Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 491
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Само есента съм ги виждала, миналата година взех на малката без подплата и съм много доволна. Носи ги много, дори и зимата в снега я изкарвах с тях 1-2 пъти, сега есента ще ги доизносва. Не пускат, в по-топло време й се изпотяват крачетата, но друго не съм и очаквала. Специално светещите не сме ползвали, но мисля имаше позитивни мнения в предишните няколко страници.

Благодаря  bouquet Пух. Още се чудя дали да си купи ме  newsm78.

# 196
  • Варна
Тази вечер ходих в 21ч и вече бяха изкарали новите неща. Детските якета са ужасни! Такава гадна изкуствена материя, нещо между шушляк и гадна изкуствена кожа, че като хванеш якето и по гънките имаш чувство, че вече се нацепва. Толкона ужасни не бях виждала в Лидл, че да не кажа и изобщо. Иначе от всичко вече бяха заредени пълни кошове.

# 197
Аз си взех прасковен с черен панталон от същия кош  Laughing. На въпросите ти не мога да отговоря,защото го метнах в гардероба,в тия жеги още не ми е изтрябвал  Laughing. Материята е стегната и на мен лично ми хареса. Повече ме привлече обаче кройката и това,че с панталона са като завършен комплект. За съботно-неделно шляене и дълго шофиране ще са ми супер.
Благодаря!  Ако има утре ще си взема. Днес, когато отидох разместваха, за да изкарат нещата от новия каталог и не можех да ровя и да пробвам. И аз съм се спряла на прасковеното. На долнищата не ми харесаха ластиците при глезените, но се зачудих дали пък да взема едно черно. Утре ще му мисля. Иначе имаше още дънкови якета при нас. На мен по-тъмносиньото ми хареса, та и за него се чудя, макар че не ми е много нужно точно сега.

# 198
Убихте ме с разваления Камембер  Joy  Joy  Joy Не е развален. Той просто така си мирише. Въпрос на вкус!

# 199
Да ми оставите едни бежови трандафорки,ей Laughing
Вдигам малкия за градина и бягам към лидл....

# 200
  • Sofia
Убихте ме с разваления Камембер  Joy  Joy  Joy Не е развален. Той просто така си мирише. Въпрос на вкус!
Случвало ми се е да взимам и развален,с оранжево-червена плесен

# 201
Аз взех дънки,нямаше интерес
Мисля и обувки, но ще помисля още малко
Довечера и чедър, много е вкусен

# 202
Чета от тел-а и не мога да видя писали ли сте за уреда за прозорци-по-евтин от дълго коментирания -от тази седмица е.12,99

# 203
Този е само перце и парцал...не бръмчи като хваления Laughing

# 204
То това е ясно-дали върши работа ми е мисълта,както и различните приставки за почистване (за 4,99 всяко)за стъкло,моп,метла,резервни мопове,телескопична дръжка?

# 205
Не съм ползвала и не мога да изкажа мнение  Confused

# 206
Аз имам такава обикновена стъклочистачка - парцал и гумено за водата. Зелена, дръжката се удължава/смалява, главата се 'чупи' на няколко страни.
Ако за този става въпрос - доволна съм, но то си е съвсем обикновено, като тези по бензиностанциите.
После ще погледна брошурата и ще пиша дали е същото.

# 207
  • Асеновград
От днес три чифта дънки-два меланж и едни тъмносиви.Уголемени са побрах се в 42 по калкулатор съм 44 размер.И даже ако се отпуснат ще са ми свободни, но пък за 40 не ми се рискува.Черните панталони са точно като миналогодишните от септември- отпускат се много и събират мъхове като ги носиш всичко полепва по тях.Имаше по много от всичко , и никаква навалица. На касата един мъж след мен си оглеждаше спортните обувки направи ми впечатление че подметката е мръсна сякаш са били носени.

# 208
Погледнах брошурата - моят уред е същият, но само 1 + 4 телескопичната дръжка + стъклочистачката и е с малко по-различен дизайн. Но моята е от поне няколко години. Но тогава се продаваше само така, без допълнителните четки и парцали.
Доволна съм, но си е съвсем обикновена стъклочистачка. Гумата все още не е деформирана и почиства добре.  Peace

Прави ми впечатление, че напоследък пускат същите "стари" неща с малки външни изменения.  Rolling Eyes Забелязали ли сте го? Поне в последната година имаме 80% от нехранителните, но те са с леки изменения от предишните пускания и то в дизайна, иначе функцията им си е същата.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 09:39 от 6tastliva

# 209
Да, но аз не го намирам за лошо
Промени има при дрехите главно, но към по-лошо качество

Общи условия

Активация на акаунт