Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 790
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • София
здравейте,

онзи ден купих готови американски палачинки. Някой може ли да ми каже как се приготвят? Затоплям ги и ги мажа с масло, за да омекнат или директно ги мажа с мед, сладко, шоколад и т.н.?
Aз ги пуснах в тостера, като препечена филийка, и после мажа Simple Smile студени не стават, топли се ядат, но аз специално не съм очарована. Готовите гофрети са по-хубави.

Ясно. Мерси! Peace
Ще пробвам, пък каквото стане.
Аз обикновено сама си ги правя, не е трудно, но няма да имам време и помислих, че няма да са лоши. Дано!

# 376
Аз днес правих дюнери с питките тортия , одобриха се

# 377
  • София
Аз днес правих дюнери с питките тортия , одобриха се
И вкъщи ги харесахме много.

# 378
  • София
Така се бях наточила на сутиените и нощниците и като отидох, не ми харесаха. Затова пък много ми харесаха белите бикини и прашки и отстрелях по една кутия. Сега размислям за още  Grinning
И непланувано, спортни обувки за ММ. Той по принцип носи 42, но 43 му станаха и взехме едни кафяви. Всеки път така става, отиваме за едно, а купуваме съвсем друго Mr. Green
Киселото мляко Пилос много се тачи у нас Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 10:31 от Мина фон В.

# 379
  • Sofia
Аз съм го отсвирила пилос като качествено мляко...не е редно 3мес.след срока да става за ядене Naughty

# 380
И аз Пилос не го харесвам по същата причина. Имам чувството, че и година да го оставя, няма да се развали. Naughty

# 381
Момичета,може ли линк за брошурата за др. седмица Praynig
Компа ми се скапа и се мъча да я разгледам от таблета,но там дето я гледам попринцип не ми я показва.От компа отварях брошура.бг и на лидл ми излизаха три-настояща,училищна и най-долу за следващата седмица.Сега ми излизат само две.
Видях якета че ще има,пускали ли са друг път?Много ли са тънки?
Надявам се в брошурата да видя номера,особено на детските.

# 382
  • оттам, откъдето започва България
Киселото мляко Пилос много се тачи у нас Simple Smile
+1 за кисело мляко Пилос 3,6%.  Peace

# 383
Момичета,може ли линк за брошурата за др. седмица Praynig
Компа ми се скапа и се мъча да я разгледам от таблета,но там дето я гледам попринцип не ми я показва.От компа отварях брошура.бг и на лидл ми излизаха три-настояща,училищна и най-долу за следващата седмица.Сега ми излизат само две.
Видях якета че ще има,пускали ли са друг път?Много ли са тънки?
Надявам се в брошурата да видя номера,особено на детските.
Заповядай, надявам се да я отвориш!
http://broshura.bg/lidl/lidl-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%8 … D0%B4%D0%BE-02-10

# 384
Много благодаря,точно това търсех а не ми излизаше  bouquet
Якенцата май ще станат на детето,ще се ходи да лидл.

# 385
Уха, Октоберфест седмица  Mr. Green Там сме.

Хвърлих око и на дамските якета. Някой с впечатления от тях? Появявали ли са се и преди?

# 386
  • In the shadows of my mind
Ох, в понеделник сигурно ще трябва с танк да се влиза в Лидл с тези предложения... обикновно, когато има подобни дрехи от сутринта става лудница и до обяд вече няма нищо  #Crazy Thinking ooooh!

# 387
  • Пловдив
Доживях обаждане по телефона за играчка.И на мен ми казаха от 5 до 9 другия месец.Значи да си знаете,който иска играчка да отива в този промеждутък. Laughing
И как да отива в този промеждутък, като казаха, че всяка играчка идва с име и телефонен номер?  Ако отида и искам играчка, няма да ми дадат на друг клиент играчката! Щом не са се обадили, значи моята я няма все още.
Якетата са супер, но предполагам ограничени количества (както винаги )и ще има доста разочаровани клиенти.

# 388
Същите ги има в уайкики, за съжаление 65 лева с вата и 90 с пух, та тези си струват заради цената,и предполагам ще има много хора...

# 389
Здравейте! подобни якета имаше и миналата година, но така и не успях да ги видя.
В Уайкики мерих началото на седмицата такова яке и бяха с къси ръкави - висока съм 164 см. И пак загледах момичешките якета Simple Smile. От мъжките има хубави цветове също - бордо ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт