Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 545
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Др седмица май само шунка... Rolling Eyes

# 61
  • Варна
Лидълски слипове( детски) до преди 1-2 г. си бяха много добри  и хубави. Не са мръднали(само малко поизбледнели, но доста пране и слънце са видели). Сегашните са ужасни.  Cry
И аз съм със същите впечатления. То май нищо не е със същото качество като преди 2-3 години, когато започнах да пазарувам дрешки за малкия. Освен може би потниците, но до другото лято има време да развалят и тях.

# 62
Харесах сутиен и обувки за мен др.седм.
Обувките са много удобни,препоръчвам ги с 2 ръце и 2 крака. Имам черните с връзки от мин год. Сега ако се вредя,ще взема кафяво-телесните...
Светещите ботушки наистина нямат номера...иначе съм вземала от тях 30 номер преди...

# 63
Някой знае ли къде ще отварят нов Лидл, строен по нов, еко модел?

# 64
  • София
Май са от size 7, което ще рече 22/24 или там някъде, ама щом пропускат май и аз ще ги пропусна

https://www.offerscheck.co.uk/lupilu-kids-wellington-boots/lidl/2014/kw-39/191671

# 65
Някой знае ли къде ще отварят нов Лидл, строен по нов, еко модел?
Отвориха го в понеделник - на бул. Ляпчев, до естакадата към Младост 2, София.

# 66
  • Варна
Тет,
дамските обувки ли? Изглеждат много добре, ако са като тези, които пуснаха лятото (изглеждат същия тип, но по-затворени) наистина са удобни, но дали ще са качествени? Нещо се разколебах за обувки като прочетох колко хора се оплакаха от нацепени подметки и разлепени обувки преди няколко страници... Иначе бих взела черните с връзки, точно такива ми трябват. Загледах бикините аз, черните с дантелки.
И да отбележа, този път страшно ми харесаха разцветките на момчешките якета - свежи, ярки, страхотни! Ако и зимни якета пуснат в подобни цветове ще взема със сигурност, така ми е писнало от бозави момчешки дрехи, че нямам думи. Хвърлих око и на панталоните, синият гащеризон ще се проучи задължително.

# 67
Разочарована съм, пак при нас няма да има нещо, което исках. Жилетки и блузки от бебешката памучна серия Sad

# 68
  • София
Разочарована съм, пак при нас няма да има нещо, което исках. Жилетки и блузки от бебешката памучна серия Sad

да бре, виж в Малта какви по-готини неща пуснаха  newsm78

# 69

да бре, виж в Малта какви по-готини неща пуснаха  newsm78

И в Англия, Испания...Мрън, мрън!  #2gunfire

# 70
  • Варна
Защо гледате чуждите сайтове, не мога да се начудя, ясно е, че не всичко се пуска тук. Само се ядосвате за глупости.

# 71
Месечинке, да докладвам за дамските спортни обувки от другата седмица:
Значи, аз имам точно черните с връзките. По-удобна обувка не съм носила. Усеща се някак меко вътре като стъпи крачето. Не ми стягат и на пръстите , не са ми правили пришки.
Държат ми топличко. Аз ги нося в студените дни - тогава кракът не успява да ми се изпоти и да се спари, а само се чувства топъл. 

Когато ги купих, мислех да ги връщам, но единствено заради цвета - не мога да се възприема с черна обувка, не ми ходи на стила ли, на какво ли....но не се харесвам с черна спортна обувка или маратонка. Но от друга страна ми бяха тооооолковааааааа удобни, че сърце не ми даде да ги върна. Имах дилема 3-4 дена но накрая ги оставих и грам не съжалявам.

Сега ще завардя проходите на магазина рано-рано, за да грабна едни бежови Laughing

И все пак пробвайте и на място, да ги усетите, не разчитайте само на мнението ми, защото е субективно все пак Hug

Долнищата за децата май са тънки, за дъжд само...
Якетата пише, че са с топла поларена подплата, но дано да не е само на гърба, както обикновено, а навсякъде, вкл и в ръкавите...

# 72
Месечинка Да си планирам колко да отделя от майчинските и от любопитство  Mr. Green в интерес на истината за втори път само се случва да няма нещо, което искам

Харесах си и нощница от Париж, ама на, няма размери за слончета  Mr. Green  261uu

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 10:15 от NikoStorm

# 73
  • София
Ако случайно някой има 3 излишни останали точки, ще бъда много благодарна  Hug

# 74
  • Варна
Тет,
благодаря за мнението, обувките изглеждат същите като тези през лятото, наистина много удобни на първо обуване, не съм ги носила обаче, защото още е топло. Аз пък точно черни искам и май ще помоля баща ми да иде в понеделник сутрин да ми вземе, защото Лидл е сравнително близо до тях, а на мен ми е много далеч и по-рано от 6 вечерта трудно ще стигна... За панталоните пише също, че са с поларена подплата, аз затова и се навих. Ще са идеални за обуване върху друг панталон в снега или в големия студ през зимата, докато стигнем до градината. Също и за по-топло време без нищо отдолу. Ох, якенцата как ме кефят, но ще се въздържа сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт