Кога порасна, как лети времето.
Като гъби са.
А и времето минава бързо , декември 7 г. прави.

Нова директорка, нови изисквания, нови разпоредби - ще видим как ще е.
Все си мислех, че Хриско е на 4-5 годинки! Пък той.....Малеее, когИ минаха 7 години
Да ти е жив и здрав - и той голям красавец! И дано в у-ще му хареса и да учи с желание! Успех му пожелавам!
Първата ми учителка беше др. Костадинова - много мила и кротка жена, която за 4 години веднъж не ни повиши тон. Но синът й беше в нашия клас. Що шамари изяде, докато свикне с "другарко" вместо "мамо"
Мъжът й беше директор на у-щето . Вече и двамата не са между живите. Новата ни класна в пети клас се казваше Милка Караиванова. Беше много красива с дълга къдрава коса. Преподаваше ни по музика и пееше много хубаво. В събота вечер пееше в ресторанта с оркестъра. Беше с 17 години по-възрастна и след като един от съучениците ни завърши средно напусна съпруга си и се омъжи за него. Дори му роди син. След това заминаха за Израел при нейна приятелка и толкова им харесало, че останаха там. Само веднъж след това ги видяхме в Кубрат и спретнахме набързо една среща с бивши съученици. Беше след 15тина години, но нашата учителка си беше все същата - с дългата руса буйна коса, а нашият съученик беше почти побелял, поолисял с рядка коса вързана на опашка. Да не повярваш, че е на нашите години!Повече не ги видяхме, но се чу, че Евгени съученикът ми е починал. За нея не знаем нищо, но тя трябва да наближава 80, ако е жива. Та така...

)

! как няма да е спокойна в училище!
Хората дойдоха.Чакат. А кандидат комсомолците се пързалят.

Ти си слънце! 

). 

.

, а и за другото 
И на теб благодаря, че ме подсети за скачането на ластик. Това по мое време го нямаше, но по ваше - да. Нали си къде, къде по-малка от мен

Ревове,сръдни.