Кауфланд - тема 18

• 147 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Има ли го вече качен някъде? Промоция на капсули Долче Густо си търся.

В cba са на промоция
Благодаря! bouquet

# 181
  • СОФИЯ
Някой има ли впечатления от чопъра на Делимано, който е на промоция?
Вчера го купих, просто си затрих някъде стария  Grinning Съдът е по-голям, 1 литър. Въртящите ножове са два. Има предпазна капачка преди устройството с мотора отгоре. Струва си, особено за тези пари.

# 182
  • оттам, откъдето започва България
Тук качената брошура е различна от нашата. Гледам, че е за Габрово. Ами, повече неща имате. Да ви е честито!
Точно ми трябваха цветоулавящи кърпички, ама не са решили да ги пуснат при нас. Имате си и топ предложения, а пък ние - кръстословица, Ивет Лалова, Васил Петров и т. н. статии.  Защо ли така са решили? Вече втора седмица сме без уикенд предложения.  #2gunfire

# 183
Дидка, а пък аз си нямам и малката брошура с електроуредите  Crossing Arms.

# 184
Mама САННЯ, благодаря!

# 185
Дидка, а пък аз си нямам и малката брошура с електроуредите  Crossing Arms.
С удоволствие бих ти я пратила. Ако нещо те интересува - кажи, и на лични ще ти ги изредя набързо стоките.
Само дето не може да ги видиш.  newsm78

# 186
Благодаря ти. Просто обичам да разгледам и ако си харесам нещо да преценя дали ми трябва.

# 187
А твоят вестник за кой град е?

Русе

# 188
Явно сте с еднакви брошури с габровци. Така ще се получават разминавания в мненията ни за някои стоки, един ще вика: Има, друг: Няма. Нищо, така ще я караме.
bobb, и аз обичам да ги разглеждам. Поради тази причина имам и много ненужни покупки.  Joy

# 189
На допълнителната малка брошура, на последната страница има масажна възглавница за шиацу масаж на врата, гърба, краката и раменете за 50 лв (49.99 лв) и масажор за врат и рамене за 40 лв (39.99 лв). Тъй като раменете и врата ми често се схващат, та се чудя дали тези уреди вършат работа?
Имам подобна възглавничка като тази от 49,99 лв, но купена от Лидл. От една страна не е най-удобно, че трябва винаги да подпираш мястото, което масажираш (например да си облегната като масажираш гърба), но от друга - тя е доста по-универсална от извитата за врат. Върши ми добра работа, но моите проблеми са повече по гръбнака. Ако при теб проблемът е във врата, може другата да ти е по-полезна. Но при подходящо нагласяне и с правоъгълната се масажират врат и рамене. Все пак да предупредя, че натискът от главите е доста силен и при много слаби хора, масажът май не е много комфортен. Аз си имам дебел слой тлъстинки, които омекотяват натиска и чувството е много приятно.  Laughing

Този път и аз имам вестник. Не ми се вижда толкова тънък - 28 страници + допълнителна малка брошура с електроуреди. Но пък ако стане на гланцова хартия, със сигурност няма да го крадат толкова. Wink

Таня , да разбирам, че казваш "ДА" на възглавницата, визирам тази за гръб, че и аз имам проблеми с гърба?

Ако още някои има впечатления - нека сподели.

Брошурата ( вестникът) този си е с нормалната дебелина. Плюс лъскавата брошурка с ел. уредите. 
ПП от София съм. Значи София не е България ... Twisted Evil

# 190
Аз нямам никаква брошура, нито хартиена, нито малка с уреди.
Обаче сега се връщам от Кауфланд и все повече се притеснявам за съдбата му... ooooh!
Толкова обрано на плод-зеленчука никога не е било?! Rolling Eyes
Какво става??? Tired

# 191
Сега погледнах, старите брошури са били по 12 листа -24 стр. Сега са 10 листа-20 стр. Дано само това им е проблема. В нашия Кауфланд плод и зеленчук е зареден, както винаги, пък и навсякъде е пълно със стока.
DeVa@, може при вас да е проблем с управлението на магазина.  newsm78

# 192
Ами не знам, Дидка.
В Пловдив имаме Триумф, който много успешно конкурира Кауфланд.
За мен това е сериозен проблем. Peace
Преди не беше така.

# 193
  • Пловдив
Ами не знам, Дидка.
В Пловдив имаме Триумф, който много успешно конкурира Кауфланд.
За мен това е сериозен проблем. Peace
Преди не беше така.

Да не предстои ремонт на магазина и за това да не зареждат със стока newsm78

# 194
За Тракия говоря. Не ми се вярва да има ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт