Кауфланд - тема 18

• 147 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Върнах го,макар че ма информация ми казаха че е универсален.

# 151
  • Русе
Върнах го,макар че ма информация ми казаха че е универсален.
Е, да де, ама дори и така да е, не можеш да переш с универсален сини, червени, зелени и т.н дрехи, защото ще изсветлеят. Но това вече ти го казаха и тук и в темата за перилните препарати. Трябвало е да ги "светнеш" тези на информация що е то универсален прах за пране.
Тази вечер в 17 ч. в нашия Кауфланд беше страшна лудница. Минах за картофи и съжалих като стигнах до касите. Всичките работеха и въпреки това опашките бяха дълги.

# 152
Има ли нов каталог вече онлайн?

# 153
Включвам се с питане.
Има ли шанс да намеря утре в някой от софийските магазини промоционалния пакет на Насладките, който върви с подарък чаша?
В Пловдив явно я нямаме тази промоция, а детето видя чашата и сега оревава света. ooooh!

ПС: И тази седмица някой е "откраднал" всички каталози.

# 154
  • София
Включвам се с питане.
Има ли шанс да намеря утре в някой от софийските магазини промоционалния пакет на Насладките, който върви с подарък чаша?
В Пловдив явно я нямаме тази промоция, а детето видя чашата и сега оревава света. ooooh!

ПС: И тази седмица някой е "откраднал" всички каталози.

снощи в Младост имаше доста бройки от тях

# 155
Благодаря.
Нещо интересно от новата брошура?

# 156
  • София
И на Тодор Каблешков имаше доста вчера.

# 157
  • оттам, откъдето започва България
И новата брошура е тънка и скромна. Питам се, какво става с Кауфланд?  newsm78
Ивекс, ако нещо те интересува - питай.  Peace

# 158
Дидка, какъв прах за пране има? Благодаря!

# 159
Само Персил течен има различни видове 2,92 л - 11,69 лв. Ако ползваш прах персил по-добре да отскокнеш до Била.
Сетих се, че има различия в различните градове. Пиша ти за Шумен промоцията.

# 160
Благодаря ви.
Прах ме интересуваше и мен, но ще пропусна.

# 161
Благодаря, Дидка! Трябва ми прах (може и гел) за цветно, сега пера с "Персил" (прах) и май не е лош, и може би ще отида да си взема от Била!

# 162
Казаха ми, че брошурата вече ще е тънка и скоро даже ще се отпечатва на гланцирана хартия като
повечето брошури.

# 163
Благодаря, Дидка! Трябва ми прах (може и гел) за цветно, сега пера с "Персил" (прах) и май не е лош, и може би ще отида да си взема от Била!
Защо от Билла, не разбрах? По евтин ли е там?

# 164
6.89 лв. е Персил в Била. Аз споделих и града, защото в имейл пощата ми дойде брошура за намаления за петък-неделя. В брошуратат от тази седмица нямахме такава и аз реших, без да прочета до края, че се отнася и за нашия град. Изприпках до Кауфланд, че ми е от другата страна на улицата, и установих, че въобще няма такива намаления. Отворих си отново пощата и допрочетох, че тези намаления не се отнасят за нашия град и още няколко други.
Ами защо ми изпращат тогава предложенията си, като не са актуални за мен?  newsm78
Та, ако някой не е от Шумен, Плевен и още два града, които забравих, а изтрих писмото от пощата си, да знае, че и утре има намаление на яйца размер L, мисля на 1.89 лв., на едни вкусни /поне за мен/ рула, които по принцип са на 1.99 лв., но на промоция са 0.99 лв.
Имаше и някои други неща, които не запомних, защото не ме интересуваха.

Общи условия

Активация на акаунт