Кауфланд - тема 18

• 147 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Апарат за китка, не!

# 121
Мерси за идеите, а дали ще стане на салата, настърган с моркови, вместо ряпа?

# 122
Мерси за идеите, а дали ще стане на салата, настърган с моркови, вместо ряпа?

Ще стане, аз си правя разни комбинации с ябълки, гулия, ряпа, семена, но аз съм по-особена по отношение на съчетанията в салата, всичко мога да набутам и все ми е вкусно. Simple Smile  Ако имаш време, напиши в гугъл, има рецепти за салати с пащърнак. Peace

# 123
# 124
Интересно ми е защо така категорично?
Може би не е толкова прецизен, но все пак върши работа. Не ни е подвел. Моят съпруг по принцип е с високо кръвно и почти не ползва лекарства за това. Няколко дни не беше добре и все си мислеше от него. Да, но като си мери кръвното му паднало, след няколко часа още до 80/50 с този апарат, в бърза помощ 80/40.
Имаме в нас и от стандартния модел, но за по бързо, проверяваме с този. После ако има нужда може и с другия за сравнение.

# 125
От лекар знам, че на тези за китка не може да се вярва.

# 126
Електронните апарати са за хора без проблеми. Дават ориентировъчни резултати.

# 127
От лекар знам, че на тези за китка не може да се вярва.
ЛЛ на майка ми измерила кръвното по двата начина/апарата. Разликата е била с 10 единици, което не е фатално. Все пак е по добре, отколкото без хич. С този, тя си го мери сама. За другия трябва помощ, а не винаги има кой.
Все пак тя си знае около колко се движи нейното и взема мерки/лекарства. За сега не я е подвел.
Не агитирам никого да си купува или не, всеки си решава за себе си.

# 128
  • София
Може ли една молба Hug

Като ходите в Кауфланд, да видите тези тенджери под налягане от брошурата. Интересува ме дали от вътрешната страна на капака, отгоре има една червена гума...Много ще съм благодарна!  bouquet
С малко дете съм и нямам възможност да ида..
Тенджерата има от вътрешната страна на капака червено гумено кръгче,като стотинка. Друго няма.

# 129
  • Бургас

yovanka, много ти благодаря!

# 130
Някой с мнение за ютиите Switch on (2500 W), които ще са на промоция следващата седмица от 39,90 на 29,90? Simple Smile

# 131
И ние бяхме купили за китка, показваше безумни стойности. В сервиза ни се подсмихнаха, казаха, че постоянно идват клиенти да се оплакват от същото и нищо не може да се направи. Посъветваха ни, следващият да не е такъв.
Та хвърлихме 60 лв. на вятъра.
Пък който иска, нека да си купи.

# 132
С този, тя си го мери сама. За другия трябва помощ, а не винаги има кой.

Има електронни, за над лакът, пак може сама да си го мери.
И са точни. По принцип правилно се мери над лакътя.

# 133
За апаратите  за китка съм наясно, че при възрастни хора не са точни. Взех апарата, който е за над лакът.  Марката е Медисана - немска, ползвали сме други уреди на тази марка и сме много доволни. Цифрите на дисплея са големи, подходящ е за ползване от възрастни хора. Снощи при мерене на кръвното на майка ми първо е механичен, а след това с електронния разликата е 5-6 единици, което си е съвсем нормално. Има и три години гаранция. Засега поне - доволни.

# 134
Има ли някой, който си купи прахосмукачката от последните намаления? Тогава много и се чудех. Знам че ги пускат регулярно, но за толкова пари не ми вдъхна доверие.

Общи условия

Активация на акаунт