Кауфланд - тема 18

• 147 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Значи не си въобразявам, че вестника е по-тънък.

# 91
Липсват кръстословици, судоку, статии, рецепти и другите там излишни за мен неща, които заемат няколко страници. Рекламата на Спондж Боб не е на цяла страница. Намалените стоки също са по-малко на брой, но не чак толкова.

ПП: Промоцията от петък до неделя също липсва.

# 92
е, то е очевидно, сравних със стария, 2 двойни листа по-малко

# 93
И аз на пръв поглед установих, че е по-тънък. При нас има уикенд акция  Peace

За ориза да питам - някой ползвал го, хубав ли е?

# 94
# 95
И аз на пръв поглед установих, че е по-тънък. При нас има уикенд акция  Peace

За ориза да питам - някой ползвал го, хубав ли е?
Ако питате за ориза "Инком", аз съм купувала 2 пъти и ми харесва?!

# 96
  • Бургас
А пък на мен ми направи впечатление че вестника е с по тесни размери и чак го примерих с предишния брой ама не е, а пък то било че е по тънък.

# 97
  • На брега на реката
Замислям се за Ариела.  newsm78 По принцип знам, че се изчислява колко излиза едно  пране, според броя посочен на етикета. На този цената е около 28-29ст., което си е оферта, за този клас прахове.

Ще взема със сигурност моркови, ябълки, картофи, пащърнак и някоя и друга бройка нар. Как се познава нара дали е хубав? В смисъл добре узрял и сладък.  Simple Smile

Медикса, който ще е на промоция, само дезинфекциращ ефект ли има? Доволни ли сте от него, ако сте го ползвали?

Заглеждам също омекотителя Силан, кашкавал Мероне, ориза на Инком, салфетките Зебра, а от петък - рибата тон и шоколадът Милка.

Не разбирам цената 1,89лв. за 30бр яйца от петък. Едното излиза по 6ст.?!  Нещо не ми се вярва.  Whistling

Малките консерви с домати Happy Agro често ги пускат, та въпросът ми е, който ги е ползвал, как са на вкус? Заслужава ли си? Предният път хората пазаруваха от нашият Кауфланд по десет стека, вместо да се занимават с консервиране.

Печената червена капия ми се струва малко скъпа, въпреки че като знам колко е връткаво сама да се занимавам, за да си приготвя някой и друг буркан за зимата....  Rolling Eyes  Хубаво е, че е без оцет.  Peace

# 98
  • Млечния път
По повод вестника - ами целият асортимент в магазина е значително намален и няма маса стоки, които по-рано бяха налични. Има много ограничен избор на хляб, кафето също е само няколко вида и т.н. Погледнете колко е намалена височината на щендерите. Хич не са на хубаво тази тенденция.

# 99
За яйцата - мислех, че е печатна грешка в нашия вестник. НА картинката са 10,а и за таци цена би трябвало да са толкова.

Благодаря за мнението за ориза. В момента готвя с Панино, имам го от преди и по случайност тази седмица беше на промоция, но не ми харесва. Ще пробвам този на Инком. Все пак от 2,95 е намален, би трябвало да е хубав.

# 100
  • оттам, откъдето започва България
Едва сега погледнах, че и при нас няма топ предложения за петък - неделя.  newsm78

# 101
  • На брега на реката
Във всички магазини на Кауфланд върви промяна на рафтовете, защото са прекалено високи за повечето хора. Прави се нощем, затова не се вижда.  Laughing А за липсващите продукти - ами ако махнат такива дето и без това не се търсят, то няма голяма загуба.

# 102
  • На брега на реката
За яйцата - мислех, че е печатна грешка в нашия вестник. НА картинката са 10,а и за таци цена би трябвало да са толкова.

Благодаря за мнението за ориза. В момента готвя с Панино, имам го от преди и по случайност тази седмица беше на промоция, но не ми харесва. Ще пробвам този на Инком. Все пак от 2,95 е намален, би трябвало да е хубав.

Ох, недей, че взех два пакета от Панино.  ooooh! Какво не му е наред? Така или иначе ще замине, защото от него готвя и на две кучета  Laughing , ама да знам за какви ястия поне мога да го ползвам за нас.

# 103
Нищо специално, но съм яла и по вкусен ориз  Peace

# 104
По повод вестника - ами целият асортимент в магазина е значително намален и няма маса стоки, които по-рано бяха налични. Има много ограничен избор на хляб, кафето също е само няколко вида и т.н. Погледнете колко е намалена височината на щендерите. Хич не са на хубаво тази тенденция.

Не само височината е променена, ами стоките са в кашони, преди не беше така.
Вървят по пътя на Пени... ooooh!
Не е добре положението. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт