Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 482
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Вчера уж добре ги огледах дънките, не съм много сигурна, но не ми се сториха ластични. Ако има процент еластан, то той ще е нищожен.  Rolling Eyes
Много им се чудих, едните изглеждаха много добре, но пък не ми се носят с паднало дъно.  Thinking
Иначе материята, цвета, много ми допаднаха.  Peace

# 151
6tastliva, не , питам за тези , дето са от понеделник- 19.09. Потребителка , не помня ника назад беше писала, че са хубави, само черните бързо избеляавали, но дали се разтягат- не. Сега ще се върна назад да видя кой беше коментирал да питам на лични.

# 152
Ясно,  Grinning сега ги видях. И аз харесах тези на мацката, но пък пише 'с висока талия'  Rolling Eyes
Иначе имам подобни сиви, пак им е леко висока талията и така по крака. /не знам дали не са същите, макар че сега сиви няма/ Моите си имат еластан и доста се отпускат - това не ми харесва. Предполагам и тези ще има, щом са толкова тесни.

# 153
  • София
Аз бях, сините избеляха, не черните. Сините са ластични, черните - не. Само че черните са купувани по азлично време от сините, така че не съм игурна дали са същите. Но тъмносините със сигурност са същите.  Peace

# 154
Здравейте, включвам се само да кажа за продуктите от Американската седмица, които обожаваме. Първо това брауни, което не е по фризерите, ами си е на блокчета и струва 3 и нещо е СУПЕР!!! Тъй като съм била на бригада в Щатите преди години, в ресторанта, в който работех, се предлагаше един дисерт "Брауни ала Моуд" и представляваше следното - парче брауни, ванилов сладолед и малко течен шоколад. Слага се за няколко секунди в микровълнова (не е задължително). Уникално нещо. Та в комбинация браунито и червения лидълски сладолед от 2.5 л бурбонска ванилия са страшни.
Другото, което харесваме от Американската седмица е пърженият лук, сосът синьо сирене (той върви много с пилешки крилца например) и сладоледът Cookie dough.

# 155
  • Асеновград
Имам черни и сиви от миналата есен, пак по същото време ги пускаха.Черните са по скоро тип панталон не дънки и се отпускат много.Сини бях взела на голямата дъщеря и нейните избеляха и се отпуснаха много. Сякаш най сполучливи излязоха сивите, и в момента съм с тях те най малко се отпускат. Трите цвята  бяха различни материи. Сега съм се спряла на тези на манекенката.Трябват ми и черни но ако са като миналия път панталон а не дънков плат  не са за мен.

# 156
  • София
Хм, аз има едни черни, който са от адски стегната материя и изобщо не се отпускат, даже исках да с еотпуснат мъничко, ама няма... Laughing Явно на  място трябва да се преценява, доколкото е възможно.
Аз от американската седмица харесва фъстъченото масло , но се въздържам...  Mr. Green

# 157
Аз бях, сините избеляха, не черните. Сините са ластични, черните - не. Само че черните са купувани по азлично време от сините, така че не съм игурна дали са същите. Но тъмносините със сигурност са същите.  Peace

Благодаря, ви. Ясно на място в понеделник ще решавам,  ако са останали номера.  bouquet

# 158
  • София
Здравейте, включвам се само да кажа за продуктите от Американската седмица, които обожаваме. Първо това брауни, което не е по фризерите, ами си е на блокчета и струва 3 и нещо е СУПЕР!!! Тъй като съм била на бригада в Щатите преди години, в ресторанта, в който работех, се предлагаше един дисерт "Брауни ала Моуд" и представляваше следното - парче брауни, ванилов сладолед и малко течен шоколад. Слага се за няколко секунди в микровълнова (не е задължително). Уникално нещо. Та в комбинация браунито и червения лидълски сладолед от 2.5 л бурбонска ванилия са страшни.

Благодаря че сподели! От както бях на бригада и аз си мечтая за едно хубаво брауни. Ще взема да го опитам.
За другата седмица съм набелязала бодита и ританки. Малко не ме кефи че са им дигнали цените,но пък са супер сладурски и тия с размер 50-56,които бях купила в началото бебка все още ги носи (сега вече е 62см).

# 159
Вкъщи и замразеното брауни се харесва, но май не го видях в брошурата този път.
Дрешките са по-скъпи, защото са от органичен памук. Аз ще погледна бебешките панталончета, макар че май сме се позапасили и вероятно ще пропусна.
Лидълските сутиени как се държат в пералня? Колко време ви издържат, без да се деформират, горе-долу?

# 160
Обадиха ми се за играчките! Бях попълвала онлайн формата. Казаха между 9 и 19ч.

# 161
Здравейте! Имам две свободни точки- от София съм. Ако някой ги иска да ми пише.
Запазени

# 162
  • София
Взех мъфини от ХХЛ седмицата, мноооого са вкусни  Heart Eyes

# 163
  • Пловдив
От другата седмица харесах пъстърва, наденички, кайма и туниките. Дали са пускани друг път? Материята каква е? Широки ли стоят или по тялото?

# 164
Туниките са от тънко трико, ластично, по тялото стоят...нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт