Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 692
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • в ябълковата градина
Има ли червена леща в Лидл?

# 481
Ами при нас чак пък истерия нямаше. Сутринта се забавих даже ,че минах по спешност през зъболекаря и акостирах в Лидл чак към 9.30ч. Имаше от всичко по много, да, имаше хора, ама чак пък не сме се блъскали и карали.

Аз си взех три модела 38 номер от късите и се отделих до огледалата да меря. После дойде и една мацка и заедно си мерихме и коментирахме пред огледалото на спокойствие. Аз също не си взех опаковката - едно, че не я намерих, друго, че съм пеша и не ми се носят излишни картони из автобуса Stop

Момичето на касата беше много мило-сложи ми якето в торбичката към него, докато аз вадех парите Peace

# 482
Само на мен ли ми се надупчват трикотажните им дрехи. На баткото на  2-3 пижами се появиха дупки още след 2-3 пранета. Миналата година му взех много готин суитчър цвят лайм и той след 2 пранета целия стана на ситни дупчици. Все едно е напръскан с нещо плата и просто се пробива. Бях доволна от бебешките бодита и взех на малката от пред последната промоция. Ми буквално съм ги прала 2 пъти и едното има дупка Thinking

Не само на теб, и аз имам същия проблем с техните дрехи. Всички станаха на дупки само след 2-3 пранета.

# 483
  • Перник
Такаа, бях се нагласила за якета за мен и за малкия, но като ви прочетох се отказах. Май ще минем през китайския магазин. Миналата седмица успях да се сдобия само със стрингове. Сутиените пак бяха твърде големи  Embarassed дънки изобщо не видях. Мъжът ми видял, но ми каза чак вкъщи - не знаел, че искам  Twisted Evil

# 484
Само на мен ли ми се надупчват трикотажните им дрехи. На баткото на  2-3 пижами се появиха дупки още след 2-3 пранета. Миналата година му взех много готин суитчър цвят лайм и той след 2 пранета целия стана на ситни дупчици. Все едно е напръскан с нещо плата и просто се пробива. Бях доволна от бебешките бодита и взех на малката от пред последната промоция. Ми буквално съм ги прала 2 пъти и едното има дупка Thinking

Ползваш ли сушилня?

# 485
  • до едно тепе
Суша в сушилня да, но сега не съм го пускала това последното боди в нея. В топлото не я пускам. А реално малката го е носила веднъж за 2 часа. Пера с бебешки препарати.

# 486
А някой с мнение за спалния комплект с две лица от текущата брошура? И само за единично легло ли е?

# 487
  • Козлодуй
А някой с мнение за спалния комплект с две лица от текущата брошура? И само за единично легло ли е?
И аз ги загледах - много са хубави, но ширината е само 150 см. и не покрива моята спалня. По скоро са за персон и половина (спалня Приста).

# 488
И при нас (в Русе) имаше яко ровене за якета, обаче аз не взех.

Изобщо не ми се вижда оправдана тази цена, предвид какво е якото. То е съвсем тънко - има тънка шушлякова подплата отвътре, а между нея и външната страна, има някакъв съвсем фин пълнеж. Даже като го вдигнах да го разглеждам, погледнато отвътре, прозираше пълнежа, което значи че вътрешната подплата е ужасно тънка. Най-късно до октомври-ноември може да върши работа и то при условие, че е топло времето. След това като стане под 0 градуса - абсурд!

Ако беше 20-30 лева бих си взела, ама за 50 лева мога да си намеря доста по-плътно яке.

# 489
И аз ги загледах - много са хубави, но ширината е само 150 см. и не покрива моята спалня. По скоро са за персон и половина (спалня Приста).

Спалният комплект е завивката +възглавницата, единичен е.

# 490
Суша в сушилня да, но сега не съм го пускала това последното боди в нея. В топлото не я пускам. А реално малката го е носила веднъж за 2 часа. Пера с бебешки препарати.

Сестра ми ми сподели, че и при нея има дупки, а аз ползвам същите бодита и при мен няма. Тя ползва сушилня, аз не. Затова реших, ме може това да е.

# 491
  • София
Случайно да има някой, който да е заявил получаване на играчка в Лидл Люлин? Интересува ме дали му са се обадили вече. Около мен на всички са се обадили вече за получаване, но за други филиали, а на мен още никой не ми е звънял и се чудя дали регистрацията ми липсва в списъците им или имат различни дати по филиали.

От Лидл дрешките не са ми ставали на дупки, освен когато бях пуснала в пералнята и дрешка с незакопчан метален цип  Mr. Green За сметка на това разни по-тънки дрешки от H&M са ми на дупки, но и малката се старае доста в това отношение и в нашия случай не мисля, че дупките са от прането.

# 492
И на мен не са ми се обадили- друг филиал

# 493
  • До морето
Здравейте, искам да питам пускали ли са някога в Лидъл стиймър за вертикално гладене? Както и дали скоро е имало от онези сушилници, които се закачат за радиаторите? Благодаря!

# 494
И аз чакам обаждане от Люлин,попълних на място формуляра,точно последния ден на играта.На приятелката ми,участвала онлайн,й се обадиха още мин.седмица.да си ги вземе играчките в началото на октомври от магазин Лидл Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт