Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 635
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кажете ми,  моля, кои таблетки за съдомиялна са добри? До момента не съм се интересувала, днес видях,  че има поне 2 вида, но не посмях да взема без консултация.

# 661
Които и да вземеш са все хубави,всичките съм ги пробвала,добре измиват.

# 662
Якета с вата съм имала най-различни през годините, винаги съм ги прала в пералнята на максимална центрофуга и съм ги мятала на въжето да съхнат, без изобщо да ги мисля... Това ниски градуси, хоризонтално сушене и т.н. слугинаж не ми се връзва изобщо с ватирано яке Rolling Eyes Да ми се степва пълнежът ми се е случвало на едно яке като ученичка, оттогава нищо никога не се е повреждало, размествало и т.н.. От едно пране пълнежът да се повреди така, както описа Брадата за мен е абсолютно недопустимо, както ще да го е прала и сушила.
Точно!

# 663
  • София
Благодаря ви за отговорите. Зачудих се, тъй като другата седмица започва раздаването и на повечето от вас за звъннали...

От таблетките за съдомиялна съм използвала тези и тези.
Първите ми харесват повече. Струва ми се, че измиват по-добре.

# 664
А хрумвало ли ви е, че няма как да си купиш нещо за 20 лв. и то да е с качеството на такова от 200 лв.?

Изобщо не коментирам трицифрена сума. И останалите ми дрехи за вкъщи не са за 200 лв, да не говорим, че имам екипи на повече от 5-6 г., купувани за по 50 лв комплект горнище и долнище и не са станали широки. Съгласна съм, че за 20 лв не се очаква супер качество, но не очаквах и разтягане като за 1 номер по-голяма дреха, от първо изпиране. И за трети път ще напиша, че за мен това не е проблем, на този етап, но споделих опита си. Все пак темата май е за това.

# 665
Да, за това е темата.
Аз лично не съм искала да обидя никой, също само споделям опит. Hug

Факт е, че дрехите на дребното, а те основно са от там, напоследък и от ХМ, не са мръднали вече две години. Пера, обличам, пера , обличам....само дето са избелели леко, но се държат добре.

Като цена обаче, макар и с малка разлика надолу, лидълските си остават най-евтини. Може да е малка разликата надолу, но определено е в полза на Лидл ми се струва...

Има и калпави партиди явно, като навсякъде, но пък е добре, че я има и опцията за връщане Peace

# 666
И от Зара и от ХМ и от Бершка съм попадала боклуци.
Вече и затвърдените марки не са гаранция. още ми е трудно да прежаля една рокля от Зара, и хем не съм я прала, а от химическо на нищо не прилича.

Нали знаете лафа - не е ли китайско, значи не е оригинал.  Mr. Green

# 667
Teta видях току що прах Формил сензитив на 5.99 лв. Ако още търси тази мама, за която пита, в София има.

# 668
И аз още не съм получила нито обаждане, нито имейл за играчка. Все пак между 5 и 9 октомври ще отида да проверя дали ги дават  Grinning
Бях на откриването на Лидл в Ринг Мола. На първи поглед ми хареса, но не успях да разгледам много, защото имаше много хора. Голям е и като за начало - добре зареден.
Имаше игра - обикалят се 5 зони, на всяка от тях слагат печат и дават подарък (кисело мляко, хлебче, плод, сок, колбас) и на последната зона теглите плик с ваучер за отстъпка. Аз спечелих 5 лева, мисля, че имаше и по - големи суми  Peace
Играта продължава и в следващите два дни, ако някой има желание да се пробва  Peace

# 669
Teta видях току що прах Формил сензитив на 5.99 лв. Ако още търси тази мама, за която пита, в София има.

Благодаря ти, Смайл bouquet
Всъщност, още миналата събота го видях и в моя град, но в другия филиал, в който ходя по-рядко.
А мамата си е взела прах Ариел с Ленор засега. Но все пак, ти в кой от софийските Лидъли го видя...да и предам все пак?

# 670
  • оттам, откъдето започва България
Пералнята ми няма опция за промяна на оборотите. На различните програми, сама си ги сменя. Пуснах го на програма, която е около час и не центрофугира на високи обороти. Имам и други суитчъри, които също пера на тази програма, на 40 градуса, а не са се разтягали така. Взех М, защото исках да ми е по-свободен, а мислех, че може да се свие при пране, но се получи точно обратното. Ръкавите в момента ги подгъвам, иначе стигат до средата на дланта. Далеч не бяха така, когато го купих.  Явно просто не е особено качествена материята.  Пак казвам, за момента не ми е проблем, нося си го вкъщи, но това е ефект след едно пране, не знам как ще е след 10 например.
Пробвай да изпереш на 60 градуса, може пък да се свие.  Peace

Относно това, че дрехите в Лидл са с по-ниски цени, въобще не съм съгласна.

# 671

Благодаря ти, Смайл bouquet
Всъщност, още миналата събота го видях и в моя град, но в другия филиал, в който ходя по-рядко.
А мамата си е взела прах Ариел с Ленор засега. Но все пак, ти в кой от софийските Лидъли го видя...да и предам все пак?
На Стамболийски. Миналата седмица нямаше, явно сега са заредили. Видях и якетата. Според мен не си заслужават парите.

# 672
За мъж с пропорции 185 см. / 100 кг., кой размер дрехи отговарят в Лидл?

# 673
  • София
В сайта има таблица с мерки/талия, ханш и др/ и съответстващи номера.

# 674
Вчера ходих до Лидл. Имаше много якета, но според мен са скъпи за това качество и дебелина. Peace
Загледах и мъжките дрехи, много отпуснати ми се сториха блузите. И по мое мнение Лидл снижиха качеството на дрехите. Peace
Хубав ли е зеленият фасул от следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт