Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 649
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
... а чийзкейка от американската седмица много ми хареса !! влюбихме се в него , малката също !! но като му гледах съставките .. другия път аз ще си го направя Simple Smile)

Ох, аз се засилих, но като му прочетох съдържанието се отказах. Ужасена съм от факта, че вече почти във всичко слагат палмова мазнина.
Масово продуктите са им с глюкозо-фруктозен сироп, което е кофти.

# 601
Нищо не ми хвана окото от новата седмица. А от детското през седмица-две имам чувството, че пускат едни и същи дрехи... Може би само якетата, но момичешките. По традиция момчешките са супер "убит" и грозен цвят.

# 602
Случайно открих подобно на любимото ми сирене, което преди беше в постоянния асортимент. Някак по-мазно е, но е невероятно. На показаната снимка е с див лук, моето е с ананас и бадеми. Невероятно вкусно.  Mr. Green

# 603
  • have faith and be patient ..
за якетата - купих на дребното и на мен , изпрах ги с центрофуга на 600 , като ги простирах видях ,че прозира през шушляка и ватата определено се беше поразмърдала  , но нито съм намествала нито нищо , изсъхнаха и са си добре , всеки ден ги носим  Peace
за чийзкейка - определено има много гадости вътре , но е страшно вкусен .. но пък и правенето му е елементарно  .. дори не минава термична обработка  Laughing
и последно баварски кнедли   http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=46943 - някой взе ли ги и как по дяволите ги приготви , понеже по описания на опаковката начин (задушаване във кипната подсолена водя за 30-40 мин ) станаха някакви ужасни , безвкусни топки от лепило  #2gunfire аз ли не нещо обърках ? .. не обичам полуфабрикати , но взимам по някога за мъжо , като не съм се вихрила в кухнята  Mr. Green

# 604
  • Пловдив
Взех воденички и пил.дробчета...незнайно що са им намалили цената newsm78 До тук добре,ама снощи правих воденичките-никакъв вкус.Гумени отвсякъде...Ядем само боклуци.Дано дробчетата стават поне.

# 605
Тия якета дали са по-дебелички?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47053
Десените са убийствено грозни ...  Tired
Изкушавам се да купя едно колкото да се размотава из парка с него.

# 606
  • Бургас
Цитат
Цитат на: margo** в ср, 28 сеп 2016, 15:25
Кленовия сироп беше 5,49 или 5,59 лв.Не знам колко е изгодно.
От кога е на тази цена? Много е изгоден, на предишни промоции беше по 12лв., сега май почна на 9-10лв., явно още е намален newsm78.

Ауууу,много съм се объркала.Това е цената на фъстъченото масло.А кленовия сироп наистина е 9,99 лв.

# 607
  • гр. Варна
Аз имам едно въпросче.Купиха на сина ми яке от немският лидл,тези които ще ги има при нас от понеделник.Ще ми го пратят другата седмица,но не знам дали ще стане на сина ми.Ако случайно не му пасне,дали мога да го върна в нашият лидл?

# 608
Здравейте, гледам, че другата седмица ще има детски зимни якета. Дали има шанс да пуснат и други модели  след време? Тези ми идват малко къси. Иска ми се да взема нещо по-дълго за детето, да и пази кръста. Не мога да си спомня миналата година колко пъти пускаха дебели якета newsm78

# 609
  • Асеновград
Някой беше питал за затопляща подложка , другата седмица я пускат в гръцкия каталог 19.99 евро.Вероятно следващата или по следващата седмица ще я има и при нас.
Детските обувки от другата седмица дали са пускани досега ?На снимка ми допадат, но не видях описание на материалите  Thinking вероятно ще са изкуствени.

# 610
  • София
Тия якета дали са по-дебелички?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47053
Десените са убийствено грозни ...  Tired
Изкушавам се да купя едно колкото да се размотава из парка с него.

Ние имаме такова яке (или поне мисля, че е същото като дебелина), но нашето е синьо с бели котенца. Носи го сега като есенно яке. Зимно си има друго, по-дълго, но не от ЛИдл. В Лидл не пускат зимни якета, а ски-якета.
Аз се нареждам за поларени суитчъри и чорапки друагта седмица.

# 611
Здравейте!
много се разочаровах от суровите шишчета в тарелка. Вчера купих за пореден път, защото винаги са били пресни и вкусни. Да ама не - започна печенето и се разнесе една миризма на химикали, отдели се безцветна течност, а опеченото месо на места остана оцветено в червено  Shocked Само опитахме по едно парче - вкуса беше отвратителен. Иначе цялостна опаковка, в срок на годност, без миризма на развалено или лош външен вид сурови.
Иначе взехме от Плато шункови специалитети, Плато австрийски колбаси и Мини пастети и са чудесни. Пастета ми е любим, с това хлебче.

# 612
И аз съм взимала от миналогодишните якета сини с бели котенца за момиче,носила го е зимата, и отдолу с гащеризон и не и е било студено. Ползваме скиорското за есен.
Миналата година пускаха по това време тези якета, и след това скиорските, нямам спомен за по дълги якета.

# 613
За якетата отново да поговорим Mr. Green
1.Детските имат тегели и отвътре - сутринта , като обличах синьото на денето, го забелязах Mr. Green Дамските имат тегели само отвън, но не и вътре на подплатата. Абе детските са по-изпипани, кактов вече коментирахме по-назад...

2. По-дълго като искаш, вземи по-горен номер и си свиркай. Иначе дълги якета тип парки не са пускали май Confused

3. За тези от другата седмица-полара навсякъде отвътре ли е или само на гърба, както обикновено newsm78

# 614
Във Варна зима много нямаме и това от миналата година, като тези от понеделник беше супер. Не можах тогава да намеря най-малкия номер 86 и взех 92, е и тази зима ще му е добре. Ще взема за малката от това със сърцата.

надали ще пуснат пак такива якета. Миналата година,поне имаше едно нормално и красиво за момчета, тази година са доста гадни и това леопардовото за момичета бррррр  Sick

нещо вкусно от френската седмица? никога не съм купувала

Общи условия

Активация на акаунт