Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 77 006
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
valida6 Благодаря Simple Smile

Аз спечелих раничката Теди в 3:40 сутринта, така се получи,че бях будна и реших да регистрирам  Simple Smile

# 616
В играта на Нескафе наистина има странни критерии за одобряване. Като си прегледах пак втория (отхвърлен) гиф, който е само с пейзажи, установих, че има една гола статуя и сигурно заради това не са го приели. Laughing

# 617
Може ли линк за играта на нес кафе?

# 618
Звъннах за неполучени награди в Якобс и за половин час дойде куриер и ми донесе едната.Така скорост
не бях виждала.

# 619
# 620
Пристигнал ми е днес тестер Vichy. Но не помня за какво  newsm78

# 621
Звъннах за неполучени награди в Якобс и за половин час дойде куриер и ми донесе едната.Така скорост
не бях виждала.
И при мен така се получи, а на другия ден ми се обади момичето от кол центъра и ми каза, че получила имейл от куриерската фирма, че причината била, че до сега не са могли да ме намерият на адреса /нищо подобно!/.

# 622
От Coca Cola Двойна покана за комедийното шоу на Emil Conrad в НДК на 1-ви октомври печелят

Скрит текст:
Adelina Alexsandrova, Aleksandra Teodorova, Angel Angelov, Angelina Tomova, Antonia Koleva, Asya Melnikova, Bojidara We, Bojo Bikarski, Boris Markov, Boyana Dodova, Cvetelina Suleimezovaa, Daniel Karadochev, Dari Puffle, Eli Zaharieva, Elka Bliznakova, Emelina Chukarska, Emil Rusev, Gabriela Stoimenova, Gergana Petrova, Gosho Silwer, Iliana Velikova, Lidka Kadieva, Martin Lubomirov, Mihail Georgiev, Mila Vasileva, Milen Marinov, Milena Solunova, Mito Mitov, Nelly Marinova, Nia Nenova, Nicole Atanasova, Nikol Dimitrova, Ozan Grenovich, Polina Bozhilova, Polina Decheva, Preslava Milenova, Raya Georgieva, Reni Aleksandrova, Simona Dobreva, Simona Milenova, Simona Nikolova, Slaveiko Evtimov, Teodora Toncheva, Vanessa Yaneva, Velislav Velikov, Victoria Genadieva, Zori Cekova, Аделина С., АнаМария Х., Ангел Бояджиев, Андрея Стефанова, Бино Миланов, Валентина Тасева, Васил Тошев, Велислава Спасова, Виктория Иванова, Виктория Кебапчиева, Виктория Лозанова, Галина Петкова, Георги Костов, Димитър Сандов, Ева Мельникова, Жана Караславова, Ивана Александрова, Ивана Комитова, Изабела Цветанова, Йоанка Съм Аз, Кали Минкова, Красина Златанова, Криси Колева, Кристиан Михайлов, Лори М., Любо Алексиев, Магдалена Илиева, Маги Коцевска, Марияна С., Мериан Митова, Моника Иванова, Петрана Георгиева, Пламена Петрова, Сиана Томова, Силвия Кирчева, Симона Спасова, Стефан Х., Стефани Тенева, Теодора Костова, Цвети Петрова, Юли Тодорова, Яна Пейчева, Янко Янков.

# 623
Пристигнал ми е днес тестер Vichy. Но не помня за какво  newsm78

Може би от тази кампания: http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/08/spechelete-vichy-idealia.html Имаше възможност да се остави мнение за мострата и да се участва за по-големи продукти, но срока беше до 15 септември, а тогава май още не ги бяха изпратили. Общо взето поредната недообмислена кампания.

Моят тестер още го няма, но щом сега ги получавате, може и да дойде.

# 624
  • Сандански
От Coca Cola Двойна покана за комедийното шоу на Emil Conrad в НДК на 1-ви октомври печелят

Скрит текст:
Adelina Alexsandrova, Aleksandra Teodorova, Angel Angelov, Angelina Tomova, Antonia Koleva, Asya Melnikova, Bojidara We, Bojo Bikarski, Boris Markov, Boyana Dodova, Cvetelina Suleimezovaa, Daniel Karadochev, Dari Puffle, Eli Zaharieva, Elka Bliznakova, Emelina Chukarska, Emil Rusev, Gabriela Stoimenova, Gergana Petrova, Gosho Silwer, Iliana Velikova, Lidka Kadieva, Martin Lubomirov, Mihail Georgiev, Mila Vasileva, Milen Marinov, Milena Solunova, Mito Mitov, Nelly Marinova, Nia Nenova, Nicole Atanasova, Nikol Dimitrova, Ozan Grenovich, Polina Bozhilova, Polina Decheva, Preslava Milenova, Raya Georgieva, Reni Aleksandrova, Simona Dobreva, Simona Milenova, Simona Nikolova, Slaveiko Evtimov, Teodora Toncheva, Vanessa Yaneva, Velislav Velikov, Victoria Genadieva, Zori Cekova, Аделина С., АнаМария Х., Ангел Бояджиев, Андрея Стефанова, Бино Миланов, Валентина Тасева, Васил Тошев, Велислава Спасова, Виктория Иванова, Виктория Кебапчиева, Виктория Лозанова, Галина Петкова, Георги Костов, Димитър Сандов, Ева Мельникова, Жана Караславова, Ивана Александрова, Ивана Комитова, Изабела Цветанова, Йоанка Съм Аз, Кали Минкова, Красина Златанова, Криси Колева, Кристиан Михайлов, Лори М., Любо Алексиев, Магдалена Илиева, Маги Коцевска, Марияна С., Мериан Митова, Моника Иванова, Петрана Георгиева, Пламена Петрова, Сиана Томова, Силвия Кирчева, Симона Спасова, Стефан Х., Стефани Тенева, Теодора Костова, Цвети Петрова, Юли Тодорова, Яна Пейчева, Янко Янков.

Има нииии  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 625
Не съм получила тестерите от Vichy, но и предния път не ги получих. За сметка на това днес си поисках кутийка с тестери и ми дадоха, момичето беше много любезно. Става въпрос за аптека в Парадайс мол - София Simple Smile

# 626
Днес регистрирах и последния код на Милка - нищо. Много : 0 за Милка, приключвам с тях. Добре, че са Чупа Чупс, имам вече от всички награди и чанта за пазаруване от Нивеа. Чакам играта на вафлите, там също наградите не са много, но за сметка на това имам повече кодове.

# 627
Ей, тия от daedalusonline са опасни, значи...
Не помня от колко години съм се регистрирала, на половината им проучвания все не отговарях на условията. Отначало сякаш бяха повече парите, сега за едни 10 евро, дето наближи да взема, не са ми пускали проучване от половин година  Laughing Защото само едно ми трябва и да ги изтегля. Тарикати, ей!
Исторически 10 долара, събирани сигурно 2-3 години. Не мога да видя кога съм започнала. А, видях, преди 2,5 г.
И другите 2-3 панела са същата работа, ама да ме пита някой що се хванах.

# 628
  • Русе
Някой тук беше коментирал, че и да ги събереш, няма да ти ги пратят, не се ядосвай. На другите по един път съм си вземала , на едното парипки, на другото ваучери. bouquet

# 629
Приятели, на чупа чупс кога играете, аз до сега нищо не мога да уцеля от там

Общи условия

Активация на акаунт