Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 512
  • 769
  •   1
Отговори
# 225

Тета, да, ама исках затворенки, че от другите имам и тъмносините. Сега взех ей така, от спортна злоба, че нито от дамските, нито от мъжките има 41 Crossing Arms Иначе и при нас бяха общо десетина кутии дамските обувки от новите и 5 от старите - кой превари, свари  Laughing

Първият по време е първи по право Naughty-основен принцип в правото Laughing
При нас нямаше от летните модели /нали за тях говориш, щото първо си помислих, че от сегашните има, но останали от миналия път Mr. Green-което, разбрах че е тъпо, още когато го пишех-няма как да се разбере дали са от стара промоция или от сега, з. са еднакви просто, ама тъй си го заврътях отначало в съзнанието Crazy/

# 226
  • София
Бандитка, на дължина мисля, че си отговарят, но на ширина са огромни. Имат поларена подплата до коленете, а отпред на коленете са с по-различна, може би подсилена материя Peace
Ей това най ме притеснява. Дъщеря ми е между 2 размера. 98/104 вече и е леко къс, но 110/116 ще и е огромен, сигурно ще може 2 пъти да влезе в него. Казах на ММ да им взема и на двамаа 98/104, пък ще ги върнем.

# 227
  • Бургас

Тета, да, ама исках затворенки, че от другите имам и тъмносините. Сега взех ей така, от спортна злоба, че нито от дамските, нито от мъжките има 41 Crossing Arms Иначе и при нас бяха общо десетина кутии дамските обувки от новите и 5 от старите - кой превари, свари  Laughing

Първият по време е първи по право Naughty-основен принцип в правото Laughing
При нас нямаше от летните модели /нали за тях говориш, щото първо си помислих, че от сегашните има, но останали от миналия път Mr. Green-което, разбрах че е тъпо, още когато го пишех-няма как да се разбере дали са от стара промоция или от сега, з. са еднакви просто, ама тъй си го заврътях отначало в съзнанието Crazy/
Mr. Green
Мда, летните за мен са старите, защото другите не съм ги виждала/заглеждала/запомняла, когато ги е имало. Иначе си права де - логиката си е желязна hahaha

# 228
И аз взех дънки 42, а нося 40 и са ми доста-доста опънати... Чудя се дали да ги задържа...

Което ме навява на мисълта, че само 42 не си отговарят на номерацията... 

# 229
  • София
И аз взех дънки 42, а нося 40 и са ми доста-доста опънати... Чудя се дали да ги задържа...

Което ме навява на мисълта, че само 42 не си отговарят на номерацията... 
Имам такива от миналата година, които са 40 номер и сутринта преди да отида в Лидл ги пробвах. Опънати са ми. Затова си взех 42. В работата ги обух, няма разлика с тези от миналата година. Не знам дали конкретно този номер е сбъркан или моделът е с по-висока талия и по-плътно обхваща ханша, та затова ни се струва така.
Изкушавам се да ида довечера да потърся 44, ако са останали.

# 230
А отзиви за тези дънки имате ли? Разширяват ли се, избщо материята качествена ли е?

# 231
  • София
Материята е хубава и НЕ се разширяват. (Става дума за тъмносините).

# 232
  • В полите на Витоша :)
За играчките
Днес и на мен ми се обадиха за играчките. Между 5 и 9 октомври от 9 до 19ч! мога да ги взема в посочения магазин.

# 233
Материята е хубава и НЕ се разширяват. (Става дума за тъмносините).
Благодаря! Четох малко "през редовете " назад и говорихте за разни цветове, значи са били дънките.

# 234
  • софия
Как заявихте играчките? Аз заявих през формата в сайта и се притеснявам дали са получили нещо, защото, типично за тях, потвърждение на мейл не получих. Никой още не ми се е обаждал, а и нямам спомен кой тел. съм дала. При заявяването се изписа, че заявката е приета, но нещо им нямам много вяра.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 15:34 от zvanche

# 235
  • В полите на Витоша :)
Аз ги заявих онлайн към края на играта.

# 236
Аз също заявих през сайта играчки и 1 на място в магазина. За тези от сайта ми казаха да отида да си ги взема, а този от магазина никъде не е отчетена като бройка.

# 237
  • София
Как заявихте играчките? Аз заявих през формата в сайта и се притеснявам дали са получили нещо, защото, типично за тях, потвърждение на мейл не получих. Никой още не ми се е обаждал, а и нямам спомен кой тел. съм дала. При заявяването се изписа, че заявката е прието, но нещо им нямам много вяра.
И аз така ги заявих и нямам потвърждение и започвам да се притеснявам дали ще ги получим.....

# 238
  • на последния етаж
И аз заявих играчите през формата им, не получих потвърждение, нямам и телефонно обаждане.  Thinking

# 239
И аз заявих играчите през формата им, не получих потвърждение, нямам и телефонно обаждане.  Thinking
И аз при каръците...

Общи условия

Активация на акаунт