Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 795
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Не зная как съхраняват дрехите, които предлагат, но току що изпрах на ръка прасковения суитчър и водата стана черна. Взех неотворен, с надеждата, че няма да е размотаван няколко седмици по стелажите, но все тая, все едно са бърсали рафтовете с него Crossing Arms
Да ви попитам, къде е този калкулатор за сутиените, за който пишете?

# 361
Чукни на сутиените и там.

# 362
Не зная как съхраняват дрехите, които предлагат, но току що изпрах на ръка прасковения суитчър и водата стана черна. Взех неотворен, с надеждата, че няма да е размотаван няколко седмици по стелажите, но все тая, все едно са бърсали рафтовете с него Crossing Arms
Да ви попитам, къде е този калкулатор за сутиените, за който пишете?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=46350

Кликни на "таблица с размери."

ПП За мен този калкулатор не е верен.

# 363
Да, странен е този калкулатор...

# 364
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах го и аз, ама нещо не ме устройва.

# 365
Благодаря ви!
Сега го пробвах и при мен изчислява съвсем вярно, дори забележките, които излизат са абсолютно верни.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 20:26 от _Smile_

# 366
  • Варна
Сутиени си накупихте, а бюстиета? Чудя се колко е дебела лентата, имат ли закопчаване, че на едното на снимка го виждам да е отпред. Като не ги виждам хубаво на снимките като сутиените и не съм сигурна дали ще ми харесат ме домързя да отида днес.

П.с. при мен таблицата е вярна. Може би при големите чашки дава разлики, а и като ви чета от Лидл си купувате друг размер от носения попринцип.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 20:22 от eli70o0

# 367
Абе всеки модел си  е сам за себе си. Трябва да се види/мери и да се прецени. Ето, от миналата седмица ми залепна и ми стана вече любим, същият номер от днес-тц, не става...

# 368
На мен моделите не ми допадат. Харесват ми, особено белият от днес, но не е моят. Така че, Тета, права си. Трябва да се пробва.

# 369
Сутиени от Лидл изобщо не мога да си купя.
Нося размер 85Д, а в редките случаи когато пускат от него, са някакви ужасни бабешки модели.
В Германия не е така и си има този размер при всички сутиени.

За играчка още не са ми се обадили. Sad

# 370
И на мен не са.

# 371
  • Sofia, Bulgaria
И аз чакам обаждане все още. Ходих тази вечер до Лидл. Бельото не ми хареса, от бебешките дрешки бяха останали само няколко пижами и бодита, бяха хубава мека материя, жалко че нямаше от панталонките , щях да взема за дребна за домашни. Забърсах две блузи останали от миналата седмица, обикновенни и непретенциозни са, но мекички и чудесни за ежедневни. Взех за проба някакъв сладък крем за мазане с шоколад и ванилия, ами не знам как ще се яде това, нещо не ме кефи ooooh! Много харесах детските якета тези водоустойчивите, видях розово с бухалчета, страхотно, но нямаше 86-92 Sad много яд ме хвана, че съм ги изпуснала, ако види някоя мама някъде из София да свирка. Счупих стария чопър вкъщи, когато пуснаха преди 2 седмици лидълския, ММ отиде да го купи, но ме отказа като каза че е със стъклена купа (моя стария беше със пластмасова и ми служи вярно над 10год), та днес все още го има и то доста бройки на Ботевградско в София, ама мн се чудя дали ще е здрав и мощен ( със стария си  правех лютеницата  Embarassed).

# 372
  • София
здравейте,

онзи ден купих готови американски палачинки. Някой може ли да ми каже как се приготвят? Затоплям ги и ги мажа с масло, за да омекнат или директно ги мажа с мед, сладко, шоколад и т.н.?

# 373
здравейте,

онзи ден купих готови американски палачинки. Някой може ли да ми каже как се приготвят? Затоплям ги и ги мажа с масло, за да омекнат или директно ги мажа с мед, сладко, шоколад и т.н.?
Aз ги пуснах в тостера, като препечена филийка, и после мажа Simple Smile студени не стават, топли се ядат, но аз специално не съм очарована. Готовите гофрети са по-хубави.

# 374
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Доживях обаждане по телефона за играчка.И на мен ми казаха от 5 до 9 другия месец.Значи да си знаете,който иска играчка да отива в този промеждутък. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт