Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 806
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
А какво ви бърка и широки да са? Те нали се слагат като горни, върху друг панталон newsm78

Скиорските например му ги обувам на моят син върху долнището зимъска. Широки-широки. По-добре от тесни, да не може да се превие Flutter

# 346
  • София
Ама те са прекалено широки. Моята е кльощава, даже клинчетата са и широки, а този панталон като ходи направо ще и се свлече. Аз не искам такъв с презрамки, защото в градината сама ще се облича и съблича и не ми се вижда много удобно.

# 347
Ясно, разбрах Peace

# 348
  • София
Бикините от каква материя са?

# 349
Не са памучни. Но не се зачетох...

# 350
Къде може да се види брошурата за следващата седмица?

# 351
  • София
Не са памучни. Но не се зачетох...

Благодаря, teta75!
Значи ще ги пропусна.

# 352
Oпа, недочела съм Simple Smile

# 353
  • have faith and be patient ..
еййй , видях зимните буйки и хукнах към нашия лидл ( варна) , уви  , при нас нямаше от тях .. е пак оставих 100 лв. но не е там въпроса , питах 2-3 служителки , а те вдигаха рамене - във всеки филиал било различно  Shocked
п.п. за играчките - онлайн заявление бях пуснала , обадиха ми се точно за толкова изграчки , колкото бях пуснала ..  Peace  от 05.10 до 09.10

# 354
Черния сутиен с дантелата стои странно. Ще го връщам.
Иначе от предната седмица синия ми залепна....точен и готин Peace

# 355
  • София
Като чета , че сте си накупили сутиени, да питам пак за размерите. Съответстват ли закупените размери на тези от калкулатора на Лидл? А на размерите,  които по принцип си купувате от другаде?

# 356
  • Перник
Ей, не мога да смогна да ви изчета  ooooh!
Заявих 2 играчки с хартиен формуляр в магазина, още никой не ми се е обадил. Ако успея да се доредя до сутиен, стрингове и дънки тези дни, ще съм доволна, ама надали.

# 357
  • Берлин
Не мога да разбера чопърът сега ли е в акция или е минало? Някой да знае?

# 358
Не мога да разбера чопърът сега ли е в акция или е минало? Някой да знае?
Аз го купих вчера на цена от 29,99 лева. Такава беше и цената му в брошурата от миналата седмица, когато беше в акция.

# 359
Като чета , че сте си накупили сутиени, да питам пак за размерите. Съответстват ли закупените размери на тези от калкулатора на Лидл? А на размерите,  които по принцип си купувате от другаде?
От др.магазини си вземам 80с. На калкулатора не съм се тествала...

Общи условия

Активация на акаунт