Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 514
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз заявих на сайта. Обадиха ми се.

# 241
  • Бургас
Аз заявих в магазина, обадиха ми се.

# 242
Заявих ги на сайта, седмица преди края, още нямам обаждане.  Rolling Eyes
Надявам се тази седмица...

# 243
Формата им беше много гадна. Дано се обадят на всички!

# 244
Имам точки заедна играчка.Пуснах хартиено заявление в магазина,но не ми вдъхваше доверие.Касиерката,при която го попълних ми каза,че тя ще го пусне и го прибра при нея.Затова заявих и всайта.
Обадиха ми се,получили саидвете заявки,ноуточнихме чее за еднаиграчка.
Ще сеобадят на всички мисля,просто сме много.

# 245
  • Пловдив
Аз се обадих по телефона ,да заявя играчка.Не са ми се обаждали да ми дават (за Пловдив говоря).Питах в магазина,дали има доставени играчки.Казаха,че има част от тях и ще се раздават след 10-ти октомври,на клиенти,с които са се свързали.Всяка играчка вървяла с име и телефонен номер.
Аз още чакам моята .

# 246
  • Козлодуй
Благодаря, на всички които споделиха, че обувките от днешната промоция са по широки в пръстите отидох и си взех - много са удобни. Разглеждах дънките и ми се стори че са твърде широки в ханша а крачолите тесни и затова не взех. И аз попълних заявка за играчка но все още не са ми се обадили касиерката каза че през ноември ще се получат Simple Smile

# 247
Попълних на листче, което пуснах в края на промоцията, така че скоро не очаквам да ми се обадят Mr. Green Когато тогава...здраве да е.. Laughing

# 248
  • София
Разорение  Mr. Green
Дънки, блузи, туника и обувки. Дрехите ми стоят добре, харесаха ми цветовете и материята, цената е изгодна, пък качеството ще видя какво ще излезе.... Дънките ми залепнаха направо! Рядко ми се случва. Обмислям да пратя някого за още едни, но може би ще е прекалено  Thinking

# 249
Взех розАви светещи ботуши 24/25. Единствените, едва събрах чифта  ooooh! И при нас бяха доста прашасали, замазани, реших, че са талкирани да не лепнат един в друг  Mr. Green Видях и една лилава , малък номер и от момчешките да е имало най-много по едно 24/25 от цвят. Миналата година една мама пред мен взе последните два най-малки чифта,сини и зелени, момичешки изобщо нямаше останали.
В събота нямаше от бледо розовите кроксове с подплата пак най-малкия номер, взех лилави. Госпожишата не ги иска, хвърля ги в коша, аз пак ги взимам, почти се бях отказала, сега се докаросва вкъщи, прежали се и с лилави  Mr. Green
Аз си взех от гумените боти. За тях ли някой писа, че се е разцепила подметката , скоро след покупката?

# 250
Не, това беше за маратонките  Умбро, дето бяха по- миналата седмица.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 16:37 от Билян@

# 251
Като "заговорихте" за играчките искам да благодаря на Fortuna  bouquet.
Попълних електронната форма за моето дете и за още едно дете в края на играта. Не съм получила е-мейл и обаждане за сега. Чакаме и се надяваме  Peace
Лазанята, която е в постоянния асортимент различава ли се от другата, която пускат в промоция?

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 17:15 от beauty_magnolia

# 252
С една дума обувките /новите/ умалени ли са или си отговарят ТОЧНО на номерацията?

# 253
С една дума обувките /новите/ умалени ли са или си отговарят ТОЧНО на номерацията?

И аз искам да знам, ако са умалени да отивам, че съм отложила пазара за утре.

# 254
  • Козлодуй
Аз си взех 38 макар че нося 37 така че мисля че малко са умалени но и 37 ми станаха но реших че са ми малко тесни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт