Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 825
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, интересувам се от мнението ви за електрическото ренде - 150W. Възнамерявам да го използвам основно за салати от моркови и ряпа. Достатъчни ли са 150W за тази цел?

# 286
  • Асеновград
Да дам отзиви за новия крем за мазане с шоколад - на нас ни хареса. Мислехме да вземем и ванилията, но следващия път.
Точно като светлите дънки в Лидл сега са на мода - като талия, крачол, материя, цвят и шарка. Не взех обаче. Номерацията им беше объркана. Наложих 38 и 40. 40-ката беше по-малка....
Снощи тествахме ванилията с гофрети, приказка.

# 287
Маже ли някой да покаже снимка на тези нови кремове за мазане които хвалите?

# 288
Понеже някой питаше за каймата-тази от свинска плешка ми е любимата.Другите и те са хубави, но плешката ми е най-вкусна.
На брошурата на лидл, сините дънки изглеждат в по-хубав цвят, на живо цвета не е същия.

# 289
Здравейте, интересувам се от мнението ви за електрическото ренде - 150W. Възнамерявам да го използвам основно за салати от моркови и ряпа. Достатъчни ли са 150W за тази цел?

Имам на мулинекс, довечера ще погледна каква му е мощността, но точно за цвекло го взех...безотказно. Иначе на ръчното ренде навсякъде пръски от цвеклото Crazy

# 290
Размерите на сутиените отговарят ли си ? И за бикините ?

# 291
Какво ви е мнението за бебешките дрехи от био памук,които са от утре?

# 292
Здравейте, в търсене съм на кафемашина за еспресо и се сетих, че в Лидл са пускали такава.Може ли мнение от някой bouquet
Интересувам се, за да знам дали да изчакам, когато пак я пуснат или да търся другаде newsm78

# 293
Аз нещо не го намирам това ренде, може ли да го покажете?

# 294
Имам пак въпрос към тези от вас, който използват чопърът от Лидл. След известно чудене вчера и коментар тук, днес минах през магазина и си го взех. Сега го извадих и сглобих, но останах малко учудена, че капакът на чопъра не се завинтва към самата купа, а само се поставя отгоре. Та въпросът ми към тези от вас, който го ползват е когато се пусне в действие уредът при така поставен капакът отгоре не се ли създава предпоставка за разсипване например на сметана, ако се разбива, т.е. не е ли неустоичив и неудобен уредът за използване с така поставен,  а не завинтен капакът. Питам предварително преди да съм го използвала, ако не докато е време да го връщам.

# 295
Това е рендето http://www.kampanjveckan.se/flygblad/19461/15
, при нас е тази седмица в каталога, но аз му се чудя отдавна още като бяхме в България. Често го пускат.

# 296
Имам пак въпрос към тези от вас, който използват чопърът от Лидл. След известно чудене вчера и коментар тук, днес минах през магазина и си го взех. Сега го извадих и сглобих, но останах малко учудена, че капакът на чопъра не се завинтва към самата купа, а само се поставя отгоре. Та въпросът ми към тези от вас, който го ползват е когато се пусне в действие уредът при така поставен капакът отгоре не се ли създава предпоставка за разсипване например на сметана, ако се разбива, т.е. не е ли неустоичив и неудобен уредът за използване с така поставен,  а не завинтен капакът. Питам предварително преди да съм го използвала, ако не докато е време да го връщам.

Така си е капакът. Няма какво да се разсипе. Нали си има друго капаче преди да се сложи горната част с мотора. И на мен ми беше странно в началото,и аз питах същото тук. Това е най използвания уред в нас вече втора година.

# 297
Моят чопър не е от Лидл, на Браун е, но също не се завинтва - капачето само се поставя отгоре. Не  се бях замисляла за това, удобен ми е.

# 298
На чопъпа капака има чопче соето го държи. При махане леко го завъртам,за да отхапе.

За ел.рендето....моето на мулинекс също е 150 вата. Безотказно за цвекло ряпа и моркови Peace

# 299
Това е рендето http://www.kampanjveckan.se/flygblad/19461/15
, при нас е тази седмица в каталога, но аз му се чудя отдавна още като бяхме в България. Често го пускат.
Благодаря, аз нещо съм го пропуснала, когато са го пускали при нас.

Общи условия

Активация на акаунт