Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 505
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Преди две години си взех пролетни дънки от Лидл и до днес съжалявам, за това и съм резервирана към покупки сега. Отпуснаха се и станаха с два номера по-големи, от прането шевовете им започнаха да се разшиват и заминаха в кофата за месец. От тогава дрехи не съм купувала от там. Но пък моделите ми допадат и най-важното стоят добре. Ако сега са променени към по-лошо, не ми се мисли.

# 211
За комплекта за почистване и за по-евтината стъклочистачка:
Погледнах брошурата - моят уред е същият, но само 1 + 4 телескопичната дръжка + стъклочистачката и е с малко по-различен дизайн. Но моята е от поне няколко години. Но тогава се продаваше само така, без допълнителните четки и парцали.
Доволна съм, но си е съвсем обикновена стъклочистачка. Гумата все още не е деформирана и почиства добре.  Peace

Прави ми впечатление, че напоследък пускат същите "стари" неща с малки външни изменения.  Rolling Eyes Забелязали ли сте го? Поне в последната година имаме 80% от нехранителните, но те са с леки изменения от предишните пускания и то в дизайна, иначе функцията им си е същата.
Да, мерси. Важното е че това, чупещото се, не се е досчупило наистина и буквално. Laughing
А стъклочистачката от 12, 99 някой има ли я? (синя). Защо ми се струва, че за пръв път я пускат?

Дамските хвалени обувки(т.нар. трандафори Laughing) отпускат ли се с времето?

# 212
За спортните обувки... взех последният чифт 39 от бежовите, викнах и мъжо и той забърса от сивите 43 номер.
Аз си ги вземам изначално да са отпуснати Mr. Green и ми е широко на крачето вътре. По принцип самата им кройка е с широка предна част, за повече комфорт-то си го пише и на описанието. За отпускане на дължина-не бих разчитала, особено ако ми опира палеца и издивявам...подбива ми се и е гадно. затова отново заложих на 39 номер. Нося 38-39 както дойде..

# 213
Все още имам две свободни точки-от София съм.

# 214
И аз съм доволна от светещите гумени ботуши. Бях взела миналата година, сега отново. Детето ги харесва, защото светят. Simple Smile

# 215
При нас светещите ботушки бяха прашясали, покрити с някаква гад...абе изобщо нямаха търговски вид, дето се вика... незнам откъде са ги изкопали и къде са се въргаляли... Sick

# 216
  • София
И от мен един + за светещите гумени ботуши. Миналата година в снеговете беше с тях и на нас не са ни пускали. Днес пак купих. Аааа да голям кеф е това със светкането им Simple Smile

# 217
До кой номер бяха светещите?

Имаме от миналата година, още му стават, затова съм пас Peace
Ще чакам апреските за зимата. Тези само за дъжд стават..

# 218
  • Русе
Не видях до кой номер, със сигурност имаше 27/28 и 28/29, ама пусто да опустее, няма малки номера. Аз не погледнах в брошурата и се надявах да видя 25. Сега трябва да търся за брат му лампички отнякъде, че ще реве защо неговите не светкат...
Взех и панталони, изглеждат добре, ватирани са. Имаше ги и във вариант гащеризони.

# 219
  • Бургас
Ааа, повръща ми се от циганията и простотията на лидълските клиенти понякога Sick Като отидох 10 минути след отварянето беше все още сравнително спокойно и подредено, ама после... младеещи уж баби и тълпи кресливи рускини като нападнаха кошовете и се почна едно хвърляне, вдигане на поли и мерене, пробване на дънки, но с ОБУВКИТЕ!!!, дрехи по земята или на хладилниците отсреща ooooh! С обувки се сдобих, но от старите модели, от които също бяха изкарали наличното. Новите, не стига че са до 40 номер, но ми се сториха и умалени дори, тъй като в старите влизах все пак, макар и да ми стягат, а в тези изобщо нямаше как да си натикам копитцето. И от мъка си взех едни златистобежовки от старите, да не съм капо Crossing Arms Дънките пък миришат доста силно на влага и мухъл Tired Ама си взех едни от избелените и са ми като ръкавица, дано се отпуснат лекинко с времето. Блузите и туниките ги пропуснах, че не бях УАУ от тях. И яке за дечко също не взех, въпреки че ги бях загледала още като ги пуснаха в немския лидл. Един гащеризон му взех уж за зимата, ако има сняг да се въргаля, ама да видим като го премери как ще му е - невероятно широоооок е и той и панталоните Tired Ботушите и при нас бяха прашасали и гнусно изглеждащи, но така бяха и предния път като ги пускаха и като взех. И продължават да си стоят едни такива нелицеприятни, но нали светят, дребоса не му пука. Мисля, че му стават още старите и затова пропуснах, ама вечерта ще взема да му ги премеря, че както го дават няколко дена дъжд... задължЕ трябва да имаме!
Ще дегустирам сладкото крема сирене днес, пъстървичка взех, чедър, туй-онуй и ме забърсаха 100лв Crossing Arms

# 220
Аааа, уредила си се все пак с обущета...бравос Laughing
При нас от дамските имаше общо около 7-8 чифта от всичките модели и номера. Навалица нЕмаше в 9ч.,  аз със ситна, но много бърза крачка се отправям към тях ... имаше две 38-кии  една 39-ка от бежовите..
Мъжките имаше доста като бройка и номерации...почти пълен дълбок стелаж. Дамските-на плитък стелаж, което ме навява на мисълта, че са изкарали изначално малко бройки...но важното е, че се вредих newsm44

# 221
  • София
Някой видя ли/ взе ли непромокаеми панталони за дъжд? Интересува ме дали са уголемени, тези които са без презрамки. Няма да мога да отида лично, а ще пращам ММ.
Ние имаме такива ботушки, но не светещи. Стават и за зима, защото са с дебела подплата. Стават и за дъжд, зашото се маха, поне на нашите. Но като се махне подплатата става доста по-голям номер.

# 222
Да са ми честити кафявите трандафори! Все едно по поръчка са ми правени, май наистина са по- широчки отпред, но аз съм много тесен крак, та не съм критерии.
И до тъмносини дънки се доредих, но нещо май не си отговарят на номерата - винаги от немската номерация 42 номер ми е по мярка, сега едва ги закопчавам и не мога да дишам Embarassed, но на краката - са ми точно. Казвате, че ще отпуснат, та съм в размисъл дали да не ги върна... Има и момент, че след лятото съм трупнала и някое килце и трябва незабавно да се взема в ръце.

Туниките ги разгледах - не ми допадна материята. А блузите изобщо не ми 'хванаха" окото.

# 223
  • Бургас
Бандитка, на дължина мисля, че си отговарят, но на ширина са огромни. Имат поларена подплата до коленете, а отпред на коленете са с по-различна, може би подсилена материя Peace

Тета, да, ама исках затворенки, че от другите имам и тъмносините. Сега взех ей така, от спортна злоба, че нито от дамските, нито от мъжките има 41 Crossing Arms Иначе и при нас бяха общо десетина кутии дамските обувки от новите и 5 от старите - кой превари, свари  Laughing

# 224
  • София
И аз взех дънки 42, а нося 40 и са ми доста-доста опънати... Чудя се дали да ги задържа...

Общи условия

Активация на акаунт