Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 832
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Дънките изобщо не ми харесаха- много дълбоки,цвета на светлите също не ме грабна.Тъмносини имам от миналата година, носени два пъти, но май бяха по-плитки.

# 271
Дънките изобщо не ми харесаха- много дълбоки,цвета на светлите също не ме грабна.Тъмносини имам от миналата година, носени два пъти, но май бяха по-плитки.

На мен точно това, че са дълбоки ми хареса. Не знам къде ще ми порастат тези дънки, но снощи в 10 ч. мъжа ми искаше да търсим денонощен лидъл заради тях.

Има някаква разлика във фъстъченото масло в сравнение с предишната серия. Взех гладкото и този път.  Rolling Eyes

# 272
Има ли....за фъстъченото масло става въпрос. Не съм  усетила разлика сякаш. Винаги вземам от гладкото със синята капачка... Rolling Eyes

# 273
Аз не се харесах с дънките и ще ги сменя за по-малки, ама за щерката  Crazy Тя пък ги хареса
Аз не обичам толкова прилепнали, а по-прави. Иначе па отгоре са ми перфектни, дълбоки и по тялото
Де да знам...

Благодаря за точките, всичко е точно, чакам само да се обадят ( онлайн заявка)  Hug Hug Hug

# 274
  • София
Да докладвам за дънките. Прибрах се в къщи и ги наложих с миналогодишните, които са 40 номер, а сегашните - 42. Едно към едно са. Разликата е, че сегашните са малко по-дълбоки, малко по-къси и са по-тъмни.
Възмутена съм от неспазването на номерата!
Сега ще ги връщам. Исках да си взема по-голям номер, но вече няма 44 най-вероятно.

# 275
Имам сини и черни 44, които щерката ще връща към обяд
Ако няма, ми пиши и ще се уговорим да ги мериш преди това ? Ако искаш

# 276
  • Варна
С една дума обувките /новите/ умалени ли са или си отговарят ТОЧНО на номерацията?
И аз искам да знам, ако са умалени да отивам, че съм отложила пазара за утре.
Според мен точно си отговарят на номерацията.
И аз мисля така.

# 277
  • гр.София
Лазанята и на нас не ни хареса, взимах тази от 1кг. не замразена. Нищо общо с лазаня Болонезе!  Sick

# 278
Лазаня взех от витрината с охладените продукти. Незнам какъв е вкуса на лазаня Болонезе, но тази от Лидл беше вкусна. Може би затова ни е харесала, защото не търся съвпадение с Болонезе  Laughing

# 279
  • София
Имам сини и черни 44, които щерката ще връща към обяд
Ако няма, ми пиши и ще се уговорим да ги мериш преди това ? Ако искаш

Благодаря!
Нека си ги върне. Става сложно иначе. Здраве да е. Simple Smile

# 280
Хах, знам ли, то понякога и аз сънувам стоки от Лидл и обикалям да ги издирвам  Joy

# 281
Здравейте момичета! Искам да попитам , дали каймата в Лидъл е хубава.Напоследък попадам само на ужасни кайми, с ужасен вкус и безумно мазни.

# 282
Аз съм взимала и съм доволна. Но я правя основно на спагети и в мултикукъра на огромно печено кюфте. За скара не съм я пробвала, ако това ти е идеята.

# 283
Идеята ми е за всичко , което се приготвя с кайма. Ще взема да я пробвам.
Благодаря!

# 284
Да дам отзиви за новия крем за мазане с шоколад - на нас ни хареса. Мислехме да вземем и ванилията, но следващия път.
Точно като светлите дънки в Лидл сега са на мода - като талия, крачол, материя, цвят и шарка. Не взех обаче. Номерацията им беше объркана. Наложих 38 и 40. 40-ката беше по-малка....

Общи условия

Активация на акаунт