Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 819
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Пускаха такова ренде,да...даже не един път май...

# 301
  • Пловдив
Аз досега колкото и чопъра да съм имала, (а те не са били никак малко Embarassed), досега само един, на Мулинекс май беше, му се завинтваше капачето Simple Smile
Сега си имам два чопъра - и двата от лидл. И от двата съм доволна, макар че този със стъклената купа го ползвам от кратко hahaha
Ако след 2-3 месеца не съм му видяла сметката, ще го похваля пак Whistling Mr. Green
А другия, който ползвам е най-дълго издържалия чопър при мен hahaha Не е като да го щадя hahaha Щом и на мм му направи впечатление - като видя този новия ме пита успях ли да видя сметката на предния Joy

# 302
Момичета, освен за лук и моркови друго какво може да се реже с него?

# 303
Много Ви благодаря за отговорите, успокоихте ме ....аз реших, че отново се сдобих с нещо, което не е както трябва  Crazy

# 304
Аз също съм доволна от рендето.

# 305
  • София
Минахме сега късно-късно през Лидл и зареждаха бебешките дрешки за утре. Не взех, защото нямаше отворени да ги пипна и видя, всички панталонки и бодита бяха в кутии и със съвсем малки дупчици, през които нищо не се виждаше. Утре, като ги разхвърлят и наизвадят ще видя дали ще взимам нещо  Laughing
Имаше бебешки обувки зимни, които ги няма в брошурата - за момчета такива сиви и още един вид черни, тип висок кец с вълнена подплата с лепки. А за момичета същите. боти, но цикламени и бежави кецове.
Тамън от месец дебна кога ще пуснат бебешки обувки и сега съм доволна Simple Smile
19.90лв са

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 00:05 от vitaminka

# 306
Аз утре съм още сутринта там Mr. Green Дано да съм от първите!

# 307
до кой номер са тез зимни обувки за бебета ?

# 308
  • София
Мисля, че до 24ти, но не съм сигурна, аз взех 22ри. Имаше и по-малки. Не бяха заредили много чифтове, предполагам по 1-2 от номер... още не ми го побира главата защо ги пускат, като не са обявени. Цяла вечер ги търся в старите им колекции, но няма такива и си мисля, че по-напред във времето ще ги пуснат "официално", а тези просто са им попаднали от някъде  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 00:07 от vitaminka

# 309
Момичета, освен за лук и моркови друго какво може да се реже с него?

Аз слагам и домати за готвене вътре. Бисквити с мляко и плод стават като детска каша Слънчо. Правила съм млечен шейк - мляко и плод. Веднъж и кайма правих. Основно го ползвам за заготовки за манджи. Бързо, лесно и без сълзи и накълцани пръсти.

# 310
Кой е най-малкият номер на светещите гумени ботуши? Сто пъти ги гледах в сайта и не видях да пише никъде от кой и до кой номер са...

# 311
Не ги пише...на място ровиш и търсиш.
Днес ще търча за сютиен Laughing
Напомням,че са от днес,а не от четвъртък както са обикновено

# 312
Сутринта взех сутиен, доволна съм. Имаше само една бройка от моя размер. Взех от този с черната дантела. Бяха заредили най-много от белите. Гледах и бебешките неща, но бяха прекалено тънки и се отказах.

# 313
Бебешките пижамки /гащеризончета/ тънки ли бяха, ако си ги видяла?

# 314
Бебешките пижамки /гащеризончета/ тънки ли бяха, ако си ги видяла?
Да, много тънички. Поне не бяха това, което очаквах. Аз бях решила да взема панталонки и гащеризонче евентуално, но предвид предстоящия сезон се въздържах.

Общи условия

Активация на акаунт