Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 537
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
По въпроса за играчките,часовете не са ги измислили както трябва, но пък 8 и 9 са събота и неделя..
На мен още не са ми се обадили, обаче добре че чета тук та да се подготвя с имената на играчките  Laughing

# 106
  • Асеновград
Най после дънки и чакания влагоабсорбатор , само дето цената нещо  newsm78. Преди няколко месеца го имаше в гръцкия лидл и беше 40 евро.Или е друг  newsm78 ?!!

# 107
Не са умалени, съвсем точни са, поне съдейки по подметката, би трябвало да са същите като онези през лятото. Номер 38 ми пасна като излят, по принцип нося 38, при някои модели 39.

Жалко, значи няма да ми станат  Sad

# 108
И на мен ми се обадиха днес за играчките. Поискаха да потвърдя броят на играчките и вида (т.е имената), казаха, че мога да ги получа от 5 до 9 октомври, в магазин на еди кой си адрес, от 9 до 17 часа.
Аз имам три излишни точки, в Бургас съм.
Ха ха аз пък не помня каква заявих едното дете искаше една другото друга и накрая уж ме оставиха аз да реша обаче аз дори не помня коя избрах. Вероятно няма да получи никкав като не си я спомням. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 109
# 110
  • Бургас
Над, мерси за линка, ще разгледам bouquet Ама пак си ме е яд за лидълските обущета, дето няма да си намъкна копитцaтa Crossing Arms

Пуснали са нови бонбони в асортимента, реплика на Фереро Роше - вкусотия ви казвам еййй, едва се сдържам да не омахам цялата кутийка Crazy (12 броя, 4,99лв, AMIDALA)

# 111
Ти върви и пробвай обувките...нищо не се знае, може да ти станат 40.

# 112
  • Пловдив
Имаме от детските светещи гумени ботуши, купувани миналата зима, но се оказа че пускат. На подметката няма видими повреди или дупки, не знам от къде влиза водата, но няма да взимам повече от лидълските.
и аз м.г.взех и на двамата от тези  ботуши - на дребното розАви 24-25, а на баткото сиви 28-29.
Носят ги постоянно в дъждовно време и понеже са големи фенове на скачането в локви (барабар с майка им Embarassed), досега не са пропускали...освен отгоре като влезе вода hahaha Но пък тогава по чорапите си личи, че поста е влезнала вода.
Това, което ме изуми е, че след десетина пранета в пералнята (след всяко по-сериозно скачане, заради което в ботушите влезе вода), продължават да си светят Simple Smile С подобни маратонки, обикновено след 2-3 пране спират да светят Peace

# 113
  • Пловдив
Относно гаранцията,оставих  стока с проблем за поправка,как се броят  30 дни :работни или календарни?

# 114
# 115
Благодаря за новата тема. Не ме вълнуват играчите, но дънките в понеделник не бих ги върнала  Blush Даже се чудя дали да не взема от всеки цвят по един чифт  Rolling Eyes
Ако си купувала от тези дънки имат ли еластан? И аз се замислям дали и двата цвята да не взема, ако съдържат.

Да попитам за трандафорите "за нея". Пускали ли са ги преди? Отзиви?

И трето питане - стока за връщане- само в магазина, в който е закупена ли може да се върне или може и в друг Лидъл? В друг район?

# 116
Стока може да се връща в който и да е магазин, но с касова бележка Peace

# 117
Стока може да се връща в който и да е магазин, но с касова бележка Peace
Благодаря, имам касова бележка, стоката дори не е разопакована.

# 118
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно гаранцията,оставих  стока с проблем за поправка,как се броят  30 дни :работни или календарни?
В повечето ситуации се броят работните дни. Не вярвам  тук да има разлика.

# 119
Оооо, за трандафорите днес говорихме много и напоително...върни се малко назад и ще ни намериш Laughing
За спортните ли питаш, които са от другата седмица? Ако да - едно голямо ДА за тях Peace

Общи условия

Активация на акаунт