Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 813
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Другата седмица олекотени якета за мама, тати и децата Peace

Честит сутиен  Flutter
На плакатите след касите ли има информация за якетата?  

Да, там видях...
Мерсаж Laughing

Дидка, как мъж ще пратиш да ровиш, моят например ще го е срам да опипва кутиите само Mr. Green

# 331
Точно мъж ровеше най- много в Бургас! Ама ровене на сутиени Rolling Eyes Накрая снима и прати на жена си каквото беше избрал, чуха се по телефона след, което ми каза на мен "Тук един бял сутиен, ако го искате" Laughing
Нощниците бяха в един малки опаковки... Мислех, че са бикини, но една жена ги разтвори да ги гледа....

# 332
О, и аз искам такъв оправен мъж в такъв случай Laughing
И при нас един на средна възраст ровеше и докладваше по тела на жена си...

# 333
  • София
ххахаха Laughing И над бебешките неща имаше един полицай с униформа и списък. Явно жената го е изпратила преди работа. Но беше много неориентиран милият hahaha Гледаше, чудеше се... Joy

# 334
Сладури Joy

# 335
  • Пловдив
ММ, ако разбере каква я свърших (похарчих) днес в Лидъл ще ми забрани да ходя  Laughing
Взех на мен стрингове от белите и черните с бялата дантела, нощница черна и чорапи със силиконова лента.
Бебешките неща ми се сториха добре като дебелина, на бебо едни панталонки взех. И на големите по едни боти от тези, които ги няма в брошурата и бяха показани малко по-напред. Измерих вкъщи наличните сандали с шивашки метър и с него в магазина, дано като си дойдат довечера им станат, че ми харесаха, идеални са за сухо време зимата.
И като отидох на касата... на косъм от 3-цифрена сума  #Crazy
И при мен имаше една баба, която уточняваше размери по телефона.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 12:19 от smarfietka_13

# 336
И аз оставих стабилна сума одеве в Лидл. Днес почивам и за пръв път успях да отида сравнително рано. Вечер като се прибирам от работа всичко е раздърпано, отворено и по-хубавите неща са свършири. Днес разбрах, че това е по-добрият вариант. Такова дърпане, викане, блъскане... все едно безплатно ги раздават тия дрехи. Ужас ви казвам. В крайна сметка си взех суитчъра, за който писах и стрингове, много ми харесаха моделите този път. Харесаха ми и черните нощнички, но се спрях заради дантелата на гърдите. Да бяха сложили и там плътна част, специално за мен. Такива не са ми удобни.  LaughingНаправи ми впечатление, че имаше много малко бройки от нощниците и предимно S размер. Бебешки дрешки имаше много при нас. И такова нашествие от мами с бебета настана по едно време, че не е истина  Laughing малките човечета ще са доволни и пременени Simple Smile

# 337
Момичета, има ли при вас още от новия Формил прах с бебето, сензитива. Скоро беше тематимна седмица и го пускаха, ако си спомняте. Търсих при нас, но нямаше? newsm78

# 338
При нас миналата седмица имаше още от този прах. Днес не гледах праховете, ако минавам по-късно ще проверя дали още има, но не мисля, че е свършил.

# 339
Това е рендето http://www.kampanjveckan.se/flygblad/19461/15
, при нас е тази седмица в каталога, но аз му се чудя отдавна още като бяхме в България. Често го пускат.
Аз имам точно това ренде и съм много доволна.  Flutter Можеш всичко да настържеш, нарежеш, в каквато форма искаш. Пробвала съм да стържа моркови и цвекло, да режа лук, краставици, да стържа шоколад и ядки Simple Smile както мразя да стържа това ми е най ценната покупка. bouquet И е много хубаво че има къде да си прибереш приставките, а не да ги пръснеш из цялата кухня и после да не можеш да ги намериш hahaha 

# 340
При нас миналата седмица имаше още от този прах. Днес не гледах праховете, ако минавам по-късно ще проверя дали още има, но не мисля, че е свършил.

Мерси. Проверявах днес в нашия, защото го препоръчах на една мама като идентичен с ДМ-ския, но не го намерих. И при нея го е нямало.Благодаря още веднъж Hug

# 341
teta75 не съжалявай за Непромукаемите панталони - много широки. Аз взех един и го върнах, че детето плуваше вътре. Връзките на кръста не помогнаха. Още едно човече можеше да влезе.
Сутиените с банел ли са?
В Русе Гумените Светещи детски ботуши изглеждаха потресаващо - все едно са носени/без етикети с баркод, залепени чифтовете с тиксо/, имаше и много неща от пролетта извадени в понеделник. Приличаха на върнати стоки.

# 342
Девил, бъркаш ме с някой друг Laughing Аз гащи шумкащи не ща Naughty Laughing

# 343
  • София
Аз бях.  Mr. Green ММ беше взел 98/104 за щерката, късо и широко. 110/116 ще и е наистина много широко.
Мислех поне за малкия да взема едно 98/104, но нямало нито едно синьо, само розАви.  Tired

# 344
Здравейте,
Може ли мнение за клиновете и чорпогащниците?

Общи условия

Активация на акаунт