Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 477
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз вземам М и са ми ок...
В др.магазини как пазаруваш бельо? Laughing И тук така....

Ами как, тъй като не взимам от едно и също място, защото някой път като видиш нещо и решаваш, че го искаш (предполагам, че всички знаят за какво говоря  Laughing ) и поради тази причина имам три отделения в чекмеджето, малки (може да им измисля какво да ги правя), такива които ми стават и ако напълнея  Grinning.

# 46
Еее ти ме разби...
Дънки-36 и 38 номер, имам повече от 10 броя. Бикини...веднъж взех  s и ми стягаха, сега вземам м. Потници - s. Не че нямам и м....но са ми широки. И те така.... Laughing

# 47
  • Пловдив
Следващият път ще пробвам едни, пък ако станат Simple Smile.

Иначе, за да се посмеете всички си мислех да си взема едни, които ми стават и просто да ги наложа, за да видя кой номер е моя  Joy

# 48
Носи си едни твои и налагай...ако чак толкова се притесняваш, че няма да уцелиш размера.

О....ти си го написала вече Joy Аз така носех на детето и налагах, по детските магазини. То не е за смях...кво пък толкова Mr. Green

# 49
По-добре да си ги премери и да си носи сантиметър  Mr. Green

# 50
Хич не ми дреме на мен. И сутиен налагам върху дрехата, и яке съм пробвала в магазина...гледам си моята работа, пък който иска да ме зяпа и да ми се смее Whistling

# 51
чакам и аз обаждане за играчките Simple Smile

за бельото - взимала съм за малкия и съм доволна; за себе си не съм взимала; същата марка бельо продават и в немските центрове (ТСМ) и понякога са дори по-хубави (за детските слипове конкретно говоря - лидълските обикновено са много изрязани) Simple Smile

# 52
Дано има играчки скоро!  Peace

# 53
Лидълски слипове( детски) до преди 1-2 г. си бяха много добри  и хубави. Не са мръднали(само малко поизбледнели, но доста пране и слънце са видели). Сегашните са ужасни.  Cry
Аз също нося дрехи и налагам, когато ги няма манекените  Laughing Събличам, обличам децата и хич не ми дреме.
Имам едни бикини от Лидл - доволна съм, както и от сутиените, от предишната "партида" ( едни доста подплатени)
Като цяло съм доволна от детските дрехи( без слиповете сега) Не са мръднали, а втория ми син ги износва от по-голямото, та са видели доста пране и въргаляне.

# 54
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ооо,аз съм тесен специалист в купуването на дънки за ММ.Винаги нося едни негови и налагам.Така безпроблемно му пазаря от Уай Кики,то срамота за 11-13лв. дънки читави да има и да не купиш. LaughingОбзавела съм го за три години напред. Laughing

# 55
Смокините до кога са в промоция? Няколко пъти купувах, но пуста лакомия искам още  Mr. Green

# 56
Чак сега ви изчетох по диагонал. Simple Smile
Супер новина за играчките. Дано скоро и на нас се обадят, че децата само питат.

Лятото почти винаги ходя с поли и се случва често като харесам нещо в магазина /пола, къси панталонки, от късите гащеризони и т.н./, обувам нещото под полата, отивам на 'огледалото', вдигам полата и се оглеждам. Редовно ошашквам хората около мен. Grinning
Научих и мъжът ми да мери в магазина. Беше го срам. Но сега винаги, има ли отворена блуза наш размер, я обличаме и преценяваме на място. Simple Smile

# 57
  • FR
Вчера минах през лидала за промоциите ХХЛ. Оказа се, че във Франция цените са по-ниски от Българските  newsm78. Взех от замразените малини и ягоди по 2.33 евро, в бг са 5.49 лева. От панираните пилешки хапки, много се харесват вкъщи, пак с лев по-евтини. И целувки с шоколадова глазура- маршмалоу.
Имаме от детските светещи гумени ботуши, купувани миналата зима, но се оказа че пускат. На подметката няма видими повреди или дупки, не знам от къде влиза водата, но няма да взимам повече от лидълските.

# 58
Едни детски боксерки 122 с черепи направиха фурор в детската градина Laughing много мекички са. Обикновено купувам от др.магазини,з.лидълските 116 са му малки. Иначе потници от лидл съм го обзавела...

# 59
  • София
Светещите гумени ботушки какви размери има че не мога да видя никъде?

Общи условия

Активация на акаунт