Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 977
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Не мога да разбера какво става с играта на Теди.Кликам на червеното поле участвай регистрирам бележката избирам награда,то после пак ми дава регистрай бележка пак избирам награда и така до безкрайност.Миналата седмица не беше така.
Нощес станах в 3 часа и регистрирах 4 кода на Милка естествено нищо..какви са тия стотици спечелили много ми е чудно...

# 661
моето мнение е че и от форумите тук и от фейсбук групите има много от  спечелилите лаптоп от милка но не казват Wink

# 662
Другата седмица ще има фафли Хипер по 33 стотинки с игра за  дрон и суичър в Кауфланд , но не намирам играта.  newsm78

# 663
  • Телиш/Плевен
Другата седмица ще има фафли Хипер по 33 стотинки с игра за  дрон и суичър в Кауфланд , но не намирам играта.  newsm78
http://www.prestige-promo.bg/beforestart-ntb.html

# 664
Мерси  Peace

# 665
Регистрирах около 15 кода, но не спечелих нищо. Имам още 2-3 опаковки и това е. Знам, че от Милка следят форума, затова исках да им напиша, че нямам намерение да участвам повече.

Мога да си позволя и съм си позволявала и тройно повече техни продукти, за да участвам в игра с кодове. Чувствам се обезсърчена от това, че дори и най-малките награди се печелят трудно. Ако бях спечелила раница в началото, вероятно щях да се изкуша да участвам до края на промоцията за пуф или лаптоп. Ако лаптопите се раздаваха с томбола, а не като моментна награда (както ще бъдат големите награди на вафлите), също бих участвала до самия край - за два месеца можеше да регистрирам и стотина опаковки (не сме длъжни да ги изядем в този период, те не се развалят).

Този месец ще купувам много повече вафли на Престиж, отколкото шоколади на Милка - дори да не спечеля веднага, поне опаковките ще участват в томболи, а няма да се превръщат в боклук веднага, щом ги регистрирам и установя, че не печелят.

# 666
Аз с Милка приключих 11:0 за тях.
Ориентирам се към вафлите, искам да спечеля суитшърт за ММ от Хипер. Grinning

# 667
И аз повече няма да участвам в тази игра на милка . Имам още малко купени да регистрирам и това е , но повече няма да купим. Прехвърлям се на вафлите ☺

# 668
  • Телиш/Плевен
Ориентирам се към вафлите, искам да спечеля суитшърт за ММ от Хипер. Grinning
И моето желание е такова. Heart Eyes

# 669
Аз искам дрон!

# 670
Аз предпочитам кафемашина. Но харесвам и суитшъртите - даже и за мен, за в къщи е идеален. Само че, сигурно ще се печелят трудно.

# 671
А условията на играта има ли ги, на сайта нищо не пише?

# 672
  • Сандански
Аз предпочитам кафемашина. Но харесвам и суитшъртите - даже и за мен, за в къщи е идеален. Само че, сигурно ще се печелят трудно.

май ще се падат на ден по 36 кутии вафли равномерно според мен разпределени и по 18 суичъра.

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 11:11 от Ivaylo77

# 673
А условията на играта има ли ги, на сайта нищо не пише?
И аз питах. Май ги няма. Вероятно на опаковките ще пише нещо съкратено, ама все още и вафли с промо опаковки не съм виждала.
Вероятно на 3-ти като започне играта ще са видими вече условията.

# 674
На опаковките пише какво се печели и с колко кода и докога е играта.

Общи условия

Активация на акаунт