.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 21:05 от Beauty.

# 279
Тъкмо я разглеждам, на вид е много хубава, и като форма ми допада много, че предната ми е една длъгнеста, висока и страшно неудобна за миене, а тази изглежда много удобна Simple Smile
 Утре ще метна един език в нея и ще докладвам как е Simple Smile И допълнителния стъклен капак много ме радва Grinning

# 280
  • София
Карловския кашкавал е много хубав,а е 9лв (от 18лв/кг)

# 281

То е Simple Smile Видях аз, че и на други места е на тази цена, но няма значение, така или иначе от К. ми беше най-удобно да си го взема, вместо да чакам доставки. Още като го докоснах там, разбрах, че искам да прекараме времето си в леглото заедно, плътно един върху друг Mr. Green

А и това одеяло е нещо, което трябва да докоснеш, за да го пожелаеш...ако го гледах в някой сайт и през ум нямаше да ми мине да си го поръчвам Grinning

# 282
  • Бургас
 Laughing това е важното!

Ще ида и за олекотената завивка!

# 283
Какво ви е мнението за тавите,които са на промоция? Вчера ги видях и като, че ли много не ми вдъхнаха доверие. Много тънки и леки ми се сториха newsm78
Взимала съм от тези тави и съм доволна. Вярно че са тънки, но пък вършат добра работа. Лесно се мият и не залепват.

# 284
Аз снощи за бодита и чорапогащници ходих. Лаковете за нокти от миналата седмица още бяха на промоционалната цена (или не бяха сменили етикета). Както всеки път различните видове и цветове бодита бяха страшно омесени. Голямо ровене падна преди да разбера, че с дълъг ръкав и столче яка има само тъмносин цвят. От чоропогащниците също нямаше размери от различните цветове. Сиво имаше само V размер.
Тенджерите под налягане не съм и поглеждала, но във вестника видях, че са модел точно като нашата руска от преди 1000 години. Самият модел е много сполучлив с този начин за затваряне. Нашата е в безпроблемна употреба от ....... години. Имали сме и от другите модели (които са с една дръжка), но капака се изкриви и започна да изпуска пара.

Общи условия

Активация на акаунт