Кауфланд - тема 18

• 147 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Ооо, това си беше специалитет по времето на соца. Минава лелята, взима малко салам, хляб, и похапва в супермаркета на път за касата. А там ни лук яла, ни лук мирисала. Пък тогава таквоз нещо като клошари нямаше.
Точно по соца не си спомням такова нещо. Виж, след соца, като отвориха Метро, започнахме да чуваме и виждаме такива изпълнения.

# 301
  • София
Аз съм ги виждала, затова и го написах. Става дума за големите супермаркети. То тогава камери май нямаше и хората си похапваха. Може да е било и някакво наше местно квартално явление, знам ли, но се е случвало не един път.

# 302
Не и ние да не сме влизали в големи супермакети, ама наистина не съм виждала или чувала за такова нещо.
Управителката на близкия ни тогава такъв магазин за едно шише коняк, който взела в момент на вдигане на цените лежа в затвора, та да ядеш на поразия, не ми се вярва.
Интересно ми стана за кой град или регион става дума. Може там да е било друга България, кой знае.

# 303
  • Gorni Bogrov
Момичета ,купих си пречистващата кана за вода,само че досега не съм ползвала такава и се чудя как се отмерват литрите вода отгоре на брояча?Само ли се мести или.....?
Гледах и възглавниците на тед,но не съм сигурна,че ще са удобни.

# 304
  • София
Не и ние да не сме влизали в големи супермакети, ама наистина не съм виждала или чувала за такова нещо.
Управителката на близкия ни тогава такъв магазин за едно шише коняк, който взела в момент на вдигане на цените лежа в затвора, та да ядеш на поразия, не ми се вярва.
Интересно ми стана за кой град или регион става дума. Може там да е било друга България, кой знае.
София, източните квартали, последните 5-7 години на соца.

# 305
Във Варна чужденците си хапват от години. Не се крият- хапват, хилят се и пърдят. Охраната ги вижда, но не реагира. Метро, Пикадили... Българи съм виждала- те се прикриват докато хапват.

# 306
Момичета ,купих си пречистващата кана за вода,само че досега не съм ползвала такава и се чудя как се отмерват литрите вода отгоре на брояча?Само ли се мести или.....?
Броячът се превърта сам при отваряне и затваряне на жалузите на капака ( от където се пълни водата).

# 307
Купих си от тези възглавници на предишната промоция.
Спя на ниска възглавница, но тази определено не ми харесва.

# 308
Взех си в понеделник от тиганите на промоция Zephyr, най-малкият заради индукционния котлон.
Безкрайно недоволна съм. Би трябвало да е с незалепващо керамично покритие, но толкова залепващ тиган не съм използвала скоро.  Stop За съжаление съм изхвърлила касовата бележка и не мога да го върна.

Нагледно е този тиган в горния десен ъгъл.
Скрит текст:

# 309
Аз си взех една тава и уок тигана на марката. Изпробвах ги и въобще не залепват, дори тигана го пробвах на газов котлон. Да не би твоя да е надраскан нещо  Thinking

# 310
Нямам представа, беше от малкото опаковани във фолио от пукащи балончета, имаше си хартията, която обграждаше тигана, че и на дръжката имаше някакво малко висящо лого. Още като го взех го измих (с гъба, която не трябва да драска). Като сложих карфиол (рендосан), за да му се изпари водата, той също тръгна да загаря, но реших, че е заради зеленчука нещо или не съм била много бърза с разбъркването му. Днес се опитах да си направя банановите палачинки без масло/олио, които така залепваха, загаряха и се раздробиха... не ми се беше случвало с други тигани чак толкова да загорят и да се раздробят. (поне на вкус бяха добре  Blush) Плюс това след 2рата палачинка сложих масло, но малко след това пак си беше същото, раздроби ми се палачинката, само с по-малък загар беше  Mr. Green

# 311
Бясна съм на нашия Кауфланд  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ходих сигурно 5 пъти  по различно време на деня. Исках да си взема тенджера под налягане
Ами няма. Отговорът на служителките винаги е " преди малко имаше". ММ заяви, че май въобще не са докарвали, защото никъде нямаше табела с цена на тенджерите, нито се виждаше празно място, ако евентуално са свършили преди малко. Само заблуждават хората

# 312
  • Сoфия
Ходих сигурно 5 пъти  по различно време на деня. Исках да си взема тенджера под налягане
Ами няма. Отговорът на служителките винаги е " преди малко имаше". ММ заяви, че май въобще не са докарвали, защото никъде нямаше табела с цена на тенджерите, нито се виждаше празно място, ако евентуално са свършили преди малко. Само заблуждават хората
Аз пък се наканих да си взема цитрус-пресата, която сега е намалена на 10 лева...Отивам в магазина и хоп няма...Случайна намирам една-единствена оставена на съвсем друго място, викам супер. Отивам на касата и -"Вие откъде я взехте"  Shocked - "Как къде, от магазина"- "Ами ние ги изтеглихме". Имали проблем с баркода  ooooh!. Ок, попитах дали ще ги пуснат до края на седмицата, за хвана промоция и ми казаха да. Вчера отивам и пак я няма. Попитах на информация - "Не, няма я". Ще я има ли до края на седмица - "Ами не"  #2gunfire ooooh! #2gunfire

# 313
Аз пък се наканих да си взема цитрус-пресата, която сега е намалена на 10 лева...Отивам в магазина и хоп няма...Случайна намирам една-единствена оставена на съвсем друго място, викам супер. Отивам на касата и -"Вие откъде я взехте"  Shocked - "Как къде, от магазина"- "Ами ние ги изтеглихме". Имали проблем с баркода  ooooh!. Ок, попитах дали ще ги пуснат до края на седмицата, за хвана промоция и ми казаха да. Вчера отивам и пак я няма. Попитах на информация - "Не, няма я". Ще я има ли до края на седмица - "Ами не"  #2gunfire ooooh! #2gunfire

Това не е особено коректно спрямо потребителя, но какво да се прави?  ooooh!

На промоция трябва човек да стои пред магазина в понеделник рано сутрин и да чака да отворят. Аз съм го правила. Един път ММ, ми каза "тея стоят пред магазина като животни в клетка и чакат да отворят".  Joy hahaha "Ами да, викам аз, ще стоят иначе всичко се изчерпва много бързо, някои неща пускат по няколко бройки и след това за 10 всичко е ликвидирано!" Shocked

# 314
При нас е лудница винаги когато отида в понеделник  Mr. Green Но пък си знаят и работят много каси и бързо се минава

Общи условия

Активация на акаунт