Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 671
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • Асеновград
Определено с годините качеството на дрехите е все по лошо а цените по високи.Независимо,че ми е предпочитан магазин от много години , започвам да купувам все по малко неща от Лидл. Детските дрехи съвсем не са на ниска цена, чудно ми е с какво сравнявате.Миналия месец купих 3 детски пижами за 30 лв. преди час 4бр. за 21 лв. български от много хубаво трико и много по свежи цветове.Не е нормално нова дреха при първо пране да се скапе. Тази година и с обувките им имам неприятен опит, туристическите сандали на 2ро обуване каишката излезе от подметката / не ми се мисли какво щях да правя ако бях с тях в планината и нямам други с мен/, и ортопедичните чехли се разпаднаха за месец и половина.За съжаление тази тенденция със ниско качествени стоки явно е за цялата верига, посещавам магазините им в Гърция а миналата седмица и в Румъния и там качеството на дрехи не е по добро.
Яйцата на промоция са много хубави със ярко оранжев жълтък, купихме и от двата вида нови хлебчета-с царевичното брашно и плетените- малкия много ги харесва.

Не в Лидл. Тук се казва 4 пижамки за 21 лв. Това имах предвид,като казах,че аз не намирам такива..
Нямаме реален ХМ...пазарувам онлайн,а там такива промоции няма.

Пижамки 3х5 лв. и 1 за 6лв. Български на фирма Ариел и явно са им редовни цени, миналата зима пак бях купила от тях пижами за по 5лв. от тях съм купувала бодита, потници , слипчета произвеждат бельо и пижами. Единственото неудобство за детските потници и слипове е ,че ги продават на пакет 10бр. но на нас така или иначе поне 2, чифта са ни нужни. Досега не ми мръднало нищо от тях при пране, миналогодишните пижами ги перях след всяко обличане  даже цвета не е избелял.Просто търсете магазини зареждащи Българско бельо.

# 691
  • Смолян

[/quote]
Пижамки 3х5 лв. и 1 за 6лв. Български на фирма Ариел и явно са им редовни цени, миналата зима пак бях купила от тях пижами за по 5лв. от тях съм купувала бодита, потници , слипчета произвеждат бельо и пижами. Единственото неудобство за детските потници и слипове е ,че ги продават на пакет 10бр. но на нас така или иначе поне 2, чифта са ни нужни. Досега не ми мръднало нищо от тях при пране, миналогодишните пижами ги перях след всяко обличане  даже цвета не е избелял.Просто търсете магазини зареждащи Българско бельо.
[/quote]

И аз им харесвам нещата на Ареал,обаче миналия ден ме "обрусиха" за пижама 10лв.За същата миналата година платих 5,като вас.Цените и на потниците са я повишили.Но ми направи впечатление,че продават вече и по две в комплект.

# 692
  • София
Благодаря за мненията за таблетките за съдомиялна!  bouquet Снабдих се днес, утре вече се надявам да мога да ги изпробвам.
Взех замразен грах и царевица Chira, вкъщи са на почит.
Никога не съм купувала кафява захар от там, видях, че са два вида.  Хубава ли е или оцветена бяла?

# 693
На моя близка, която в последния момент пусна заявка за играчка/Сид и се обадиха, а аз пуснах 2 седмици преди нея (за Шира) и още нямам обаждане, според вас има ли значение каква играчка си поръчал (т.е. дали е от по- малко желаните) и кога ще ти се обадят да си я вземеш?

# 694
  • София
И аз купувам често от български производители, доволна съм от Мариела, Севтекс - Габрово, но обикновено ги продават в кварталните малки магазинчета, а там слагат егати надценката.  Tired
Тези Ариел имат ли сайт?
И за да не е съвсем спам и аз се интерсувам от дамските комплекти. Мисля да грабна 1, за тази цена бива.  Peace

# 695
Скайп, дамските комплекти са от четвъртък. Peace И аз ще ги погледна, че имам нужда от такъв.
Цените не само в Лидл се покачват, а навсякъде.
Брук Дейвис, купувам кафява тръстикова захар, доволна съм. Peace

# 696
На мен също не са ми се обадили за играчка. Обаче от няколко дни ми звъни телефона от някакъв софийски стационар. Но звъни точно 3 сек. и изключва. Като се опитам аз да набера ми дава мрежата заета. Не знам дали това е от ЛИдл Thinking

# 697
  • Русе
На мен също не са ми се обадили за играчка. Обаче от няколко дни ми звъни телефона от някакъв софийски стационар. Но звъни точно 3 сек. и изключва. Като се опитам аз да набера ми дава мрежата заета. Не знам дали това е от ЛИдл Thinking

От Лидл е, при мен беше същата работа. Докато стигна до телефона и е изключил, като набера - заето.

# 698

От Лидл е, при мен беше същата работа. Докато стигна до телефона и е изключил, като набера - заето.

И ко праим ся???

# 699
Питаш директно във филиала, който си заявила за получаване. Носиш и точките. Вероятно вече е налична Peace

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 10:37 от teta75

# 700
Скайп, дамските комплекти са от четвъртък. Peace И аз ще ги погледна, че имам нужда от такъв.
Цените не само в Лидл се покачват, а навсякъде.
Брук Дейвис, купувам кафява тръстикова захар, доволна съм. Peace
Благодаря за информацията, заблудила съм се, че са от понеделник. Значи ще отида в четвъртък след работа.

# 701
И аз купувам често от български производители, доволна съм от Мариела, Севтекс - Габрово, но обикновено ги продават в кварталните малки магазинчета, а там слагат егати надценката.  Tired
Тези Ариел имат ли сайт?
И аз се чудя дали има как да бъдат намерени техните неща онлайн Rolling Eyes

# 702
Като Ареал ги намерих

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 11:00 от novak555

# 703
Като Ареал ги намерих
Благодаря, ще погледна  bouquet

# 704
Момичета лидл не ми е от любимите магазини и нямам кой знае какви впечатление.Бихте ли ми казали,хубаво ли е киселото зеле с бяло вино от немската седмица?

Общи условия

Активация на акаунт