Кауфланд - тема 18

• 147 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за мнението за ориза. В момента готвя с Панино, имам го от преди и по случайност тази седмица беше на промоция, но не ми харесва. Ще пробвам този на Инком. Все пак от 2,95 е намален, би трябвало да е хубав.

Ох, недей, че взех два пакета от Панино.  ooooh! Какво не му е наред? Така или иначе ще замине, защото от него готвя и на две кучета  Laughing , ама да знам за какви ястия поне мога да го ползвам за нас.
На мен Панино ми е любим ориз. Има различни видове.

# 106
Добре де, кои са тези маса стоки, които ги няма в момента? В нашия К има от всичко и то по няколко вида. Какво ви липсва на вас?

# 107
  • София
И в нашия всичко си е по старому. Има и отделните намаления от петък до неделя.
Единствено няма кроасаните с масло, а има кифла с мармалад. Досега нямаше такива. 

# 108
  • оттам, откъдето започва България
Сега се връщам от Кауфланд. Малко съм позакъсняла, само един кроасан с масло имаше, но пък за сметка на това си взех банани на 1.01 лв. за кг. Хапнах си два за следобедна закуска, че много ми харесват узрели и ароматни.  Peace
И в нашия Кауфланд не забелязах промени.

# 109
Не мога да изброя точно кои стоки ги няма, но видимо е по-празен нашият.
Което за Пловдив си го обяснявам с агресивната конкуренция на Триумф.

Дидка, преоценени ли бяха бананите? При нас са 1,99.

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Да, Дева, пред нас преоценяваха, иначе имаше и по 1.99 лв.
Но най-интересното беше, че не бяха скапани бананите, както друг път преоценените.

# 111
Тази вечер купих банани на 89ст. Грозде без семки на 29ст,но някакъв ненормален дядо блъскаше хората да се добере пръв. И те такова нещо не бях виждала от първата разпродажба в Пени. Ужас! Чак пък да блъскаш хората за кило грозде и два нара.... (нар на 19ст купих).

# 112
Бананите при нас бяха на промоция 1,79.

# 113
Нищичко не си харесах от брошурата. Tired
4 страници е по-малка, електронната.

# 114
Здравейте! Някой купувал ли е апарат за измерване на кръвно налягане от Кауфланд, по-точно този, който е на промоция тази седмица. За тази цена ми се струва малко съмнително колко ще е надежден, но пък знае ли човек. Ще съм благодарна, ако споделите мнение

# 115
В предишната брошура имаше много промоции на животински храни/артикули, продукти на К-Класик и повече реклами. Следващата седмица сигурно ще са по-добри промоциите, хората ще са взели заплати/пенсии и ще има за какво да си харчат парите.

# 116
  • Бургас
Може ли една молба Hug

Като ходите в Кауфланд, да видите тези тенджери под налягане от брошурата. Интересува ме дали от вътрешната страна на капака, отгоре има една червена гума...Много ще съм благодарна!  bouquet
С малко дете съм и нямам възможност да ида..

# 117
Здравейте! Някой купувал ли е апарат за измерване на кръвно налягане от Кауфланд, по-точно този, който е на промоция тази седмица. За тази цена ми се струва малко съмнително колко ще е надежден, но пък знае ли човек. Ще съм благодарна, ако споделите мнение
На съпружието родата са все хипертоници, все с апарати за кръвно се разправяхме по едно време. Значи, апарат за китка абсурт, това за нищо не става, за другият нямам мнение.
Ако ви трябва за болен човек, отивате в аптека и си избирате хубав и качествен обикновен апарат, като пак се носи някъде за проверка и калибриране. Ние взехме някакъв швейцарски преди доста време, та мирнахме.
Да сте видели доктор с такива измислени апарати?
Минахме днес, но много скромни, взех пуканки и от любимото ми напоследък кафе Елиа Мока на прИмоция, и да не съм с празна количка, моркови и пащърнак. Сега се чудя какво да го правя този пащърнак.

# 118
  • София
и да не съм с празна количка, моркови и пащърнак. Сега се чудя какво да го правя този пащърнак.

Аз го режа на кубчета, замразявам, и като правя супа слагам. У нас се харесва този вариант.

# 119

.........
Минахме днес, но много скромни, взех пуканки и от любимото ми напоследък кафе Елиа Мока на прИмоция, и да не съм с празна количка, моркови и пащърнак. Сега се чудя какво да го правя този пащърнак.
Аз също режа на кубченца, замразявам и после слагам май във всичко - супи, манджи.............Ако обичате печени кореноплоди, може с тях да се опече, нарязан на по-едри парчета, вкусен е. Peace
Сега се вгледах на Елия Мока, обичам арабика и мока, преди време купувах някаква Елия, само дето не помня какво точно беше, но хич не ми хареса. Сега да взема да пробвам и Моката, може пък да я одобря? newsm78 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт