Как влияе икономиката на страната за храненето на хората?

• 88 110
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 885
  • MI
По колко фреш е изпивало това момиче?  Shocked Да получиш заболяване на черния дроб защото си се опитвал да се храниш по-здравословно - по-голяма ирония от това...

# 886
Не е нужно да се демонизират фрешовете и смутитата. Ок са, когато са за удоволствие от време на време.

И не на гладно. На моите също има правя сок понякога, ама след като са яли. Знам, че според модерните течения трябва преди хранене, ама опитът ме е убедил в обратното - плодовете за десерт.

# 887
Не е нужно да се демонизират фрешовете и смутитата. Ок са, когато са за удоволствие от време на време.

И не на гладно. На моите също има правя сок понякога, ама след като са яли. Знам, че според модерните течения трябва преди хранене, ама опитът ме е убедил в обратното - плодовете за десерт.

На мен не ми пречат на гладно, но има логика да вредят, защото и киселина съдържат не малко.

Аз пия вода с лимон и джинджър сутрин и не съм имала проблеми, но познавам хора с чувствителен стомах, които ще имат доста проблеми.

Всяко хранене е индивидуално, Няма един режим, който да пасне на всички. Аз мога да изям 10 люти чушки без проблем. Мъжът ми от малко люто имаше дискомфорт на изходната позиция  Embarassed, а баща ми, от малко черен пипер беше с криза.

Аз като нямам проблем не означава, че трябва да обяснявам колко прекрасно е да муаш люто.

# 888
аааа лютото не си го давам  Grinning колкото по-люто, толкова по-добре

# 889
  • Куциндрел
аааа лютото не си го давам  Grinning колкото по-люто, толкова по-добре
Sunglasses

# 890
  • MI
Мъжът ми от малко люто имаше дискомфорт на изходната позиция  Embarassed

А, ако този дискомфорт е че ти люти на изхода, и аз го имам.  Blush Но не и пречи да муам люто като невидяла.  Laughing Но е вярно, че на някои хора им става супер зле...

# 891
Говорим в другата тема за режими и аз споделих, че НВД ми е ок. Посъветвах обаче да се напрвят изследвания. Толкова различно ни влияят различните храни, че е смешно да се кълнем в едно или друго.

# 892
  • София
На мен ми е любопитно децата на веганите, които са принуждавани да следват и те веган режим как са със спорта и имат ли някакви спортни постижения.

# 893
  • Русе
На мен ми е любопитно децата на веганите, които са принуждавани да следват и те веган режим как са със спорта и имат ли някакви спортни постижения.
  Имам приятели лекари-вегани. Дъщерята и тя се придържа към този начин на хранене. 12 годишна. Тренира спортна гимнастика. Активно дете е по принцип.

# 894

Моля те, не ги призовавай пак.

# 895
 Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 11:01 от Florentina

# 896
  • MI
Да не ти кажа щастливата свободна кокошка,къде отива да кълве на поляната-там където има животински изпражнения,прасетата масово по селата се изхранват с конска тор и т.н..Вкусно нали?
ВЕрно ли? Имало животински изпражнения на село? Не може да бъде, не знаех. hahaha Нито аз съм веган, нито кокошката, какъв ти е проблема? Понеже тези гледаните в клетка не-вкус-ват ама ни-ко-га курешки. Само със злато и диаманти се хранят. Или със слънчева енергия.

# 897
 Shocked Shocked!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 11:02 от Florentina

# 898
И най-вкусните зеленчуци се хранят с животинско ако, и оборска тор, и птича, аз проблем нямам, предпочитам ги пред пластмасовите от магазина.

# 899
  • MI
Иронията ти е неуместна,изобщо много филми гледате момичета.Истината е някъде по средата!
И какво й е неуместното? Мислиш, че не сме виждали жива кокошка и не знаем, че кълват и курешки ли?  Rolling Eyes Има хора, дето кокошка са виждали само на филм, но май повечето тук не сме от тях. И пак са си вкусни яйцата, не ми пречат курешките.

Общи условия

Активация на акаунт