Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 880
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
пффффф изкуших се с тая Милка,ииииии естествено 3:0 за Милка!  Sad

# 706
  • Сандански
Всеки участник може да регистрира до 10 (десет) промоционални кода на ден за периода на промоцията. Също така всеки регистрирал кода си чрез sms получава подарък тапет за телефон. Става въпрос за играта на троя.  Simple Smile

# 707
  • София
Може ли линк за играта на троя?

И коя беше играта, при която се печели между 00 и 00:30? Чупа-чупс ли? Аз не можах да намеря кодове в кауфланд.

# 708
  • Сандански
Може ли линк за играта на троя?

И коя беше играта, при която се печели между 00 и 00:30? Чупа-чупс ли? Аз не можах да намеря кодове в кауфланд.
Да чупа-чупс е аз до сега не успях да спечеля нищо в този период.

# 709
  • Русе
Заредила съм се вафли Хипер  Споко, само троя не намерих, дали ще отворят играта тази нощ?

# 710
  • Сандански
Заредила съм се вафли Хипер  Споко, само троя не намерих, дали ще отворят играта тази нощ?
Мисля да си се наспя този път не както при милка и нищо.

# 711
  • Русе
Аааа, аз Милка я проспах, както и близалките, тук ще съм първа кипра..стига да я отворят, де Joy

# 712
може ли линк към хипер и троя  Praynig

# 713
може ли линк към хипер и троя  Praynig

http://prestige-promo.bg/ - но още няма нищо там

# 714
Момичета, толкова съм щастлива! Току-що спечелих лаптоп! Късмет на всички!  bouquet

# 715
  • Телиш/Плевен
Момичета, толкова съм щастлива! Току-що спечелих лаптоп! Късмет на всички!  bouquet
Ехааа, браво и честито, със здраве да си го ползваш! Heart Eyes Hug

Игрите на Престиж ще ги почвам от утре най-вероятно. Иначе си лягам много късно вечер и не ми е проблем да регистрирам и днес в полунощ, ако ги пуснат, но никак не ми се занимава. Rolling Eyes

# 716
Браво! Честито! Да си го ползваш дълго време!

# 717
  • sofia
ЕЕЕЕ супер най-накрая някой да се похвали, браво! Голям кеф Simple Smile

# 718
Честито !  Дано да започнем повече да се хвалим с награди от Милка!Със здраве да си го ползваш!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт