Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 481
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Камембер със сладко от боровинки...мммм  Heart Eyes
Само заради него, си правя сладкото.

# 181
Търся мнение за изтривалките. Лесно ли се чистят?

# 182
Момичета /Офелия, RosMar, renita, Lemy/, благодаря ви.  bouquet
Ще го пробвам и печен, и паниран със сладко /че даже 2 пити е взел  Crazy/
Снощи така го опита, но нещо не му допадна суров.

# 183
Момичета /Офелия, RosMar, renita, Lemy/, благодаря ви.  bouquet
Ще го пробвам и печен, и паниран със сладко /че даже 2 пити е взел  Crazy/
Снощи така го опита, но нещо не му допадна суров.
Може и с грозде да опитате.
Всякак е хубаво сиренцето Simple Smile
Два пъти, обаче, бях взимала от червеното. Беше в промоция и като се прибрах разбрах, че развалено Sad Да не ви описвам как ми омириса колата за 5 минути...

# 184
  • В една слънчева къща...
И аз го правя по рецептата, дадена малко по-напред /запечен с розмарин/. Даже сега имам един в хладилника и ще се го сготвя довечера. Имам и домашно сладко от червени боровинки ммммм...

# 185
У нас няма шанс за печене...изяжда се веднага и така, с все обелката  Mr. Green

# 186
Видях вчера дамски суитчър за 19.99 лв. Имате ли мнение за него? Интересува ме избелява ли, става ли на топчета от прането и материята свива ли се, отпуска ли се? Вярно за вкъщи го искам, а и за тези пари не мога да очаквам да е уау, но поне да не стане за изхвърляне след две пранета. Ще съм ви благодарна, ако споделите мнение, защото късния следобяд ще ходя до магазина и се чудя дали да си купя един.

# 187
  • Варна
 Аз си взех прасковен с черен панталон от същия кош  Laughing. На въпросите ти не мога да отговоря,защото го метнах в гардероба,в тия жеги още не ми е изтрябвал  Laughing. Материята е стегната и на мен лично ми хареса. Повече ме привлече обаче кройката и това,че с панталона са като завършен комплект. За съботно-неделно шляене и дълго шофиране ще са ми супер.

# 188
Колко струва този камамбер, за какво количество?

# 189
От мокрите кърпички нямам спомен кои хвалехте - с ябълка или лимон?  newsm78

Утре ще ходя за чедар, страхотен е!   Blush

# 190
От мокрите кърпички нямам спомен кои хвалехте - с ябълка или лимон?  newsm78

Аз лично-ябълка.

# 191
Да попитам за детските гумени ботуши които ще са утре. Хубави ли са и само есенно време ли ги пускат или пролетта ще има? Извинявам се ако се е коментирало вече.

# 192
Само есента съм ги виждала, миналата година взех на малката без подплата и съм много доволна. Носи ги много, дори и зимата в снега я изкарвах с тях 1-2 пъти, сега есента ще ги доизносва. Не пускат, в по-топло време й се изпотяват крачетата, но друго не съм и очаквала. Специално светещите не сме ползвали, но мисля имаше позитивни мнения в предишните няколко страници.

# 193
Колко струва този камамбер, за какво количество?
125 гр. е 2 лв.  Peace

# 194
  • София
Камембер и бри най-често запичам на парти-грил като сандвич. Мммм, много ги обичам. Запечени тези сирена си освобождват вкуса и аромата.

Общи условия

Активация на акаунт