Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 629
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
И аз имам розовото яке от миналата година ,прано е многократно в пералня,на общо основание-нищо му няма Peace надявам се и тези да са така,че взех на цялото фемили,децата и ММ  ooooh! От блузите купих за ММ и татко от тъмносините и сивите,за мен бялата с копчетата-ми хубави са,кво не им харесвате  newsm78 особенно моята бялата е много хубава материя,носих я вече,много е комфортна

# 676
  • Бургас
Зеленият фасул е много хубав и крехък и винаги се зареждам с него, като го пуснат Peace

# 677
Мъжките блузи не ми харесаха, сториха ми се много разтегнати,отпуснати.  Peace
Брадата, благодаря. Hug

# 678
  • Асеновград
Определено с годините качеството на дрехите е все по лошо а цените по високи.Независимо,че ми е предпочитан магазин от много години , започвам да купувам все по малко неща от Лидл. Детските дрехи съвсем не са на ниска цена, чудно ми е с какво сравнявате.Миналия месец купих 3 детски пижами за 30 лв. преди час 4бр. за 21 лв. български от много хубаво трико и много по свежи цветове.Не е нормално нова дреха при първо пране да се скапе. Тази година и с обувките им имам неприятен опит, туристическите сандали на 2ро обуване каишката излезе от подметката / не ми се мисли какво щях да правя ако бях с тях в планината и нямам други с мен/, и ортопедичните чехли се разпаднаха за месец и половина.За съжаление тази тенденция със ниско качествени стоки явно е за цялата верига, посещавам магазините им в Гърция а миналата седмица и в Румъния и там качеството на дрехи не е по добро.
Яйцата на промоция са много хубави със ярко оранжев жълтък, купихме и от двата вида нови хлебчета-с царевичното брашно и плетените- малкия много ги харесва.

# 679
И аз мисля като вас, за съжаление. Качеството се снижава, цената се вдига. Май и ние ще се преориентираме към други магазини.  Thinking
Имаме по много от всичко - и бельо, дрехи, обувки и т.н., и то цялото семейство.
Ето сега харесах детските якета, по-тънките, обаче ми се виждат скъпички и след вашите отзиви за ватата, не купих.
Иначе и аз имам яке от Лидл, но от по-дългите с качулка, доволна съм.

Аз получих обаждане за играчките. Децата нямат търпение да стане 5 октомври.  Grinning

# 680
Аз лично пижамка с дълъг ръкав за 5 лева не мога да намеря. Нито долнище за 6 лв.От ХМ на промоция вземам детски дрешки също, но блузка с къс ръкав под 8 лв. няма.
В Лидл три блузки с късо ръкавче бяха към 10-тина лева лятото.

Може с 1 лев да са надолу в Лидл, но са надолу...

Нямам обаждане за играчката, но и не бързам Mr. Green

# 681
Тета75, и аз съм фен на Лидл, но кога е имало пижамка с дълъг ръкав за 5 лв.???  Rolling Eyes Сигурно съм ги изпуснала... помня имаше за 10 лв., но рядко ги пускат, все са по-скъпи. Още повече за по-големките имаше по 2 тениски с дълъг ръкав лятото. Ние взехме, не им помня цената, но не излизаха много евтини.

А блузки редовно взимам от ХМ за по 5 лв., особено сега даже купих рокли за по 3 лв. За долнища не мога да кажа, че моите носят само рокли и поли с блузки.

Определено се вдига цената. На всичко го забелязвам /за Лидл става въпрос/. Имам много неща от предишни пускания и последните пъти са по-скъпи /дънковата риза, определени блузки, обувки и т.н./. Същите са, а с по-високи цени. Определено тенденцията на магазина е към покачване на цените.  Thinking

# 682
И аз в лидл пижами по 5 лева не съм виждала, но от шатрите съм намирала за по 3 лева, блузи по 1.50 лева.
Иначе от ХиМ тази година намалението беше жестоко, потници по 1.50лв и по 3 лв., тениски по 2.50 лв и 3 лв, рокли по 3 лв, сандали по 7 лева, кецове по  10 лева.
Днес бяхме в РИнг мол. Дъщеря ми обиколи пет щанда, трябваше да отговри на въпроси или да направи предизикателство, даваха подаръци, земел, кисело мляко, бекон, плод, сок, накрая тегли плик и ѝ се падна шоколад. Можеше да се падне голям сок или ваучер за 5 лева.
Магазинът ми хареса, голям е. Има много щандове с дрехи и не са наблъскани един в друг, широко е.

# 683
Определено с годините качеството на дрехите е все по лошо а цените по високи.Независимо,че ми е предпочитан магазин от много години , започвам да купувам все по малко неща от Лидл. Детските дрехи съвсем не са на ниска цена, чудно ми е с какво сравнявате.Миналия месец купих 3 детски пижами за 30 лв. преди час 4бр. за 21 лв. български от много хубаво трико и много по свежи цветове.Не е нормално нова дреха при първо пране да се скапе. Тази година и с обувките им имам неприятен опит, туристическите сандали на 2ро обуване каишката излезе от подметката / не ми се мисли какво щях да правя ако бях с тях в планината и нямам други с мен/, и ортопедичните чехли се разпаднаха за месец и половина.За съжаление тази тенденция със ниско качествени стоки явно е за цялата верига, посещавам магазините им в Гърция а миналата седмица и в Румъния и там качеството на дрехи не е по добро.
Яйцата на промоция са много хубави със ярко оранжев жълтък, купихме и от двата вида нови хлебчета-с царевичното брашно и плетените- малкия много ги харесва.

Не в Лидл. Тук се казва 4 пижамки за 21 лв. Това имах предвид,като казах,че аз не намирам такива..
Нямаме реален ХМ...пазарувам онлайн,а там такива промоции няма.

# 684
Скрит текст:
А не би трябвало, ако дрехата е качествена. Честно, тези истории с развлечени, прецакани дрехи след първо пране ме връщат години назад. Имаше един период, когато каквато и памучна блуза/тениска да си купех тя се свиваше след първото пране и ръкавите от дълги ставаха 3/4. Направо бях спряла да купувам памучни дрехи. В последно време не ми се е случвало такова нещо, не ми мърдат дрехите при пране, а не мога да кажа, че купувам скъпи неща, напротив. Но за пореден път се убеждавам, че в Лидл вече се продават повече боклуци, отколкото качествени неща, за разлика от преди 2-3 години. Само като чета отзивите се отказах окончателно да купувам каквато и да е дреха оттам, даже няма да гледам каталозите
...
Дъщеря ми вече е на принципа-от хранителен магазин, дрехи и техника-не. 

# 685
  • София
Преди пускали ли са от тези комплекти? Каква е материята и дали са качествени?

# 686
За материята пише, че е полар.
Иначе и аз не зная защо, но постепенно се вдигат цените на всички стоки в Лидл

# 687
Преди пускали ли са от тези комплекти? Каква е материята и дали са качествени?

Аз не мога да преценя по снимката. Най-добре на място да се пипнат. Виж дали няма да събират мъхчета...
Имам един подобен от преди две години, прасковен цвят...леко полепват мъхчета, иначе е ок...

# 688
  • София
Благодаря за отговорите, явно другата седмица ще трябва да мина през магазина да ги погледна.

# 689
И аз съм им хвърлила око, но ще мога най-рано в понеделник вечерта да мина. Ако някой вземе през деня, нека да сподели какви точно са комплектите и дали си заслужават. Харесала съм прасковеното и тъмносиньото, дано м оставят поне от едното от моя размер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт