Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 660
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • София
3. За тези от другата седмица-полара навсякъде отвътре ли е или само на гърба, както обикновено newsm78

Полар отвътре на ръкавите е супер неудобна работа, поне според мен, трудно е за обличане, задържа боклуци, косми и по-скоро не бих взела, ако са така, но обикновено полара е само като елече и то предимно в горната част на тялото.
Досега всяка година съм взимала зимно яке от лидл, точно от този тип, като ги пуснат, единствено не им харесвам качулките - нямат пристягане и никак не седят на главата. Сега като гледам червеното има някакви копченца на качулката, та може и малко повече да седи на главата, но ще отида да ги видя и ще преценя на място дали да взема и тази година.

# 616
Преди няколко дни взех карначета и кебапчета от охладените, много ги харесвам. Карначетата се изядоха, снощи си приготвих от кебапчетата. Първо, с отварянето ме лъхна миризма, от която ми стана лошо, но все пак реших да им дам шанс. Опекох ги във фурната, хапнах, след което отново ми стана лошо и вече се позамислих дали всичко им е наред. Когато отидох да прибера останалите в хладилника такава миризма се носеше на гранясало, че...  Sick Директно заминаха в коша.
Бяха си в срок, което ме навежда на мисълта, че може да са престояли извън витрините известно време.

И един въпрос. Купих преди малко от охладената пица, която е с няколко вида сирена. Но беше най-отстрани на витрината и имаше етикет за 30% намаление. Винаги съм мислела, че там седят продуктите с изтичащ срок на годност, затова и им намалят цената. Тази е до 04.10... та, правилно ли разсъждавам?  newsm78

# 617
Якетата за ски дали стават за студ в града?
Тези които ще пускат другата седмица са уникално грозни, просто не мога да се прежаля и се чудя дали да не чакам скиорските  newsm78

# 618
Някой беше питал за затопляща подложка , другата седмица я пускат в гръцкия каталог 19.99 евро.Вероятно следващата или по следващата седмица ще я има и при нас.
Детските обувки от другата седмица дали са пускани досега ?На снимка ми допадат, но не видях описание на материалите  Thinking вероятно ще са изкуствени.

Аз питах за подложките, благодаря Panayotu  bouquet

# 619
На мен лично със скиорско яке в града ми е студено.  Те са по принцип за движещ се човек, демек- каращ ски, правеш снежен човек например пред блока с детето и т.н. активни дейности.

Аз имам дебели зимни якета, но не от Лидл за мен и за детето. Тези в Лидл не покриват критериите и изискванията ми за топла зимна дреха... Peace

С този полар само на плешката отзад Stop мерси. Кръста незащитен, абе гъзовейка, както казва майка ми hahaha

# 620
Момичета, от мъжките якета пуснати от понеделник да има някъде по София останали повече бройки ?

# 621
  • Варна, Пловдив
Здравейте, другата седмица видях, че има шевна машина на Силвъркрест, мнения дали е добра, или да изчакам другата на Pfaff, спомням си, че са пускали такава. Ако пък и двете са сравнително еднакви и нямат особена разлика - тази като цена ме устройва повече и да не чакам другата.

# 622
  • Пловдив
С две ръце и два крака за шевната машина Peace Тази, не на Pfaff
Майка ми я ползва от откриването на магазина  в БГ. Аз - абсолютен профан в областта, си я ползвам...де да знам - 2-3-4 години newsm78 (трябва да изнамеря касовата бележка).
Не я ползвам ежедневно - може би 1-2 пъти месечно, но не е правила проблеми досега. Шила съм и много тънко, и много дебело Peace
За трико не става Naughty...или не улучвам подходящите игли Whistling

# 623
Какво мислите за дамските домашните комплекти от другия четвъртък?

# 624
  • Варна, Пловдив
С две ръце и два крака за шевната машина Peace Тази, не на Pfaff
Майка ми я ползва от откриването на магазина  в БГ. Аз - абсолютен профан в областта, си я ползвам...де да знам - 2-3-4 години newsm78 (трябва да изнамеря касовата бележка).
Не я ползвам ежедневно - може би 1-2 пъти месечно, но не е правила проблеми досега. Шила съм и много тънко, и много дебело Peace
За трико не става Naughty...или не улучвам подходящите игли Whistling

Благодаря за включването, Sweet_maniche bouquet. Аз тепърва ще се уча да шия за вкъщи, много ми е мерак да си взема една и няма да е много товарена да работи веднага. Нещо чаршафче, калъфка такива неща за начало.

# 625
Аз съм взимала на Есмара и съм много доволна. Не са точно същите, защото моите са без ластик на крачолите, а и бяха по трийсетина лева. Но не са мръднали вече две години. Имам 5 комплекта Mr. Green

# 626
Комплектите от четвъртък са поларени, затова са на тази цена. А тези по 30лв от предни години бяха плюш.

# 627
  • Козлодуй
Здравейте, другата седмица видях, че има шевна машина на Силвъркрест, мнения дали е добра, или да изчакам другата на Pfaff, спомням си, че са пускали такава. Ако пък и двете са сравнително еднакви и нямат особена разлика - тази като цена ме устройва повече и да не чакам другата.
https://www.youtube.com/watch?v=U1x3zoah2pY - Тук има за машина Силвъркрест и аз си купих от Лидл само че Pfaff и съм напълно начинаеща доволна съм http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=861085;;4  - ето тук коментират за машините на Лидл

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз даже си бях купила и тенис топки специално за пране на якета ама познайте, якето на мъжа пак стана на топки ваната и го хвърлих. А само веднъж го беше обличал. Много съм предубедена към такива якета.

# 629
Аз съм взимала на Есмара и съм много доволна. Не са точно същите, защото моите са без ластик на крачолите, а и бяха по трийсетина лева. Но не са мръднали вече две години. Имам 5 комплекта Mr. Green

О, щом има добри отзиви там съм в четвъртък, дано остане и за мен нещо. А тези, които сте взели преди, изсветлели ли са? Харесах тъмносиньото, надявам се да не изсветлее след няколко пранета.

Общи условия

Активация на акаунт