Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Аз още не съм получила обаждане за играчка.
Явно звънят само в София засега.

Плетените хлебчета са много вкусни. В къщи предпочитаме това с царевичното брашно.

# 556
  • Плевен/Пловдив
Аз още не съм получила обаждане за играчка.
Явно звънят само в София засега.

Плетените хлебчета са много вкусни. В къщи предпочитаме това с царевичното брашно.

Ние също не сме получи ли нито обаждане, нито връзка с ел. поща !!! Чакаме !!!

# 557
  • Перник
И на мен още не са ми се обадили за играчки  Confused

# 558
Аз получих обаждане миналата седмица на 20.09. Бяха се пробвали преди това на 16.09.
Казаха да отида между 5-9 октомври.

В каталога гледах якетата, които са пуснали вчера, но по-скоро късите. Някой има ли отзиви за тях?!  newsm78 Все не мога да отида до Лидл, но на снимка изглиждат много добре (особено черното, но не лъскавото)

# 559
и аз още чакам да ми се обадят за играчките  Peace

# 560
И ние си взехме от якетата -за синът  ми(на 4) и приятеля ми-червени почити еднакви -ми много са хубави,не са дбели,ма за есента са перфектни,а мъжкото изглежда много тузарско  Crazy на дъщеря  ми взех  от лилавите.Може и да има якета на добра цена по магазините,но на мен ми е изключително удобно да пазарувам от лидъл ,фен съм на стоките,особенно спортните и не ми се занимава с излишни  разтакавки  и експеременти по др магазини  Peace

# 561
Абсолютно.
Има по магазините подобни, но с едни 20-30 лв. горница....днес се разходих из центъра и случайно сравних цените Wink

# 562
Много пък си харесах якето! Черно,късо,матирано😁.Кройката е пипната и дава хубава линия.Е,едва ли става за голям студ,ама ще купим друго за тогава😊😊

# 563
  • София
Аз получих обаждане миналата седмица на 20.09. ........ Казаха да отида между 5-9 октомври.
.......
И на мен така.
Интересуват ме мъжките блузи от четвъртък. Дали са достатъчно плътни за да се носят върху фланелка или са по - тънки, като "долни дрехи"? Моля, ако някой има впечатления, нека сподели.

# 564
  • София
Има ли сапун [за тяло] без много химия в него, че нямам друг магазин с избор тук?
Пп. Гледам Нивеа рекламират.

по принцип този дав го дават 1, 2 по скалата 1-10 за химии  http://www.ewg.org/skindeep/product/97146/Dove_Sensitive_Skin_Bath_Bars_%282013_formulation%29/  
http://www.dove.com/us/en/washing-and-bathing/beauty-bar/sensiti … n-beauty-bar.html   на мен само от тази марка не ми изсъхва кожата , а този като е и с малко химия го дебна , не знам дали е в постоянния асортимент

п.п. а нивеата за мен са пълен боклук  Peace
Имаха някакви Dove...с 4реда състаеки (+алуминий) и си взех Нивеата, като се докопам до био магазин ще си взема нещо читаво.

Някой пробвал ли е чийзкейка от тази седмица? Кекс с ш.глазура пробвах преди 3седмици и много ми хареса.

# 565
Здравейте,
имате ли впечателения от комплекта за маникюр и педикюр от тази седмица?

# 566
  • Асеновград
Здравейте,
Върши чудесна работа.Нямам забележки.

# 567
  • София
Здравейте,
Да, супер е!  Peace

# 568
Момичета,детските якета дебели ли са ,нямам време да отида да проверя.
И аз чакам за обаждане за играчка  Crossing Arms

# 569
Обаждане за играчка чакам и аз.
Вчера купихме от сладката горчица. Оказа се, че буквално е супер сладка, а аз си мислех, че означава, че не е люта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт