Любители на кучета - тема 66

• 49 241
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Благодаря за съветите.  Hug
Ние на разходка винаги вървим бързо и гледам да сме потичали, защото Джинкс има много енергия и трябва да я изразходваме. За късмет до нас има сравнително голям парк и един голям хълм с много поляни, та често катерим и него. Но без значение с какво темпо се движим, той иска да е отпред, особено ако има други хора наоколо. Иска все първи да иде, да подуши, да се закачи.  Crazy След 30 минути бързо ходене и/или тичане, се измаря и върви след мен и на мен ми се иска това позициониране да се запази по принцип.  Crazy Иначе е крос, таткото е вълчак, майката хъски, като го гледам на външен вид е докарал по почти 50% от всеки. Даже едното му око е като на таткото, а другото като на майката.
За щастие, живеем на много добро място и има къде да го разхождаме, около нас са 2 парка и този големият хълм. Ама е зор, докато аз го изкарвам, защото няма търпение за разходката.

# 571
Да пусна малко данък от вчерашната ни разходка .

# 572
Относно ваксината за бяс, Спарки ( мини пинчер) беше на 3 месеца когато му я сложиха. Тази ваксина беше едно от условията на авиокомпанията за да може да пътува кучето. Проблеми след ваксината не сме имали освен, че мястото се беше подуло и го болеше първите два дена. Спадна за около седмица

# 573
Много хубав Чарли!

# 574
  • Canada

+ 1 и морски, за завиждане направо  Flutter

Нашият господин Нос е с нормален нашийник. ММ понякога го прибира и без, аз не смея. Откакто стана на година определено се кротна, но понякога пак дърпа силно... ако Носът го зове Mr. Green

Та вчера същият този нос го е отвел на вечерната разходка право при един скункс  Mr. Green Mr. Green

Не мога да ви опиша потресът на Ози и миризмата, която се носеше от него. ММ каза, че се е върнал в тъмното кихайки и тръскайки глава, разхождаме го на една поляна. Слава Богу очите не са засегнати, нямаше и повръщане. Къпахме го със смес от пероксид, сода и препарат за миене на чинии, значително намаля ароматът. Но основно го е наръсила по главата и муцуната дребната гад, а там не посмях да мия със сместта. Та у дома вече си имаме и скункс, временно  hahaha

Иначе от известно време му давам сурово месо и кокали като част от дневната дажба, изключително доволен е. Поизчисти се и плаката.

В тази връзка да попитам дали сурови пуешки шийки са подходящи? Не намирам пилешки тук...

Бяс е единствената задължителна ваксина в Канада, не сме имали проблеми след поставянето  Peace 

# 575
Не че съм експерт, но мисля, че пуешките шийки са ОК. 4 месечният ни Голдън за секунда омете една сурова шийка от по-едро пиле. Ако беше по-голяма, щях да направя няколко разреза с ножа ... За мое спокойствие.

# 576
Чарли е прекрасен!

Да ви покажа Спарки, от снощната ни разходка  Simple Smile

# 577
Ето го и нашия Роки  Heart Eyes

# 578
  • София
Не се вижда.

# 579
  • под тепетата
Относно дърпането - от гледаното от Сизар го прилагам и ми върши работа - като много се затегли, не го дърпам назад, а рязко наляво към мен ( в повечето случаи ми е от дясната страна). Така губи стабилност и му се отвлича вниманието. След това го карам да сяда, минута да се успокои и потегляме.

# 580

Голям е сладур  Heart Eyes

На колко месеца е и колко килограма е в момента?

# 581
В момента е на 5 месеца и тежи около 2-2.200кг. Снимката е правена преди около 3-4 седмици и там е малко по-малък.

# 582
В момента е на 5 месеца и тежи около 2-2.200кг. Снимката е правена преди около 3-4 седмици и там е малко по-малък.

Личи си, че е по мъничък на снимката.

Спарки е на 5,5 мес. и е 2 кг. Значи еднакво вървят  Simple Smile

Капризен ли е към храната и с какво го храниш?

# 583
  • Euskal Herria
Преди малко се прибрахме от разходка с Макс. За втори път го пускам свободно, без каишка. Държа се безупречно диването  Grinning.  Даже тази вечер и не е дърпал толкова. Понякога е куче-мечта, понякога е толкова щурав. Надявам се с времето да улегне, още няма 2 години.

# 584
Не е капризен яде гранули на Роял Канин, но понякога му давам и от нашето ядене и не отказва

Общи условия

Активация на акаунт