Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 77 003
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
На Чупата и аз опитах 3 вечери след 12ч. но никакъв успех, дори тетрадка няма. И 3-те вечери играх с над 100 кредита и се отказах. Последните 2 месеца, след Пепси и Сникърс късмета ме е изоставил. Мрънннн....

# 631
Аз съм си взимала парите от анкетите!Даже два пъти по 20 за година Simple Smile нещо са ме забравили напоследък Wink

# 632
  • Пловдив
Приятели, на чупа чупс кога играете, аз до сега нищо не мога да уцеля от там
Играе се между 00:00 и 00:30 за 10 награди на вечер.Аз до тук имам от всички награди като половината са спечелени от моя профил,а другите от този на майка ми.Пожелавам ти успех.

# 633
Играе се между 00:00 и 00:30 за 10 награди на вечер.Аз до тук имам от всички награди като половината са спечелени от моя профил,а другите от този на майка ми.Пожелавам ти успех. Много благодаря за отговора. Дано успея тази вечер

# 634
Играе се между 00:00 и 00:30 за 10 награди на вечер.Аз до тук имам от всички награди като половината са спечелени от моя профил,а другите от този на майка ми.Пожелавам ти успех.
Юпии спечелих раница от Чупа Чупс точно в 00:02 ! Много ти благодаря ! Hug

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 09:21 от vili123

# 635
От Биодерма са ми пратили покана за преглед на кожата с някакъв апарат, нов и модерен. Някой ходил ли е на такова нещо или е някакъв вид зарибявка. Прегледа бил безплатен, но е в работно време и се чудя дали си струва.

# 636
Може ли някой получил раницата на Чупа Чупс да ми прати снимка, защото имам една и ако е същата искам да я подаря!

# 637
Може ли някой получил раницата на Чупа Чупс да ми прати снимка, защото имам една и ако е същата искам да я подаря!

Още не са ги изпратили,  но на снимките са същите .

# 638

Още не са ги изпратили,  но на снимките са същите .
Благодаря,чудя се дали са еднакво големи с предишните им раници!

# 639
26 кода регистрирах  в Милка и нищо  #Cussing out

# 640
В нашия град така и не намерих близалки Чупа...честито на печелившите

# 641
На Милка като тая игра май не е имало. Как така никой не печели от темата, чак ми е съмнително. Един лаптоп, една раница и това е. Колко народ сме, що шоколади минаха...
Като знам други години, всеки втори печели, а сега...
Аз я карам кротко, 3:0 за Милка.
Вафли за играта още не съм намерила, но ще взема участие и в тези игри. Харесват ми наградите.
Условията обаче не видях никъде.

# 642
  • на североизток от Рая
26 кода регистрирах  в Милка и нищо  #Cussing out

Егати! Без извинение. Twisted Evil Тези вече на мошеници взеха да ми приличат. Аз днес пуснах втори код , нищо нямам, но не е загуба, едва два кода съм регистрирала. Имам още един, по-нататък и него и толкоз. Иначе като влезете и погледнете наградените, шапката ви да падне - много народ. Къде са? Сигурно не в тази тема, в което не вярвам. Толкова хора тук пишат и участват, как пък няма повече наградени. Не си струва.

# 643
  • София
Аз регистрирах 15 кода на Милка и нищо,но познати са уцелили лаптоп и раница.
Пратих 5 опаковки на Харибо и чакам евентуално ключодържател.Знаете ли как се получават наградите им,защото не се сетих да напиша тел. за връзка?

# 644
Мен пък Теди ме дразни имат сумати награди и от две бележки нищо.А бисквитите им са супер гадни бебето не можа да ги прегризе.
Някоя добра душа да ми припомни как се отваряше шейкъра,че най-накрая го получих.Какво правите в него?

Общи условия

Активация на акаунт