Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 697
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Някоя взела ли си е от по-дългите якета, които са в 3 цвята? Материята и общо вида им като на по-късите ли е?

Да, същите са като дебелина и материя. На мен ми идват много широки, най-малкия номер 38 и пак ми ширенее около кръста. Бежовото дълго е по-различна кройка от останалите две Peace

# 466
Някоя взела ли си е от по-дългите якета, които са в 3 цвята? Материята и общо вида им като на по-късите ли е?

Да, същите са като дебелина и материя. На мен ми идват много широки, най-малкия номер 38 и пак ми ширенее около кръста. Бежовото дълго е по-различна кройка от останалите две Peace
Благодаря ти за информацията. Ще ги погледна следобяд.

Още се чудя обаче, понеже прочетох, че ватата им е възможно да се размества. Аз имам кошмарен опит от преди 10-тина години с едно такова яке, което вътре беше разделено на отделни квадрати, които привидно имаше шев около всяко, но реално не бяха зашити. При първото пране - 4-5 квадрата се събраха един върху друг като на бучка, а на тяхно място - празно. Ужасно беше, никакво нагласяне не можа да стане, те направо се бяха залепили едно за друго ... помислете и вие преди да ги вземете, да не ви дойде това до главите ... макар че се надявам с тези да не става така.

# 467
Някой ако има излишни от ластичните дънки 40 номер, тъмносините, бих ги откупила  Crazy
Пратих баща ми, че бях извън бг, а той ми купил от петнистите, които всъщност не са никак лоши, но ми се ще и от тъмносините.

# 468
  • В една слънчева къща...
Подобно яке си взех намалено от гръцката Тера Нова за 8 евро. Много лекичко и тъничко, но учудващо топло /за пролет-есен разбира се/.

Йогуртът, споменат малко по-напред, съдържа сухо мляко /в случай, че някой не се е зачел в съдържанието/

# 469
Страхотни са якетата на Даная, наистина, но и ние нямаме в града си. Дали имат сайт?

Яке купих на дъщеря ми миналата година, не му е мръднала ватата, никакви грижи не полагам, пера, центрофугирам и суша. Но ми простее, става за игра, но ...не са ми останали очите по него.

# 470
  • София
Има ли сапун [за тяло] без много химия в него, че нямам друг магазин с избор тук?
Пп. Гледам Нивеа рекламират.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 13:21 от Starrydream

# 471
Има ли сапун [за тяло] без много химия в него, че нямам друг магазин с избор туй?
Ако имаш кожни проблеми, ти препоръчвам да си вземеш от аптека. Аз ползвам на адерма, но са скъпи.

# 472
  • have faith and be patient ..
Има ли сапун [за тяло] без много химия в него, че нямам друг магазин с избор тук?
Пп. Гледам Нивеа рекламират.

по принцип този дав го дават 1, 2 по скалата 1-10 за химии  http://www.ewg.org/skindeep/product/97146/Dove_Sensitive_Skin_Bath_Bars_%282013_formulation%29/  
http://www.dove.com/us/en/washing-and-bathing/beauty-bar/sensiti … n-beauty-bar.html   на мен само от тази марка не ми изсъхва кожата , а този като е и с малко химия го дебна , не знам дали е в постоянния асортимент

п.п. а нивеата за мен са пълен боклук  Peace

# 473
Бяха пускали в гръцка седмица един зелен сапун със зехтин, у дома много се харесва и не е скъп
И дав по лев съм взимала, също не е лош...

# 474
  • където и да е,само да не съм сама
Някой ако има излишни от ластичните дънки 40 номер, тъмносините, бих ги откупила  Crazy
Сутринта имаше такива в Лидл "Черни връх".
Аз харесах петнистите, но дори 38 н-р ми се видяха големи.
Ако някой види 36 да свирка.

# 475
  • София
Майка ми пък горкичката отишла за пантофи сутринта (лидъл на ул.Раковски) и се уплашила.Било е здравото ровкане на якетата и грабене.И понеже не видяла пантофи като питала касиерката и тя й казала,че са под якетата и са затрупани точно заради ровенето.

# 476
  • Козлодуй
Днес и аз ходих до Лидл за бирени чаши тези които бях харесала като форма се оказаха твърде големи затова взех и тях и още три други много ги харесвам защото са по-леки пък здрави Simple Smile И при нас ровенето за якета беше затрупало пантофите и не можах да намеря за ММ Simple Smile И при нас няма други магазини които да предлагат такива якета камо ли на по-ниска цена Simple Smile Ние взехме миналата година якета така че не се блъсках за тях Simple Smile Тази седмица не получихме листовки за Лидл и разчитах само на този форум да видя какво ще има Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 14:36 от pvacheva

# 477
  • до едно тепе
Само на мен ли ми се надупчват трикотажните им дрехи. На баткото на  2-3 пижами се появиха дупки още след 2-3 пранета. Миналата година му взех много готин суитчър цвят лайм и той след 2 пранета целия стана на ситни дупчици. Все едно е напръскан с нещо плата и просто се пробива. Бях доволна от бебешките бодита и взех на малката от пред последната промоция. Ми буквално съм ги прала 2 пъти и едното има дупка Thinking

# 478
Според мен качеството на дрехите в Лидл много е паднало. Аз все по-рядко купувам от там. Основно нещо детско, което ще се носи или в къщи, или сега в яслата. А якетата изобщо не ми харесват на мен.. Нито цената им. Опасни са Лидл. Успяват за всяко нещо, което пуснат, да предизвикат "истерия" и "бой" пред щандовете  Mr. Green

# 479
Майка ми пък горкичката отишла за пантофи сутринта (лидъл на ул.Раковски) и се уплашила.Било е здравото ровкане на якетата и грабене.И понеже не видяла пантофи като питала касиерката и тя й казала,че са под якетата и са затрупани точно заради ровенето.
33uu в сряда при нас беше така с бельото. Трагедия, не разбирам защо хората сме като говеда, да кажеш, че безплатно го дават. Та и безплатно да е, защо пак да се буташ, да хвърляш, да ровиш Thinking по едно време от сутиените бяха останали само кутии, кой каквото си харесал, си го взел и зарязал кутията. Ужас просто, днес няма и да минавам.

Общи условия

Активация на акаунт