Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 649
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
... а чийзкейка от американската седмица много ми хареса !! влюбихме се в него , малката също !! но като му гледах съставките .. другия път аз ще си го направя Simple Smile)

Ох, аз се засилих, но като му прочетох съдържанието се отказах. Ужасена съм от факта, че вече почти във всичко слагат палмова мазнина.

# 586
  • София
Кленовия сироп беше 5,49 или 5,59 лв.Не знам колко е изгодно.
От кога е на тази цена? Много е изгоден, на предишни промоции беше по 12лв., сега май почна на 9-10лв., явно още е намален newsm78.

# 587
  • Бургас
Тъйййй, току що си изкарах дългото яке от пералнята... и си имам 5-6 ОГРОМНИ топки с вата насъбрани на различни места Close  Най-фрапиращо е на яката - отпред в двата края по една топка и в цялото останало пространство - нищо. Утре под мишничка взимам и него (дано е изсъхнало) и другото, дето си е още дори в опаковката и да си ги взимат! Аз няма да гоня пълнежи и да правя опити всеки път да ги намествам по някакъв си начин Crossing Arms А таман се зарадвах, че се снабдих с връхна дрешка, че нямам ни една в момента Tired

# 588
Аз ви предупредих внимателно с прането и сушенето. Naughty
Да не си го заджаскала на дълга програма с яка центрофуга Thinking то  свят му се е завило Mr. Green

Казах ви, че се мести ватата, ама вие не, та не..тегели имало Laughing Ей ви тегелите колко държат...

# 589
Оф дали има някъде мъжко яке голям размер, че сега се присетих

# 590
Тия якета не се ли перат с топки за тенис да разбухват ватата?  newsm78

# 591
Е, това е за пуха, за вата...де да знам

# 592
На програма за деликатно пране го пера аз и суша хоризонтално...миналогодишното ми де...

# 593
  • София
лелеее, толкова му се чудих, добре, че не взех  Rolling Eyes

# 594
Мен лично ме съмнява, че от Лидл ще вземат прано и явно съсипано яке.
Все пак на етикета не пише ли как се третира и дали може да се пере?
А и при всички коментари тук, не бих го пъхнала в пералнята. Все пак има и химическо чистене, което е най-удачният вариант за такъв тип дрехи.

# 595
  • Бургас
На етикета е посочено пране на 30 градуса, деликатна програма (което е спазено), без гладене, без избелване, без ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ!!! Обаче, има още един символ, чието значение ми се губеше и сега проверявайки в нета е без центрофуга Tired Сиреч плацикане в хладка вода само с леко изстискване на ръка може би или по-скоро подсушаване с хавлия и после хоризонтално сушене... hahaha Таман да се занимавам толкова с едно яке ooooh! Пълна прецаквация значи Tired Кажете сега методика как, аджеба, да го оправям сега Thinking

# 596
  • София
Кажете сега методика как, аджеба, да го оправям сега Thinking
Хич не се мъчи! Връщай го! Никой няма да ти търси сметка как си го прала.

# 597
Връщай го направо...
Връщали сме мъжки обувки така,които се скъсаха на втората седмица
 Уж работни бяха,а не издържаха.
Ще го вземат,не се притеснявай...
Иначе имам късо и детско от мин.година...чак на топка не стана ватата, с внимателно сушене и пране няма проблем...

# 598
Не е по темата за Лидл, но имам яке от Зара от миналата година с пух е, не е с вата. При първото пране, съобразено изцяло с указанията на етикета, стана на топки. Реших, че съм го прецакала, но за най-голяма моя изненада се оправи след като изсъхна. Съветът ми е да изчакаш да изсъхне, виж как ще е след това и ако пак стои на топки им го върни. Каквото и да е, не може от едно пране да се съсипе. Не си го пуснала 2 часа да се подмятя я, да си го взимат! Ако ще и 10 лв да е, въпросът е принципен - да не продават боклуци, никой не си намира парите на улицата!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 22:29 от _Smile_

# 599
  • софия
Момичета, знаете ли как стои въпросът с доставяне на даден артикул до друг магазин на Лидл?
Отидох за бельо от предишната брошура, но всичко беше разграбено, а съм толкова доволна от бельото им.
Доставят само ако в твоя град в никой магазин няма стоката. Иначе ти я запазват и ти казват в кой магазин. Това е, когато ползваш горещата линия.

Общи условия

Активация на акаунт