Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 492
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Относно гаранцията,оставих  стока с проблем за поправка,как се броят  30 дни :работни или календарни?
В повечето ситуации се броят работните дни. Не вярвам  тук да има разлика.
Календарни са. Денят на даването не се брои.

Така е. По закон щом няма изрично друго упоменато, а само цифром са календарни. Ако търговецът иска да са работни или друго е длъжен да го впише.

teta75, има, но не е това въпросът.

# 136
30 те дни за връщане например са календарни...
Зарибих ММ за обувките....ще купувал и той,голяма реклама дръпнах... Laughing
Брадичке, за сметанките...като се сетя как я въртях,обръщах, оглеждах от вси страни и ъгли,блещих се и се взирах...белкем разбера,ама тц...Както казах и преди-велико е твоето откритие!! bouquet

# 137
  • Варна
Убихте ме с този термин "трандафори", за първи път го чувам Crazy Цъках в гугъл да видя какво е това, че сме го били и обсъждали, а аз нямам спомен.

# 138
Е, пътъци бе hahaha

# 139
  • Варна
Е видях, но откъде дойде тоя термин, наистина не го бях чувала. Не може ли да се каже просто "спортни обувки" Laughing Това като едно време в отчетната ми като си говореха за ромпърчета, докато вдяна, че имат предвид гащеризони...

# 140
Амчи разчупваме.....

Моите са 39 номер междудругото...

# 141
  • софия
Преди време бяха пускали бургии за гранитогрес. Не стават. Мъжът ми проби 1 1/2 дупка и се изхаби.

# 142
Рядко хвърлям око на темата, но сега влязох за да видя какво се случва с играчките.

Аз имам 2заявени играчки, чрез онлайн формата им. Не са се обаждали все още, надявам се до края на седмицата да го направят.

# 143
Убихте ме с този термин "трандафори", за първи път го чувам Crazy Цъках в гугъл да видя какво е това, че сме го били и обсъждали, а аз нямам спомен.
И аз вчера се пулих относно този термин - за пръв път го чувам  #Crazy newsm78

# 144
  • В една слънчева къща...
Преди време бяха пускали бургии за гранитогрес. Не стават. Мъжът ми проби 1 1/2 дупка и се изхаби.

Със същото оплакване, но за ръчния такер. След няколко забити телчета не функционира. Ползван е за пръв път няколко месеца след закупуването, та няма как да направим рекламация...

# 145
Остави им го за ремонт. Ако не го оправят, да ти го подменят Thinking

# 146
  • софия
Когато имате проблем със стока, закупена от Лидл (кафе машина, тостер и подобни), за която важи гаранция и не искате връщане на парите, и стоката е в работещ вид, възползвайте се от гаранционния сервиз. Опаковате стоката (не е задължително да е в оригиналната опаковка), лепвате й касовата бележка или нейно ксерокопие и я носите в най-близкия офис на Еконт, където я изпращате за сметка на получателя на адрес: София 1000, ул. "Искър"55, Сервизен център "Бушона" ЕООД. Когато я отремонтират, ще ви я върнат пак с куриер за тяхна сметка. Може да я занесете и на място. Ако повредата не може да бъде отстранена, ще ви дадат нова стока. Сервизът е 3 години.
Началото на седмицата занесохме слушалки, които не работеха добре и бяха в гаранция. Дадоха ни нови. Сервизът, за разлико от "горещата" линия, е отличен.

# 147
Здравейте! Имам две свободни точки- от София съм. Ако някой ги иска да ми пише.

# 148
  • Бургас
Не ми се връща да видя кой точно питаше за състава на новите бонбони ала Фереро Роше, а не помня ника, за което се извинявам Embarassed Но, ето снимката, която обещах http://prnt.sc/cilaxm Peace

# 149
Е видях, но откъде дойде тоя термин, наистина не го бях чувала. Не може ли да се каже просто "спортни обувки" Laughing Това като едно време в отчетната ми като си говореха за ромпърчета, докато вдяна, че имат предвид гащеризони...

Аз го внедрих:

Скрит текст:
Не знам точният произход, но е остаряла дума за обувки, ( по- скоро за мъжки, с остри върхове, мисля) както тюфлек и пр. други думи.
Мога да кажа обувки по още куп начини, не виждам нищо лошо да вкарам и малко от чувството си за хумор. за който разбира, а ето, че доста хора ме разбраха.

Пишейки го, се сетих за песента на Т. Колев.
http://tekstove.ga/browse.php?id=15087

ПП по- възрастните няма начин да не са я чували.

Остана само , да ми каже някой дънките имат ли еластан?

Общи условия

Активация на акаунт