Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 641
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Аз го изпрах. Всички нови дрехи ги пера. Ми на моето нищо му няма! И чета тук и недоумявам на какви програми ги пускате? Защо вашите се скапват...  Rolling Eyes
Сигурно съм единствената, дето не ми се е скапало якето, но е факт.
Благодаря!

# 646
  • София
Има ли още някой, който не е получил обаждане за играчка? Rolling Eyes

# 647
  • София
Да, аз

# 648
  • Варна
Якета с вата съм имала най-различни през годините, винаги съм ги прала в пералнята на максимална центрофуга и съм ги мятала на въжето да съхнат, без изобщо да ги мисля... Това ниски градуси, хоризонтално сушене и т.н. слугинаж не ми се връзва изобщо с ватирано яке Rolling Eyes Да ми се степва пълнежът ми се е случвало на едно яке като ученичка, оттогава нищо никога не се е повреждало, размествало и т.н.. От едно пране пълнежът да се повреди така, както описа Брадата за мен е абсолютно недопустимо, както ще да го е прала и сушила.

# 649
  • София
Аз пък си взех от белите трикотажни блузи от преди седмица или две.
Нося L, но взех М, защото ми се сториха големи. В къщи я премерих и се оказа огромна и с дълги ръкави, което е доста необичайно за мен ( с дълги ръце съм). Върнах я и взех S. Изпрах я и толкова се разтегна, че трябва да я подгъвам, за да има приличен вид. На всичкото отгоре се мачка ужасно и трябва да се глади. Ще я хвърлям. Sad

# 650
  • Козлодуй
Аз не съм получила обаждане за играчка но питах касиерка кога ще се дават играчки и ми казаха през ноември така, че си чакаме Simple Smile Аз дадох 245 лв. за шевна машина Pfaff а сега ще има SilverCrest за само 170 направо ме е яд че не изчаках вярно че моята има много добро оборудване ама дано да е по-добрата Simple Smile

# 651
  • Бургас
Ох, дааа, аз съм 18-годишна пикла, която не чете и не разбира етикети и си е запокитила безценното яке в пералнята на 8 часова програма с центрофуга на 1800 оборота и сега реве из форума...

Обясних, че съм го прала на програма за деликатно пране, центрофуга 700 оборота. Обясних и че имам друго такова яке, пак от Лидл, но с повече вата и че не е мръднало след 2 години мятане и неслугуване - програма час и 40 минути, с центрофуга 700, сушене - на закачалка. Та не етикирайте хората и не поставяйте всички якета с вата под един знаменател, моля! Може и просто моето да е такова (обикновено имам този "късмет" да уцелвам всичко, де е повредено, дефектно и пр.), но споделих тук, за което съжалявам Tired

Месечинке, благодаря ти, че поне ти не ме мислиш за извънземно с много претенции и липса на грам внимание към етикетите и дрехите Hug

Passion, и на мен още не сами звъняли за играчка, въпреки че съм се регистрирала в сайта за 3 броя Rolling Eyes

# 652
Магнолия, не се сещам за това мляко? Ако има снимка, не, сега ще потърся в нета.

В плик, в тъмносиньо е обикновено. Но е от това с малък срок на трайност. През студените месеци го купувам редовно и винаги го има. Изчезна лятото. Но снимка едва ли ще намеря.
И аз не съм получила обаждане за играчка.

# 653
  • Пловдив
Има ли хубави блатове за торта в Лидъл?

# 654
Има ли хубави блатове за торта в Лидъл?
Да, правила съм няколко пъти и ги харесвам.

# 655
  • have faith and be patient ..

Та четете етикетите, хора.  Hug

Абсолютно те подкрепям! На етикета всичко си пише. Peace но... суитчърът който взех преди седмица, след първото пране (съобразено с етикета - 30 градуса, при посочени до 40), се развлече. Стана по-дълъг и по-широк. Не е фатално, но ако знаех щях да взема S,  а не М.

освен градуса обърнете внимание и на центрофугата , високите обороти също скапват ..

# 656
  • Варна
А не би трябвало, ако дрехата е качествена. Честно, тези истории с развлечени, прецакани дрехи след първо пране ме връщат години назад. Имаше един период, когато каквато и памучна блуза/тениска да си купех тя се свиваше след първото пране и ръкавите от дълги ставаха 3/4. Направо бях спряла да купувам памучни дрехи. В последно време не ми се е случвало такова нещо, не ми мърдат дрехите при пране, а не мога да кажа, че купувам скъпи неща, напротив. Но за пореден път се убеждавам, че в Лидл вече се продават повече боклуци, отколкото качествени неща, за разлика от преди 2-3 години. Само като чета отзивите се отказах окончателно да купувам каквато и да е дреха оттам, даже няма да гледам каталозите...

# 657
Скрит текст:

Та четете етикетите, хора.  Hug

Абсолютно те подкрепям! На етикета всичко си пише. Peace но... суитчърът който взех преди седмица, след първото пране (съобразено с етикета - 30 градуса, при посочени до 40), се развлече. Стана по-дълъг и по-широк. Не е фатално, но ако знаех щях да взема S,  а не М.

освен градуса обърнете внимание и на центрофугата , високите обороти също скапват ..

Пералнята ми няма опция за промяна на оборотите. На различните програми, сама си ги сменя. Пуснах го на програма, която е около час и не центрофугира на високи обороти. Имам и други суитчъри, които също пера на тази програма, на 40 градуса, а не са се разтягали така. Взех М, защото исках да ми е по-свободен, а мислех, че може да се свие при пране, но се получи точно обратното. Ръкавите в момента ги подгъвам, иначе стигат до средата на дланта. Далеч не бяха така, когато го купих.  Явно просто не е особено качествена материята.  Пак казвам, за момента не ми е проблем, нося си го вкъщи, но това е ефект след едно пране, не знам как ще е след 10 например.

# 658
А хрумвало ли ви е, че няма как да си купиш нещо за 20 лв. и то да е с качеството на такова от 200 лв.?

# 659
  • Варна
Ами не, точно защото съм си купувала неща за 10 лева, които не са мръднали. Това, че е за 20 не значи, че е за еднократна употреба. А 45 лева за яке изобщо не са малко. Изобщо дрехите, които пускат напоследък са на нормални цени, не са някакви невероятно ниски, сравнени с останалите, че това да оправдава боклучавото качество. Мислех, че времето на боклучавите дрехи и обувки е останало в зората на демокрацията, но явно се завръща. В Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт