Кауфланд - тема 18

• 148 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Иска ми се да купя микрофони за домашно караоке за децата за подарък. Майка ми каза, че е мярнала нещо такова в Кауфланд. Някой дали си е купувал да сподели мнение?

# 661
Иска ми се да купя микрофони за домашно караоке за децата за подарък. Майка ми каза, че е мярнала нещо такова в Кауфланд. Някой дали си е купувал да сподели мнение?

Микрофон със селфи стик са там, 40 лв. Лично на мен не ми харесаха, детето на 10 беше с мен, също не ги хареса. Колко ще вършат работа не знам, виж ги в сайта на Хиполенд,  там имаше подробно обяснено  Peace

# 662
  • Варна
.....

Микрофон със селфи стик са там, 40 лв. Лично на мен не ми харесаха, детето на 10 беше с мен, също не ги хареса. Колко ще вършат работа не знам, виж ги в сайта на Хиполенд,  там имаше подробно обяснено  Peace

Благодаря за отговора, отпада като вариант. Продължавам да търся из нета.

# 663
  • Сливен
предни години са пускали в Лидл малко преди нова година,но дали ще има и тази не знам.

# 664
  • Варна
предни години са пускали в Лидл малко преди нова година,но дали ще има и тази не знам.

Точно покрай тези от Лидл ми хрумна идеята за микрофони. Само че сега в Лидл няма и явно това в Кауфланд е нещо различно. Нямам възможност да отида и да видя, а и съм с децата събота и неделя, няма как да им спретна изненада. Ще се поръчва от нета явно.
Благодаря и хубава вечер

# 665
# 666
не виждам брошурата newsm78

# 667
В линка от горе я има.

# 668

Не се отваря.

# 669
# 670
Напишете го ръчно.

# 671
  • оттам, откъдето започва България
И двата линка се отварят. Променили са начина на отваряне на брошурата и трябва малко да се изчака.  Peace

# 672
  • София
И на мен не ми се отваря newsm78

# 673
При мен се отваря без проблем.
Пробвайте през друг браузър или я търсете в гугъл.

# 674
При мен се отваря с гоогле хром.

Общи условия

Активация на акаунт