Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 548
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пък харесах непромокаемите панталони за дъжд, якета си имаме, а и моите глезьовци като вали ходя с чадър. Simple Smile
Не можах да дочакам техните гумени ботушки, вече купих и за мен и за децата.
И аз съм от доволните от бельото и за мен и за децата, с изключение на последните с Ледена епоха, целите се разбридаха от едно пране.  Tired
Може да хвърля едно оЧо на бежовите дамски обувки, а и на чадъра.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 10:25 от Дидка-бандитка

# 76
Ние имаме "шумкащи гащи" Laughing-разбирайте скиорски панталон, който зимата обуваме върху панталона докато стигнем ДГ. От Лидл е. А, и се "хвърляме в снега" с него Laughing

Тези ще ги видим какви са-тънки ли са, дебели ли са, непромокаеми ли са или що...

За дамските обувки-не помня лятото какви са пускали, що съм ги пропуснала тъй Rolling Eyes Crossing Arms

# 77
  • Варна
Ето в тази брошура са, на стр. 12 долу, моите са като на моделката, подметката е точно като на тези сегашните, поне по спомен:
http://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b0 … 1%81%d0%b5%d0%b4/

# 78
Да, подметката изглежда същата. Е, ти знаеш тогава, че са удобни Laughing Нали?

Точно онази седмица се плациках на морето, иначе нямаше да ги пропусна аз Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 11:00 от teta75

# 79
  • София
Обувките - да, много са удобни, но бързо се разлепиха отпред, сандали (не от тази година) - също се разлепиха отпред, с други обувки не ми се е случвало толкова бързо да се разлепят, май повече няма да купувам оттам обувки.

# 80
Тези специално ги сурцам доста от миналата година-едно конче нямат разлепено или разшито Peace
Едни златни сандали-също две години, сериозна експлоатация, държат...

Едни на платформи само ми се разлепиха след година и нещо носене...

О, имам и дамски апрески пак от там...

Единствено едни работни обувки на ММ бях взела, той ги разлепи, но те се катериха по едни кални баири тогава, нечовешка експлоатация....та ги върнахме, че не беше минал месец още...

ще препоръчм и на ММ да си вземе от спортните другата седмица Peace

# 81
  • Бургас
Ох, колко неща си нахаресах Tired От обувките имам купени едни тъмносинички от лятото, но не съм ги носила още. Бих си взела и от тези, АМА ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОЗИ ПЪТ СА САМО ДО 40 НОМЕР??? Извинете, ама много ме е яд така! Дано се объркат и да пуснат и някой 41-ви, ама кой знае Cry
Светещите ботушки в немско са анонсирани с номера 24/25 до 28/29. Якенцата ги бях гледала първо там и цената е доста по-добра в Германия - 9Е Crossing Arms
И благодаря за добрите думи Hug

# 82
  • София
Ох, колко неща си нахаресах Tired От обувките имам купени едни тъмносинички от лятото, но не съм ги носила още. Бих си взела и от тези, АМА ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ТОЗИ ПЪТ СА САМО ДО 40 НОМЕР??? Извинете, ама много ме е яд така! Дано се объркат и да пуснат и някой 41-ви, ама кой знае Cry
Светещите ботушки в немско са анонсирани с номера 24/25 до 28/29. Якенцата ги бях гледала първо там и цената е доста по-добра в Германия - 9Е Crossing Arms
И благодаря за добрите думи Hug

Брада, не е много по темата, но в този сайт има уникални обувки 41-42 номер Simple Smile)))
https://www.morefashion.bg/obuvki.html

От каталога си харесах бельото, имам страхотни попадения с лидълското бельо.

# 83
  • Варна
Влизам да дам един огромен + за спортните обувки. Купих си миналата година от бежовите и забравих за всички останали обувки. Не съм ги сваляла, честно ви казвам, докато не стана прекалено топло през пролетта. Държат топло и в същото време не запарват. Никога не съм усетила грам спарване, за неприятни миризми пък - абсурд. Зимата бе мека, даже и тогава ги носех. Много симпатични, изключително комфортни и здрави.

# 84
и аз давам + за спортните обувки

# 85
  • Варна
за тези от понеделник говорите всички, нали? ОК, реших, пращам баща ми да дебне сутринта Mr. Green

# 86
Влизам да дам един огромен + за спортните обувки. Купих си миналата година от бежовите и забравих за всички останали обувки. Не съм ги сваляла, честно ви казвам, докато не стана прекалено топло през пролетта. Държат топло и в същото време не запарват. Никога не съм усетила грам спарване, за неприятни миризми пък - абсурд. Зимата бе мека, даже и тогава ги носех. Много симпатични, изключително комфортни и здрави.

Ау, и аз така. Викам да не ми е силно субективно мнението, да подведа неволно някого, но щом има и други доволни и предоволни.... Laughing

Ся, да се разберем....да не се юрнете всички за обущя другата седмица? Едни бежови гледайте да оставите за мен Naughty, че иначе.. Whistling

# 87
Радвам се, че са започнали да се обаждат за играчките!
Др. седмица дано се преборя за дамско бельо  - много добре изглежда в брошурата

# 88
  • София
Мъжките обувки изглеждат доста по-хубаво от дамските. Дано на живо дамските имат по-красив вид, че така са ми направо бабешки.
А за липсата изобщо на 41 номер нямам коментар. #2gunfire

# 89
Вчера минах през лидала за промоциите ХХЛ. Оказа се, че във Франция цените са по-ниски от Българските  newsm78. Взех от замразените малини и ягоди по 2.33 евро, в бг са 5.49 лева. От панираните пилешки хапки, много се харесват вкъщи, пак с лев по-евтини. И целувки с шоколадова глазура- маршмалоу.
Имаме от детските светещи гумени ботуши, купувани миналата зима, но се оказа че пускат. На подметката няма видими повреди или дупки, не знам от къде влиза водата, но няма да взимам повече от лидълските.

И смесителят за кухня беше по-евтин в гръцкия Лидл от колкото беше тук (65лв).

Момичета и на мен се обадиха за играчките. Оказа се, че не съм си сметнала точките както трябва и не ми достигат за едната играчка. Ако на някой са му излишни, моля да ми пише. Поемам разноските по пращането или ще дойда, където ви е удобно - в София съм.

Общи условия

Активация на акаунт