Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 649
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ако някой още си търси от якетата https://remix.bg/womens-clothes-jackets-esmara-pr3749218.html  newsm08

# 571
  • на последния етаж
На мен днес ми се обадиха за играчките.  Party

# 572
Да, и на мен
За какво се обаждат, като на всеки казват от 5 до 9....

# 573
Да, и на мен

Не всеки прави сверка с форума Wink

Rainflower, значи не е хубава горчицата, така ли? Исках и аз да си взема, но беше такава лудница с тия якета и вурстове, че жестоко съжалих за влизането в магазина.

# 574
Да, и на мен

Правят и сверка на заявените играчки.  Peace

# 575
Помните ли кленовият сироп от американската с-ца каква му беше цената и изгодно ли беше?

# 576

Rainflower, значи не е хубава горчицата, така ли? Исках и аз да си взема, но беше такава лудница с тия якета и вурстове, че жестоко съжалих за влизането в магазина.

Ами въпрос на вкус. За мен е все едно да си топя вурстчета в захар или мед  Laughing

# 577

Ами въпрос на вкус. За мен е все едно да си топя вурстчета в захар или мед  Laughing

Ако е honey mustard, реално това е мед и горчица. Аз много обичам тази горчица. Има уникален вкус.

# 578
Аз пък много харесвам сладката горчица. Но наистина е въпрос.на.вкус.

# 579
  • София
Комплекта за маникюр го имам от шатрата и върши страхотна работа, 15лв беше. Леля ми си взе малък на батерии, пак от същото място, но беше 5лв и е доста по-слабичък.

# 580
Момичета, знаете ли как стои въпросът с доставяне на даден артикул до друг магазин на Лидл?
Отидох за бельо от предишната брошура, но всичко беше разграбено, а съм толкова доволна от бельото им.

# 581
  • have faith and be patient ..
Има ли сапун [за тяло] без много химия в него, че нямам друг магазин с избор тук?
Пп. Гледам Нивеа рекламират.

по принцип този дав го дават 1, 2 по скалата 1-10 за химии  http://www.ewg.org/skindeep/product/97146/Dove_Sensitive_Skin_Bath_Bars_%282013_formulation%29/  
http://www.dove.com/us/en/washing-and-bathing/beauty-bar/sensiti … n-beauty-bar.html   на мен само от тази марка не ми изсъхва кожата , а този като е и с малко химия го дебна , не знам дали е в постоянния асортимент

п.п. а нивеата за мен са пълен боклук  Peace
Имаха някакви Dove...с 4реда състаеки (+алуминий) и си взех Нивеата, като се докопам до био магазин ще си взема нещо читаво.

Някой пробвал ли е чийзкейка от тази седмица? Кекс с ш.глазура пробвах преди 3седмици и много ми хареса.

а чийзкейка от американската седмица много ми хареса !! влюбихме се в него , малката също !! но като му гледах съставките .. другия път аз ще си го направя Simple Smile)

# 582
  • Бургас
Кленовия сироп беше 5,49 или 5,59 лв.Не знам колко е изгодно.

# 583
  • have faith and be patient ..

взимала съм по 40 лв. литъра  Peace
Скрит текст:

# 584

взимала съм по 40 лв. литъра  Peace
Скрит текст:

Кленовият сироп в Лидл струва 9,99 лв за 250 мл

Общи условия

Активация на акаунт