Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 944
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
В Плевен вече има и от трите вида вафли с промо опаковки.
Условията ги има само на опаковките.
За играта на Хипер и Споко - 160 дрона, 1000 суитшърта, 2000 кутии вафли.  Период на играта - от 3-ти октомври до 27 ноември. Закръглям на 60 дни и се получава по 33 кутии и 16 суитшърта (не е точно, но е нещо такова). За дроновете се участва в томбола на края на седмицата, като записването е с 5 опаковки.
В играта на Троя усповията са същите - има моментни награди и седмични томболи, за които един залог е 5 (непечеливши) опаковки. Наградите са 100 кафемашини, 1000 термочаши, 2000 кутии вафли. Периодът на играта е същият и броят награди на ден - също.

# 676
Къде в Плевен ги има, че аз още не съм ги виждала.

# 677
Във Фантазията има и от трите вида, в Била имаше Хипер (но в малката някой ги изкупи, сигурно ще заредят пак); вчера взех Троя макси.

# 678
  • Телиш/Плевен
И в Лайфа има. Поне в този на 9-ти квартал. Хипер (класик и лешник) и Троя (класик и здрач). Hug

# 679
Благодаря, но са ми далече. В понеделник ако няма от намалените в Кауфланд ще ида в някой Лайф.

# 680
  • София
От нескафе са одобрили и двата ми гиф-а, като единият дори не е с поредни снимки.  Grinning Simple Smile Дано поне ме изтеглят, че от играта им през юни не можах да спечеля термо-чаша.  Crossing Arms
Вафли ХИПЕР с код има в ЦБА. Определено ще участвам в тяхната игра.
Милка за сега водят с 2:0 и вероятно ще им дам още 1 шанс.

# 681
Пазите ли непечелившите опаковки от Милка?
Аз вчера си получих купичките, след като им писах на мейла.Остана да чакам само шейкъра от Якобс.Някой като мен да не го е получил още?
Видях, че има нова игра на Ная с покупка за над 3 лв.с награда велосипед, но сега ще търся повече инфо. Забравих да купя вафли, но ще се пробвам задължително с Хипер.

# 682
  • при късмета
Забелязвате ли, че на Милка наградите вече нямат номера? До сега винаги е пишело колко награди са раздадени и може да прецениш колко остават. Сега не може

# 683
Аз ги броих първите 2-3 дни, бяха си нормална бройка, мисля, че ще са разпределени равномерно по дни за целия период

# 684
И аз приключих - 15:0 за Милка!
Това не го очаквах Simple Smile

# 685
Как си купувате билети в my sparx за новите награди
Благодаря ви

# 686
Имам проблем с игрите на Теди   и Куинс като регистрирам бележка не ми ги дава в профила после.Аз ли правя нещо неправилно или сайтовете им са се побъркали?
В МОЛ Ринг откриха Лидъл и има забавна игра за всички-обикаля се на няколко места и дават дребни подаръчета-мляко,сок,ябълка и плик с бекон и после теглиш допълнителна награда.Беше много приятно да участваме.

# 687
Има игра на Данонино във Фантастико. При покупка на 2 броя промоционални продукти „Данонино“ се тегли скреч карта. Наградите са: 50 /петдесет/ броя Тротинетки с марка Kettler; 100 /сто/ броя Талони за пазаруване в ТВ Фантастико, всеки на стойност 20 /двадесет/ лева; 10 000 /десет хиляди/ броя Хартиени кукли „Данонино“.
http://www.danonino.bg/uploads/files/filepath_1.pdf

Как си купувате билети в my sparx за новите награди
Благодаря ви

Трябва да имаш минимум два кода от новата партида, с бели капачки и информация за промоцията. Като натиснеш бутона "Участвай" ти показва колко специални кода имаш и в зависимост от броя им ти се дава възможност да се закупуват билети.

# 688
Има ли значение кога се регистрират кодовете на Милка? Rolling Eyes

# 689
  • София
Е,тези от Милка ми скъсаха нервите.Край,приключвам с 34 кода и 1кг бонус тегло

Общи условия

Активация на акаунт