Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 497
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • В една слънчева къща...
Над, мерси за линка, ще разгледам bouquet Ама пак си ме е яд за лидълските обущета, дето няма да си намъкна копитцaтa Crossing Arms

Пуснали са нови бонбони в асортимента, реплика на Фереро Роше - вкусотия ви казвам еййй, едва се сдържам да не омахам цялата кутийка Crazy (12 броя, 4,99лв, AMIDALA)

А как са откъм състав? Че напоследък първо това прочитам Simple Smile

# 121
  • Варна
Мерси за темата! Изтървала съм ви..

Другата седмица ще ходя за детско яке. Колкото и да е дебело или тънко хич не го мисля за тези пари. Да има резервно, че и цветовете ми харесаха.

За играчките ме вбесиха. Не можело друг ден, а са дали 5 дни. Ами няма да съм в града. Какви са тея срокове, че и часове.... Вярно, направиха каквото не са длъжни, но така, че ако може да ни стане неудобно, че им нарушаваме спокойствието. 5 дни се чудя как им се откъснаха от сърцето
.. не ми направиха добро впечатление, но и от нищо в БГ не очаквам перфекционизъм за жалост....

# 122
Няма ли кой да мине да ти ги вземе? Приятелка,колежка....

# 123
Момичета,да попитам,от какъв нмер ви звънят от ЛИДЛ?Че имам пропуснато повикване от домашен телефон,докато съм била в банята и само за ЛИДЛ се сетих,друг няма кой  newsm78
И какво става ако не чуеш като ти звъннат за играчката,дали ще се обадят пак  Rolling Eyes

# 124
Оооо, за трандафорите днес говорихме много и напоително...върни се малко назад и ще ни намериш Laughing
За спортните ли питаш, които са от другата седмица? Ако да - едно голямо ДА за тях Peace

Четох, четох, но чак сега като видях в каталаога и описанието им реших пак да попитам, да не стане грешка. Благодаря, teta75 Hug Ей така обичам - първа ръка инфо!

# 125
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На мен още не са звъняли,а се регистрирах още на 18 август. newsm78

# 126
  • Бургас
Над, мерси за линка, ще разгледам bouquet Ама пак си ме е яд за лидълските обущета, дето няма да си намъкна копитцaтa Crossing Arms

Пуснали са нови бонбони в асортимента, реплика на Фереро Роше - вкусотия ви казвам еййй, едва се сдържам да не омахам цялата кутийка Crazy (12 броя, 4,99лв, AMIDALA)

А как са откъм състав? Че напоследък първо това прочитам Simple Smile
Утре на светло ще ти го снимам състава, ама все пак купешки шоколадови бонбони са, та все ще има и "хубавини" Crazy

Тетинко, ще пробвам аз да се нацвъкам в трандафорките, ама съм леко песимист. Поне от мъжките да имаше 41, пък то те от 42 нагоре...  И да знаЙш, че и мъжО не се справи с отварянето на сметаната, като реши да ме изненадва с кафе един ден hahaha

# 127
В Люлин 5 имаше днес изкарани страшно много дънки boyfriend, някой ако търси

# 128
Момичета,да попитам,от какъв нмер ви звънят от ЛИДЛ?Че имам пропуснато повикванес от домашен телефон,докато съм била в банята и само за ЛИДЛ се сетих,друг няма кой  newsm78
И какво става ако не чуеш като ти звъннат за играчката,дали ще се обадят пак  Rolling Eyes
Домашен, да. На мен ми звъняха 2 дни общо три пъти, на третия вдигнах, така че и при вас очаквай да пробват пак Simple Smile

# 129
  • Бургас
И на мен ми се обадиха днес за играчките. Поискаха да потвърдя броят на играчките и вида (т.е имената), казаха, че мога да ги получа от 5 до 9 октомври, в магазин на еди кой си адрес, от 9 до 17 часа.
Аз имам три излишни точки, в Бургас съм.
Ха ха аз пък не помня каква заявих едното дете искаше една другото друга и накрая уж ме оставиха аз да реша обаче аз дори не помня коя избрах. Вероятно няма да получи никкав като не си я спомням. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ще получи. Те ти казват какво си заявила, ти само трябва да потвърдиш. Бяха много любезни.
Звънят от стационарен телефон (как пък го измислихте ,,домашен,,  hahaha)

# 130
Благодаря за информацията,значи ще чакам утре пак да звъннат  Hug

# 131
С нетърпение чакам пържения лук Heart.

# 132
  • София
Интересуват ме блузите и туниките. Ако някой има от тях, моля да каже развличат ли се, колко са дебели и каква е материята. bouquet
Аз имам от гумените боти. За обуване в дъжд за няколко часа са ОК и на мен ми вършат работа, но за цял ден запарват бая.
И още един въпрос. Според калкулатора на Лидл за сутиени съм размер 80А или 75В , а аз по принцип съм 75С. Тази голяма разлика много ме учуди. При вас съвпадат ли лидълските и "другите" разери? Понеже до сега не съм си купувала сутиени от Лидл не знам кой размер да търся. Разбира се, най-простото решение е да взема няколко и да ги пробвам, но все пак ми се искаше да го избегна или поне да огранича вариантите.

# 133
  • Стара Загора
Относно гаранцията,оставих  стока с проблем за поправка,как се броят  30 дни :работни или календарни?
В повечето ситуации се броят работните дни. Не вярвам  тук да има разлика.
Календарни са. Денят на даването не се брои.

# 134
Звънят от стационарен телефон (как пък го измислихте ,,домашен,,  hahaha)

Ахахах, ми не знам, така съм си свикнала да му викаме и не съм се замисляла, че май не е мнгоо редно. Но си права де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт