Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 999
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мен пък Теди ме дразни имат сумати награди и от две бележки нищо.А бисквитите им са супер гадни бебето не можа да ги прегризе.
Някоя добра душа да ми припомни как се отваряше шейкъра,че най-накрая го получих.Какво правите в него?

За шейкъра Simple Smile Леко завърташ и силно дърпаш  Hug

# 646
  • Телиш/Плевен
Пратих 5 опаковки на Харибо и чакам евентуално ключодържател.Знаете ли как се получават наградите им,защото не се сетих да напиша тел. за връзка?
Със Спиди ги пращат. Peace

Сестра ми спечели пуф от Милка с първите си три кода. Аз все още нищо (а регистрирах три пъти повече кодове), но в момента съм спряла малко, че съм на вафлена вълна. Mr. Green

В играта на Теди и аз се пробвах безуспешно няколко пъти.

# 647
Какво правите в него?
Ми коктейли бих правила в него, а в краен случай, може едно айрянче да размахам с лед  Laughing

# 648
Аз регистрирах 15 кода на Милка и нищо,но познати са уцелили лаптоп и раница.
Пратих 5 опаковки на Харибо и чакам евентуално ключодържател.Знаете ли как се получават наградите им,защото не се сетих да напиша тел. за връзка?
Харибо изпращат по спиди и им трябва тел. номер. Аз също бях забравила да им го напиша и те ми пратиха писмо по пощата, в което пишеше да им пратя тел. номер на мейл или да им се обадя

# 649
Zewa са публикували печеливши. Няма ме, но не съм изненадана голяма реклама за играта, а само 12 награди на седмица

# 650
  • София
Благодаря Lusi_20  bouquet !

# 651
  • Сандански
Какво правите в него?
Ми коктейли бих правила в него, а в краен случай, може едно айрянче да размахам с лед  Laughing
Силно не препоръчвам да се използва с лед защото отдолу се наранява защото е пластмаса.

# 652
Фафлите почнаха ли?

# 653
От понеделник.

# 654
За Харибо може и съобщение във Фейса да пишете за телефон.
Аз на Милка се спрях с 30:0. Няма такава каръщина. Официално съм им сърдита и вече ще им пропускам игрите и шоколадите. Вярно, че е до късмет  ама как пък нищо не ми пускат от толкова много техни игри!
На Теди целнах един часовник с втората бележка, обаче за раница се пробвах с още 7 и не успявам. Не се оплаквам и часовника много ми харесва.

# 655
Какво правите в него?
Силно не препоръчвам да се използва с лед защото отдолу се наранява защото е пластмаса.
Не съм го тествала още, но глупава работа. Шейкър без лед да ползвам... б.си шейкъра  Laughing Мислех че ще да е някаква качествена пластмаса, ама явно съм се подвела.

# 656
Малкото капаче го отворих,а по-голямото не се ли маха?

# 657
И то, но с повече зор, при мен с голям.

# 658
  • Сандански
Мисля, че е време за солена игра.  Laughing Joy

# 659
Здравейте!
Аз също да се ожалвам от Милка,регестрирах 9 кода и нищо..... #2gunfire

С Теди резултата е 2:0!

Не ми върви нещо напоследък.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт