Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 722
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Аз писах по-назад, че са умалени. На сина ми взех 134 и му е ок.
 По принцип носи 116 от Лидълските дрехи. Миналата година якето му беше 128 номер Peace

На Пепертс якетата бяха до 164 размер - момичешките.

# 541
Гледам че са махнали повечето якета от сайта, явно са се изчерпали

# 542
  • София
Гледам че са махнали повечето якета от сайта, явно са се изчерпали

Мисля, че е някакъв бъг на сайта. Сутринта на Тодор Каблешков имаше много якета от момичешките. Имаше и дамски, мъжки и за по-малките деца.

# 543
Да се оплача от питките- ужасно твърда долна кора, каквито и да взимам. Пробвах няколко различни вида, пробвах в микровълнова да топля- не, няма оправия. Яд ме е, защото цял хляб не мога да изям, та сега заради едните питки ще пазарувам и от друго място.
Купувала съм преди, тогава реших, че е кофти партида. Сега, няколко месеца по-късно, пак се реших- ами не, все същия камък са си.  Tired

# 544
Не се харесах с яке.Мерих дълго черно-стоеше ми добре, но в раменете малко тесничко.Следващия номер-в раменете добре, но надолу-широко и дълго.Детските много ми харесаха-особено момчешкото тъмно-синьо и момичешкото лилаво.
Взех от зеленчуковия микс по китайски и няма да повторя-за 2 лв. 80% от микса са моркови, лук и няколко жулиена чушки.То си пишеше, ама кой да чете.Имаше и малко бамбук, заради него ли е толкова скъпо? Ако продават някъде , ще си го правя сама.

# 545
Не се харесах с яке.Мерих дълго черно-стоеше ми добре, но в раменете малко тесничко.Следващия номер-в раменете добре, но надолу-широко и дълго.Детските много ми харесаха-особено момчешкото тъмно-синьо и момичешкото лилаво.
Взех от зеленчуковия микс по китайски и няма да повторя-за 2 лв. 80% от микса са моркови, лук и няколко жулиена чушки.То си пишеше, ама кой да чете.Имаше и малко бамбук, заради него ли е толкова скъпо? Ако продават някъде , ще си го правя сама.

Точно това си мислех, когато гледах сина си сутринта, облечен с новото си синьо яке -  синьото с червено около ципа обаче. Не знам дали за него говориш ш ти...
Изглежда по-добре и по-луксозно от дамските.  Някак шушляка е по-друг ли, по-плътен...абе по-добре е изработено...

# 546
  • София
Ех, тези якета...някой ако има излишно розово-лилаво от дамските р-р38, моля аз съм силно желаеща Simple Smile)

# 547
Много ми харесва кремът за ръце на CIEN тубичката със златна лента Madame Glamour - бързо попива и мирише приятно на мадмоазелката на Шанел  Mr. Green Идеален е за дневно ползване.
Харесва ми и SOS  кремчето, но за вечер.

# 548
  • София
Да се оплача от питките- ужасно твърда долна кора, каквито и да взимам. Пробвах няколко различни вида, пробвах в микровълнова да топля- не, няма оправия. Яд ме е, защото цял хляб не мога да изям, та сега заради едните питки ще пазарувам и от друго място.
Купувала съм преди, тогава реших, че е кофти партида. Сега, няколко месеца по-късно, пак се реших- ами не, все същия камък са си.  Tired
Aко имаш предвид малките хлебчета от "топлата" витрина и при нас са с много твърди кори. Затова написах кавичките. Sad Никога не са топли. Оставят ги голи добре да изсъхнат и после ги пускат за продажба. Обикновено купувам от Била, защото техните са мекички, но понякога се налага да купя и от Лидл. Слагам ги в хартиен плик и още в магазина този плик го слагам и в найлоново пликче от зеленчуците. Обикновено след 2-3 часа са омекнали.

# 549
След един ден престой вкъщи и стават като камъни....можеш да счупиш главата на някого, ако го замериш с тях Mr. Green

# 550
И аз съм на същото мнение за питките. Камък са на следващия ден. Иначе са пуснали някакви нови, вече няколко пъти купуваме от тях. С плетеница и сусам отгоре. Те са мекички, даже и на следващия ден. И са много вкусни. Особено с масълце и нарязаните австрийски шунки  Mr. Green

# 551
  • Асеновград
Новите питки на плетеница са меки и до тях има със царевично брашно които също са меки и вкусни. Преди час ми се обадиха за играчки ,явно заявката не се е изгубила. Simple Smile Някой купил си от външните батерии от преди 3 седмици с отзив.Помня ,че бяха слаби. Имаше две намалени сутринта и доста им се почудих.

# 552
Здравейте! Все още имам една свободна точка, ако на някой не му достига.

# 553
Здравейте! Все още имам една свободна точка, ако на някой не му достига.

Здравейте, момичета,
Искам много да благодаря на тези, които ми помогнаха с точки. Едно голямо благодаря!!! Трябва ми още една точка - дали някой има излишна ?

# 554
Ние си писахме. Оказа се, че си намерих четири точки в портфейла и даже вече са ми в повече, така че и аз имам за даване, ако на някой не му стигат. Такава загубена патица съм Sad а се чудех какви съм ги сътворила, че не ми стигат.

Общи условия

Активация на акаунт